JUST-GAMER Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 εγω εχω αυτο το φθηνο και κανει τη δουλεια του μια χαρα http://www.e-shop.gr/equip-119342-high-speed-cable-hdmi-hdmi-ethernet-2m-p-PER.751668 το αυθεντικο δεν ειναι παντα και συμφερον.....το λεω γιατι ακριβως το ιδιο copy βρισκεις με 2,90€ απο το ebay http://www.ebay.com/itm/Flip-S-View-Leather-Smart-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-Note-3-III-N9000-N9005-/141217518858?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=440292505164&hash=item20e138550a αλλα εσυ ξερεις καλυτερα. Σε ευχαριστω πολυ φιλε αλλα αυτες ειναι μαιμου οχι αυθεντικες. Δεν ειναι για το δικο μου κινητο φιλε. Εγω εχω το samsung galaxy s4. Ισως εχεις δικιο αλλα οσο αφορα την ποιοτητα κατασκευης εννοειτε οτι το αυθεντικο ειναι πολυ ποιο ποιοτηκο απο τα οποιοδηποτε μη αυθεντικα εξου και η τοσο εξευτελιστικη τιμη τους.
dobro Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Σε ευχαριστω πολυ φιλε αλλα αυτες ειναι μαιμου οχι αυθεντικες. Δεν ειναι για το δικο μου κινητο φιλε. Εγω εχω το samsung galaxy s4. Ισως εχεις δικιο αλλα οσο αφορα την ποιοτητα κατασκευης εννοειτε οτι το αυθεντικο ειναι πολυ ποιο ποιοτηκο απο τα οποιοδηποτε μη αυθεντικα εξου και η τοσο εξευτελιστικη τιμη τους. αυτονοητο οτι εχουνε διαφορες κατασκευης ......αλλα και η τιμη ειναι σημαντικη,............αλλα εφοσον δεν ειναι για σενα , δες στη γερμανια http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00F2GQY2K/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new
fou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Ψαχνω για μετρητη καρδιακων παλμων (φτηνο). Την Πεμπτη βγαζει το Lidl εναν στα 20€. Τωρα ειδα το Beurer PM26, στο eshop στα 23.5€. Δεν ξερω ποιον να διαλεξω, νομιζω οτι και τα δυο ειναι entry level με βασικες λειτουργιες, και λογικα λιγο καλυτερη κατασκευη αυτος απο το eshop. Η μονη διαφορα που βλεπω ειναι οτι του Lidl εχει ψηφιακη μεταδοση δεδομενων μεταξυ του αισθητηρα και του ρολογιο και αυτος του eshop αναλογικη. Αν καποιος ξερει ή ακομα καλυτερα να εχει κατι τετοιο ας με βοηθησει. Παραπανω χρηματα δεν μπορω να δωσω αυτην την στιγμη οποτε ακριβοτερα μοντελα δεν με ενδιαφερουν.
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Υπαρχουν προγραμματα που αν το κινητο σου εχει φλας διολα στην καμερα τοτε με αναμενο το φλας και το ειδικο προγραμμα δουλευει κανονικα. Απλα πρεπει να ψαξεις το σωστο προγραμμα. Παλιοτερα ειχα βρει ενα αλλα δεν θυμαμαι ποιο ητανε γιατι τα περισσοτερα λενε οτι το κανουν αλλα ειναι πλακα και ψευτικα.
fou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 τα ξερω και τα χρησιμοποιω αυτα τα προγραμματα, θελω κατι για τρεξιμο.
LosPoulos93 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Ψαχνω για ακουστικα αποκλειστηκα για gaming , με budget 30-40 ευρω , εχετε να μου προτεινετε κατι ; 1
micahel Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Εχει παρει το ματι σας καναν αποκωδικοποιητη σχετικά φθηνο? αυτοί που κυκλοφορούν ξεκινάνε απο 20 ευρώ και είναι μαπες Η TV μου έχει από όλες τις συνδέσεις
panagob Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Εχει παρει το ματι σας καναν αποκωδικοποιητη σχετικά φθηνο? αυτοί που κυκλοφορούν ξεκινάνε απο 20 ευρώ και είναι μαπες Η TV μου έχει από όλες τις συνδέσεις Χωρίς να γνωρίζω πολλά από αποκωδικοποιητές, έχω αυτόν και είναι καλός για τα λεφτά του. Όταν έψαχνα να αγοράσω, παντού έβλεπα πως είναι από τις καλύτερες επιλογές.Τον είχα πάρει 23,5 ευρώ και αν δεν κάνω λάθος από Crazy Sundays, οπότε στα 25,90 είναι καλή τιμή πιστεύω.
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Εχει παρει το ματι σας καναν αποκωδικοποιητη σχετικά φθηνο? αυτοί που κυκλοφορούν ξεκινάνε απο 20 ευρώ και είναι μαπες Εσυ δηλαδή θες να σου προτείνουμε καποιον από αυτους που ΔΕΝ κυκλοφορουν; Μαλλον για να μιλησουμε σοβαρα, θες έναν που να είναι καλος και να είναι και φτηνος. Αν θες τον καλυτερο και φτηνοτερο ταυτοχρονα, όπως καταλαβαίνεις είναι κατι που δεν υπαρχει. Ολοι λιγο πολύ στα ιδια επίπεδα είναι (ψιλομαπες-ψιλοκαλοι - αναλογα πως θα το δεις), οποτε είναι θεμα απαιτήσεων και αναγκων - προτεραιοτήτων. Τον θες πιο πολύ για δεκτη ή για μεδια-πλεϊερ; Θες να μην κανει έναν ελαφρυ θορυβο όταν είναι κλειστος; (αυτος που σου προτεινουν παραπανω εχει αυτό το πρόβλημα). Θες να εχει οθονη που να βλέπεις τον αριθμο προγράμματος; Κλπ, κλπ. Αν τελος παντων θες κατι όχι "τοσο μαπα-τοσο φτηνο" οσο του 20αρικου (ισως αυτό εννοεις παραπανω στο ποστ σου), αυτος εχει πολλους ενθερμους υποστηρικτες, αλλα δεν εχει περασει από τα χερια μου για να σου πω αποψη: http://www.skroutz.gr/s/2201608/Ferguson-Ariva-T65.html αλλα τον βλεπω μονο σε ένα κατάστημα, άλλος ενας της ιδιας μαρκας http://www.skroutz.gr/s/4131936/Ferguson-Ariva-T650i.html 1
micahel Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 λέω μπας έχετε δει καμιά προσφορά για να γλιτώσω το 20άρικοδεν θα με πείραζε αν είχε και το πρόγραμμα αν και από ότι έχω δει σε φίλους, όλοι το έχουνγια δέκτη και μόνο με εσωτερική κεραία τον θέλω, η tv μου μου δείχνει τα ψηφιακά άλλα δεν έχει εικόνα μονό στο DeutchWelle πως το λένε τεσπα, την Βουλή κτλπ βλέπωΈχω την LG M2094D 4 χρονια μετα απο την αλλαγη του σηματος και ακομα να πεσουν οι τιμες
Captain Nemo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Για εκτύπωση καπέλων για Αθήνα έχει κανείς υπόψην του κάποιο οικονομικό μαγαζί-τυπογραφείο;
Federacion Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Οι γονείς μου έχουν μια τηλεόραση HD ready αρκετά παλιά χωρίς θύρα USB. Ψάχνω μια συσκευή χωρίς να ξέρω τι ακριβώς ώστε να παίζει με υποτίτλους σειρές κ ταινίες. Στο σπίτι υπάρχει WiFi δίκτυο οπότε θα ήθελα αν γίνεται να μπορούν να ενσωματώνουν τους υποτίτλους απευθείας. Αυτά τα στηκ Android σκεφτόμουν αλλά δεν είδα κάτι με HDMI. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
dobro Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 δεν καταλαβα καλα.....τετοιο ψαχνειςhttp://www.you.gr/proionta/eikona-ichos/oikiakos-kinimatografos/media-players/media-player-bitmore-apptv-android 1
Federacion Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Φανταστικό αλλά δεν καταλαβα. Συνδέεται με HDMI; Έχει κάτι πιο φθηνό; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
dobro Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 γραφει : Απευθείας σύνδεση στη θύρα HDMI για πιο φθηνο....μονο απο εξωτερικο ισως ebay
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα