Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω laptop 15άρι με Windows Pro (7 ή 8.1 δενμε πειράζει) με όσο το δυνατόν καλύτερη εγγύηση (>1 χρόνο). Τα περισσότερα έχουν home εκδόσεις Windows και δεν υπάρχει σχετικό στο skroutz.gr. Στη χειρότερη ας είναι και χωρίς λειτουργικό.

• Απαντ. 29,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψάχνω ραδιο-cd-mp3 player (δεν ξέρω πως ακριβώς λέγεται) για αυτοκίνητο μέχρι 100ευρω. Αν κάποιος τυχαίνει να ξέρει θα εκτιμούσα πολύ την άποψη του.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ψάχνει ένας φίλος λάπτοπ μέχρι 800-900 ευρώ. Καλή οθόνη 13-15 ίντσες. RAM 8GB, SSD (κατά προτίμηση αλλά και Hybrid), καλή εγγύηση, windows. Βασικά θέλει να του κρατήσει για χρόνια. Από εκεί και πέρα δεν έχει και πολλές απαιτήσεις, παιχνίδια βασικά δε παίζει, οπότε σκεφτόμουν ίσως κάποιο ultrabook για λιγότερο βάρος και άλλα έξτρα; Είδα αυτό για παράδειγμα και θέλω καμιά ιδέα.

Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

(Είναι "Ψάχνω για.." και "Προσφορές εκτός Τεχνολογίας" μαζί, αν χρειάζεται μετακίνηση παρακαλώ να μετακινηθεί εκεί που του πρέπει!)

Ψάχνω για κάποια προσφορά σε βαλίτσα καμπίνας Samsonite, εννοείται δεν πειράζει να είναι παλιό μοντέλο, μέχρι το πολύ 80-90 ευρώ.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

(Είναι "Ψάχνω για.." και "Προσφορές εκτός Τεχνολογίας" μαζί, αν χρειάζεται μετακίνηση παρακαλώ να μετακινηθεί εκεί που του πρέπει!)

Ψάχνω για κάποια προσφορά σε βαλίτσα καμπίνας Samsonite, εννοείται δεν πειράζει να είναι παλιό μοντέλο, μέχρι το πολύ 80-90 ευρώ.

Ευχαριστώ.

Στο sportsdirect.com έπαιζαν παλαιότερα προσφορές σε βαλίτσες,ίσως και τώρα.

Δημοσ.

diplo για τα λεφτα που ζηταει καλη ειναι :)

σκεψου οτι για να παρεις μια ας πουμε καλη μηχανη εσπρεσσο θες πανω απο 100 ευρω...

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος φίλος ή φίλη που μπορούμε να βρούμε πιο οικονομικό clarisonic από τα 150€? Έχει στο ebay με 70-80€ αλλά μάλλον μαϊμουδιές είναι!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Καλοκαίρι γαρ και ψάχνω για power bank. Βρήκα Link.png Site: αυτό .

Ξέρει κάποιος φθηνές επαναφορτιζόμενες; Αξίζει η αγορά μίας τέτοιας "τράπεζας" ή να πάω σε έτοιμη;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Φωτογραφική παιδιά για κορίτσι, φοιτήτρια. Θέλουμε να είναι και όμορφη. Νομίζω πως είμαι στο κατοστάρικο αλλά δεν έχω πρόβλημα να ανέβω λιγάκι.  Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Φωτογραφική παιδιά για κορίτσι, φοιτήτρια. Θέλουμε να είναι και όμορφη. Νομίζω πως είμαι στο κατοστάρικο αλλά δεν έχω πρόβλημα να ανέβω λιγάκι.  Ευχαριστώ εκ των προτέρων

http://www.multirama.gr/prod/foto-video/psifiakes-compact/nikon-coolpix-s5200-coolkit-kokkino/prod4130190pp/

Δημοσ.

Ευχαριστώ.

100€ (μεταφορικά συμπεριλαμβάνονται) ήταν η χαμηλότερη τιμή που μπόρεσα να βρω για σκληρή βαλίτσα από την ryanair, από όπου και πήρα τη δικιά μου. Συνήθως σε τέτοια τιμή έβρισκα τις μαλακές.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Καλοκαίρι γαρ και ψάχνω για power bank. Βρήκα Link.png Site: αυτό .

Ξέρει κάποιος φθηνές επαναφορτιζόμενες; Αξίζει η αγορά μίας τέτοιας "τράπεζας" ή να πάω σε έτοιμη;

Ευχαριστώ.

αν προσεξες οι μπαταριες δεν ερχονται μαζι του. αν θα παρεις και μπαταριες 18650 υπολογισε περιπου 8 ευρω το κομματι.

κατα προτιμηση panasonic η sanyo που ειναι οσο λενε σαν χωρητικοτητα (αρκει να ειναι και γνησιες).

φθηνες εχω παρει (5000 mAh και ηταν μουφα). οποτε αν παρεις αυτο το κουτακι και παιζει σωστα θα εχεις σουπερ Power-Bank αλλα θα σου κοστισει αρκετα.

φιλαρακι μου εκανε δωρο αυτο και μεχρι στιγμης (πανω απο 6 μηνες ) παιζει μια χαρα. βεβαια υπολογιζω χονδρικα οτι ειναι 5500mAh περιπου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...