Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 28,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εξαιρετικό φαίνεται. Έχει καθόλου χώρο; Δηλαδή έστω μια μικρή 16 ή 32 κάρτα ή κάποια γίγα;

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

4GB Nand Flash λέει, κάποιο μέρος θα είναι δεσμευμένο με εφαρμογές, άρα ελεύθερα θα είναι λιγότερα. Μπορείς να συνδέσεις κάρτα μνήμης SD μέχρι 32GB, δεν ξέρω όμως αν μπορείς να φορτώσεις εκεί εφαρμογές. Έχω κάτι αντίστοιχο (δεν κυκλοφορεί πλέον πουθενά) και γίνεται.

• Like 1
Δημοσ.

Εξαιρετικά! Πιστεύω θα γίνει δουλειά με δ αυτο, αρκεί να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους.

Δημοσ.

Θελω να παρω ενα wii U Premium και ψαχνω μια τιμη αντιστοιχη με εκεινη την προσφορα που ειχε το ZombieU πακετο στα 255ε...(επειδη ειχε και το pro controller που το θελω) αλλιως αν βγαινει στα ~220 σκετη η κονσολα ή λιγο ακριβοτερα με καποιο αξιολογο παιχνιδι που να μπορω να μεταπουλησω...

Εχει κανεις κατι υποψιν του?

Δημοσ.

Ψαχνω για ακουστικα αποκλειστηκα για gaming , με budget 30-40 ευρω , εχετε να μου προτεινετε κατι ;

+1 και από μένα.Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι,παρακαλώ πολύ να το κάνει.Είτε είναι εντός είτε εκτός συνόρων το μαγαζί.

Δημοσ.

ψάχνω για προσφορά καλής 32άρας τηλεόρασης για το εξοχικό. (για το 2ο δωμάτιο). λογικά κάπου στα ~300ε απλά να έχει καλή ποιότητα εικόνας (doh) μιας και τα έξτρα όπως wifi και 3d θα είναι είτε άχρηστα (δεν έχουμε καν τηλέφωνο παρά μόνο κινητά και tablets με 3g usb stick) είτε χρόνο (για το 3d) . αυτά. ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Ψάχνω για ζυγαριά κουζίνας ακριβείας 0.1...Θα προτιμούσα από ελληνικό μαγαζί ώστε να έρθει σύντομα.
Αλλά κάντε μου κ καμιά πρόταση από εξωτερικό.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ψάχνω για ζυγαριά κουζίνας ακριβείας 0.1...Θα προτιμούσα από ελληνικό μαγαζί ώστε να έρθει σύντομα.

Αλλά κάντε μου κ καμιά πρόταση από εξωτερικό.

https://www.skroutz.gr/c/791/zygaries-kouzinas.html?keyphrase=Kenwood

πχ τέτοιες?

Δημοσ.

Ναι,αλλά πιο οικονομικές αν γίνεται

νομίζω είδα ζυγαριά κουζίνας στο φυλλάδιο της επόμενης εβδομάδας του lidl.

στο δεκάρικο ήταν νομιζω η τιμή αλλά θα το τσεκάρω σίγουρα αύριο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...