chrimara3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Κάποια πρόταση από εξωτερικό δεν υπάρχει; Ενδιαφέρον αυτό με το Lidl!
AMD Expert Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Φίλος ενδιαφέρεται για αγορά σκληρού δίσκου 3,5" 2TB για το PC του (εκτός Toshiba/WD Green). Παίζει καμιά προσφορά πουθενά,κάτω των 70€; Ευχαριστώ
diplo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Κάποια πρόταση από εξωτερικό δεν υπάρχει; Ενδιαφέρον αυτό με το Lidl! λοιπόν την έχει την άλλη πέμπτη 19/6, η τιμή είναι 9,99 ακρίβεια γραμμαρίου έως 5 κιλά την άλλη πέμπτη επίσης έχει και μηχανή εσπρέσο με 50 ευρωπαϊκά που, αν θυμάμαι καλά από ένα παλιό νήμα εδώ, είναι vfm.
dobro Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 ΤV 24" - 32" μεχρι 120 - 140 ευρω. πιο φθηνη δεν βρισκεις http://www.e-shop.gr/arielli-led2415fhd-24-led-tv-full-hd-black-p-PER.152143 1
LosPoulos93 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ψάχνω για ζυγαριά κουζίνας ακριβείας 0.1...Θα προτιμούσα από ελληνικό μαγαζί ώστε να έρθει σύντομα. Αλλά κάντε μου κ καμιά πρόταση από εξωτερικό. γιατι να παρει καποιος ζυγαρια ακριβείας 0,1;
chrimara3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) γιατι να παρει καποιος ζυγαρια ακριβείας 0,1; Γιατί είμαι ψυχαναγκαστικός και θέλω να είμαι ακριβής στα νούμερα που αναγράφονται στις συνταγές ζαχαροπλαστικής. Edit: Καίριο το ερώτημα σου νεαρέ μου πάντως.Καθώς μπορεί να τεθεί σε κάθε αγορά που κάναμε ή σκοπεύουμε να κάνουμε. Σε κάθε υλικό αγαθό που "κατέχουμε" και παράλληλα μας κατέχει.Δεν είμαστε κτήτορες λοιπόν,αλλά κτήσεις των υλικών αγαθών.Θύματα μιας πλάνης που μας κρατά δέσμιους απέναντι στην εργασία-εκμετάλλευσή μας,στην απόκτηση των προϋποθέσεων που απαιτούνται για αυτή(εκπαίδευση-πλύση εγκεφάλου περί παραγωγής υλικών αγαθών και την σπουδαιότητα αυτών) και καταλήγουμε να είμαστε πειθήνιοι δούλοι που ταλαντώνονται στο μέσο μιας χορδής(αξίζει να τονιστεί πως βρισκόμαστε στο μέσο της,καθώς στο μέσο εκτελείται η μέγιστη ταλάντωση,που μόνο αυτή προσήκει στο μέγεθος του δράματος που βιώνουμε)που παίζει φάλτσα κάθε νότα από το πεντάγραμμο της ζωής.Ζητάω συγγνώμη από τον mod αλλά δεν ξέρω πως βάζουμε spoiler. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2014 από chrimara3 2
mary Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ψαχνω φορτιστη για κινητα 2A σε λογικη τιμη, ειτε απο ελλάδα είτε απο ebay. Οχι ταξιδιου, δλδ σαν αυτό,αλλά κάτι τετοιο. Αν εχει μαζι και καλωδιο, ακομα καλύτερα!
fagib2002 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Γιατί είμαι ψυχαναγκαστικός και θέλω να είμαι ακριβής στα νούμερα που αναγράφονται στις συνταγές ζαχαροπλαστικής. Edit: Καίριο το ερώτημα σου νεαρέ μου πάντως.Καθώς μπορεί να τεθεί σε κάθε αγορά που κάναμε ή σκοπεύουμε να κάνουμε. Σε κάθε υλικό αγαθό που "κατέχουμε" και παράλληλα μας κατέχει.Δεν είμαστε κτήτορες λοιπόν,αλλά κτήσεις των υλικών αγαθών.Θύματα μιας πλάνης που μας κρατά δέσμιους απέναντι στην εργασία-εκμετάλλευσή μας,στην απόκτηση των προϋποθέσεων που απαιτούνται για αυτή(εκπαίδευση-πλύση εγκεφάλου περί παραγωγής υλικών αγαθών και την σπουδαιότητα αυτών) και καταλήγουμε να είμαστε πειθήνιοι δούλοι που ταλαντώνονται στο μέσο μιας χορδής(αξίζει να τονιστεί πως βρισκόμαστε στο μέσο της,καθώς στο μέσο εκτελείται η μέγιστη ταλάντωση,που μόνο αυτή προσήκει στο μέγεθος του δράματος που βιώνουμε)που παίζει φάλτσα κάθε νότα από το πεντάγραμμο της ζωής.Ζητάω συγγνώμη από τον mod αλλά δεν ξέρω πως βάζουμε spoiler. Σωραίος
dobro Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ψαχνω φορτιστη για κινητα 2A σε λογικη τιμη, ειτε απο ελλάδα είτε απο ebay. Οχι ταξιδιου, δλδ σαν αυτό,αλλά κάτι τετοιο. Αν εχει μαζι και καλωδιο, ακομα καλύτερα! τι ακριβως συσκευη θελεις να φορτιζεις για 2.1 Amp/ 10 Watts; http://www.ebay.com/itm/2-1A-4-Port-USB-Home-or-Travel-Universal-Wall-AC-Power-Charge-US-UK-EU-AU-/141149300173?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&var=&hash=item20dd2765cd http://www.ebay.com/itm/White-Universal-2-Ports-USB-AC-2-1A-Home-Travel-Wall-Charger-AC-Power-EU-Adapter-/181394744716?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item2a3bf8258c
makfil Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 γυαλιστερό φωτογραφικό χαρτί HP Advanced Glossy Photo Paper 25 φύλλα 250 g/m2 0,50€ Πολύ καλή περίπτωση. Σ' ευχαριστώ. ΥΓ Εκ των υστέρων, διαπίστωσα ότι έχει διαστάσεις 10Χ15 και όχι Α4 και ακύρωσα την παραγγελία. 1
dobro Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Πολύ καλή περίπτωση. Σ' ευχαριστώ. ΥΓ Εκ των υστέρων, διαπίστωσα ότι έχει διαστάσεις 10Χ15 και όχι Α4 και ακύρωσα την παραγγελία. δες αυτο Γυαλιστερό φωτογραφικό χαρτί Α4 http://www.multirama.gr/prod/analosima/hartia-ektyposis/philips-pfa-904/prod853126pp/ δεν ξερω αν συμφερει...
makfil Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Το χαρτί έχει βάρος 170 γρ. και δεν είναι κακό (υπάρχει και βαρύτερο) και για την τιμή του έχει ενδιαφέρον αν και βλέπω για πρώτη φορά PHILIPS. Θα περάσω από κατάστημα να το δω από κοντά. Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. 1
gregdel Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ψάχνω για καλό Mouse για autocad... τουλάχιστον 3 πλήκτων με roll και ισως καλύτερα 5. Το βασικό είναι να είναι ξεκούραστο στο αριστερό-κλικ που είναι και η πιο συχνή λειτουργία του, καθώς και στον καρπό...
bill987 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Καλημέρα σας, ψάχνω για ηχεία υπολογιστή 2.1, έψαξα στο θέμα, πρότεινε κάποιος τα LOGITECH 980 αλλά πλέον δεν υπάρχουν.. Τιμή κάπου στα 20€, ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα