tstavrou Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Με τη σειρά μου και γω ψάχνω, όσο και να σας φαίνεται παράξενο, για οικονομικό ποιοτικό πολύμπριζο 4-5 θέσεων (χωρίς προστασίες κτλ) με την ιδιαιτερότητα τα φορτία (καλώδια-φορτίστες-μετασχηματιστές κτλ) να τοποθετούνται κάθετα σε αυτό (και αν γίνεται να έχουν κάποια απόσταση μεταξύ τους τόσο το καλύτερο) όπως βλέπετε παρακάτω. Με το τρόπο αυτό κερδίζεις θέσεις και λιγοστεύεις κάπως το χαμό απο καλώδια. Είχε βγάλει παλιότερα το LIDL ένα παρόμοιο με 10 θέσεις. Επίσης ψάχνω παρόμοιο αν υπάρχει και 3-4 θέσεων χωρίς καλώδιο (να τοποθετείται κατευθείαν σε σούκο πρίζα). Δυστυχώς δε τα βρήκα σε MediaMarkt, Praktiker & σε κάποια καταστήματα με ηλεκτρολογικό/ηλεκτρονικό υλικό. Είχαν τα κλασικά πολύμπριζα που τοποθετούνται διαγώνια τα φορτία χάνοντας θέσεις. Πολύμπριζο χωρίς καλώδιο δε βρήκα πουθενά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Orfeus Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Πολυμπριζο που να κουμπωνει σε πριζα κατευθειαν χλωμο να βρεις.Μεχρι 3 θεσεων σουκω εχω βρει γιατι μετα το αναρτωμενο βαρος ειναι μεγαλο.Για αυτο που ρωτας παρε ενα τηλ τον Καυκα.(η περνα απο κανα καταστημα του) Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
ninos30 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Με τη σειρά μου και γω ψάχνω, όσο και να σας φαίνεται παράξενο, για οικονομικό ποιοτικό πολύμπριζο 4-5 θέσεων (χωρίς προστασίες κτλ) με την ιδιαιτερότητα τα φορτία (καλώδια-φορτίστες-μετασχηματιστές κτλ) να τοποθετούνται κάθετα σε αυτό (και αν γίνεται να έχουν κάποια απόσταση μεταξύ τους τόσο το καλύτερο) όπως βλέπετε παρακάτω. Με το τρόπο αυτό κερδίζεις θέσεις και λιγοστεύεις κάπως το χαμό απο καλώδια. Είχε βγάλει παλιότερα το LIDL ένα παρόμοιο με 10 θέσεις. Επίσης ψάχνω παρόμοιο αν υπάρχει και 3-4 θέσεων χωρίς καλώδιο (να τοποθετείται κατευθείαν σε σούκο πρίζα). Δυστυχώς δε τα βρήκα σε MediaMarkt, Praktiker & σε κάποια καταστήματα με ηλεκτρολογικό/ηλεκτρονικό υλικό. Είχαν τα κλασικά πολύμπριζα που τοποθετούνται διαγώνια τα φορτία χάνοντας θέσεις. Πολύμπριζο χωρίς καλώδιο δε βρήκα πουθενά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, Στο πρώτο που ρωτάς (κάθετη τοποθέτηση) το κλασσικό πολύ καλό APC (βέβαια είναι με προστασία, αλλά πιστεύω από το να δώσεις 5-7 ευρώ για ένα απλό πολύμπριζο, καλύτερα να δώσεις 10-12 να πάρεις κάτι πραγματικά καλό) http://www.skroutz.gr/c/606/polympriza-ups.html?keyphrase=apc+p5b Για το άλλο (ανευ καλωδίων) προσωπικά δεν έχω δει κάτι
james_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Ψαχνω να παραγγειλω βαρη και στραβομπαρα για γυμναστικη στο σπιτι και να μου βγει πιο οικονομικα απο το να μη πηγαινω σε γυμναστηριο. Πιστευω οτι αυτα χρειαζομαι βασικα για να μενω σπιτι. Εχει κανεις καμια ιδεα για καλης ποιοτητας και οχι πολυ ακριβα?
johnbond Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Ψάχνω για κάποιο κουπόνι που δίνει η shell για 5% έκπτωση στην anytime. Αν περισεύει κανένα...
pOLoS Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 σετ βαράκια 20kg συνολικά, 37€ μαζί με τα μεταφορικά Ψαχνω να παραγγειλω βαρη και στραβομπαρα για γυμναστικη στο σπιτι και να μου βγει πιο οικονομικα απο το να μη πηγαινω σε γυμναστηριο. Πιστευω οτι αυτα χρειαζομαι βασικα για να μενω σπιτι. Εχει κανεις καμια ιδεα για καλης ποιοτητας και οχι πολυ ακριβα?
Orfeus Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Ψάχνω για κάποιο κουπόνι που δίνει η shell για 5% έκπτωση στην anytime.Αν περισεύει κανένα... Αν το κανεις μεσω νετ κ πληρωμη με πιστωτικη θα παρεις το 5%.Επισης για να το εχεις παντα πρεπει να αποδεχθεις η πληρωμη να γινεται αυτοματα μεσω πιστωτικης 20 μερες πριν την ληξη της ασφαλισης.Ακομη εκπτωσεις δεν μπορουν να συνδυαστουν μεταξυ τους. Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
johnbond Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Ακομη εκπτωσεις δεν μπορουν να συνδυαστουν μεταξυ τους. Άρα εννοείς οτι δεν μπορώ να έχω το 5% του κουπονιού και άλλα 5% λόγω πιστωτικής;
Orfeus Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Ναι.Το προσπαθησα κ γω.Κ στην τηλ επικοινωνια μου το δευκρινησαν. Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
Kapws Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Παίζει καμιά προσφορά ή έστω κάποιο τοπικό μαγαζάκι που να έχει φθηνότερα kinect sensor για xbox360 με τιμή κάτω από 99 ευρώ που βλέπω στο easy buy world;; Με τυραννάει το γεγονός ότι ο αγοραστής επιθυμεί μαγαζί εντός Αττικής και όχι αγορά από εξωτερικό.
deadp Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Ip camera (ή και σετ των δύο) με το απαραίτητο λογισμικό ώστε να ανεβάσω συνεδριάσεις μια ομάδας 20 ατόμων live στο διαδίκτυο...
Icecut Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Ξυριστική μηχανή..όχι κουρευτική!έχω μια Braun αλλά έχει διαλυθεί και δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος!έλεγα να πάρω καμια Philips απο amazon..οχι?
pOLoS Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Ξυριστική μηχανή..όχι κουρευτική!έχω μια Braun αλλά έχει διαλυθεί και δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος!έλεγα να πάρω καμια Philips απο amazon..οχι? και εγώ μια braun έχω αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος , οι philips είναι πολύ καλύτερες κοίτα αυτές τις 2 philips με δωρεάν μεταφορικά , σε ξυριστικές το amazon δε πιάνεται στις τιμές http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004XIB9V4/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=philips-shaver0a-21&linkCode=as2&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=B004XIB9V4 35€ http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004XIBAT0/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=philips-shaver0a-21&linkCode=as2&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=B004XIBAT0 61€
FiKiFiKi Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Ψάχνω πραγματική προσφορά για Powerline με ενσωματωμένη μπρίζα.
manos89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 καλησπερα! ψαχνω για xbox 360 καινουριο η και μεταχειρισμενο αλλα βασικη προυποθεση να ειναι μεσα στην εγγυηση. μπορω να διαθεσω μεχρι και 100 αντε 110 Ε. επισης μπορει καποιος να με ενημερωσει για τα ring of death? εννοω υπαρχουν και στις καινουριες κονσολες που κυκλοφορουν? και τελος ειδα μια προσφορα στο παμπλικ που πρεπει να δωσεις μια παλια κονσολα και το παιρνεις με 100Ε αλλα αν καταλαβα καλα δεν μπορω να δωσω το psone μου ουτε το game boy advance ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα