Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω SSD sata I (1.5 gb/s) ή sata II (3.0 gb/s) ή ακόμα και IDE/PATA, στα 60+ giga, αρκεί να είναι φθηνός (σε σχέση με το τι κυκλοφορεί στην αγορά τώρα)

Υπάρχει κάτι τέτοιο ή μόνο στη φαντασία μου? Θεωρούσα ότι, όπως στους hdd, οι τιμές θα πέφτανε όσο θα αυξάνονταν οι ταχύτητες των δίσκων 

• Απαντ. 28,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψάχνω android TV box να παίζει full HD με υποτιτλους καλο συγχρονισμό ήχου εικόνας ελληνικά , gmail YouTube. Να μπορεί να πάρει ασύρματο ποντικι κσι πληκτρολογιο.

απο Κίνα eBay skroutz κάτι δοκιμασμένο.

Δημοσ.

Ψάχνω android TV box να παίζει full HD με υποτιτλους καλο συγχρονισμό ήχου εικόνας ελληνικά , gmail YouTube. Να μπορεί να πάρει ασύρματο ποντικι κσι πληκτρολογιο.

απο Κίνα eBay skroutz κάτι δοκιμασμένο.

ισως εδω βρεις λυση

http://www.insomnia.gr/topic/480400-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-android-tv-box/

Δημοσ.

Ψάχνω για φριτέζα από αυτές με μια κουταλιά λάδι. Όσο φτηνότερη τόσο το καλύτερο. Δε με ενδιαφέρει αν θα είναι από Ελλάδα

Έχω πάρει τη δική μου actifry black από το αγγλικό άμαζον, πριν από ενάμιση χρόνο στα 120€. Κάτι η μικρή άνοδος της λίρας, κάτι περισσότερο τα μεταφορικά που πλέον χρεώνει η άμαζον, η τιμή της διαδόχου πλέον βρίσκεται στα 148€, όχι αρκετά φθηνότερα για να την αγοράσεις από εκεί (πέρα από το μποϊκοτάζ). Αν δεν βιάζεσαι βέβαια, δεν χάνεις τίποτα να βάλεις μία ειδοποίηση στο camelcamelcamel, μήπως και πέσει η τιμή κανένα δεκάλιρο σε κάποιο από τα μοντέλα (black και grey, μακριά από την λευκή), όπως είχα κάνει κι εγώ.

Γύρω στα 112€ βγαίνει η Breville VDF 065, από το ίδιο κατάστημα. Έχει την ίδια φιλοσοφία (φουρνάκι αέρα που ανακατεύει μόνο του το φαγητό, για να «τηγανίζεται» από όλες τις μεριές) με αυτή της Tefal, αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω από τα αρκετά ανάμικτα σχόλια που διάβασα.

ΥΓ: Τα μισά χρήματα που έδωσα, τα έχω αποσβέσει από το λάδι.

Δημοσ.

παιδιά ξέρει κανένας που μπορεί να βρώ magic trackpad ακόμα και απο εξωτερικό με καλύτερη τιμή αυτών του skroutz ? 

Δημοσ.

φωτογραφείο (ή τέτοιου είδους κατάστημα) που έχει τη δυνατότητα να μου μεταφέρει μεγάλο όγκο δεδομένων φωτογραφιών, από σκληρό δίσκο σε δίσκους bluray με λογικό κόστος (εντός Αττικής)

Δημοσ.

Ψάχνω για αδιάβροχη (όσο γίνεται καμία δεν είναι 100%) θήκη - βάση για μηχανή, για Lumia 925. Ξέρω υπάρχουν πάρα πολλές στο ebay, αλλά δεν έχω ποτέ κάνει αγορά από κει. Αν γνωρίζετε κάποιον αξιόπιστο θα σας ήμουν υπόχρεως για τη βοήθεια.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ψαχνω καλωδιο Hdmi γυρω στα 2 μετρα, τι λετε να παρω;

εγω εχω αυτο το φθηνο και κανει τη δουλεια του μια χαρα

http://www.e-shop.gr/equip-119342-high-speed-cable-hdmi-hdmi-ethernet-2m-p-PER.751668

Αυθεντικη sview θηκη για το samsung galaxy note 3 n9005 μεχρι 30 ευρω.

το αυθεντικο δεν ειναι παντα και συμφερον.....το λεω γιατι ακριβως το ιδιο copy βρισκεις με 2,90€ απο το ebay

http://www.ebay.com/itm/Flip-S-View-Leather-Smart-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-Note-3-III-N9000-N9005-/141217518858?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=440292505164&hash=item20e138550a

αλλα εσυ ξερεις καλυτερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...