Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, zacharis1955 said:

Υπάρχει όλα σε ένα?

δεν το εθεσα σωστα, για εξομοιοτες πτησεων, για παιχνιδια στο PS4

• Απαντ. 29,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε

12 λεπτά πριν, Xor είπε

Σε ευχαριστω πολυ! Δεν αναφερει καπου οτι ειναι για ps4, ειναι συμβατο;

Δεν αναφέρει ούτε παρακάτω αλλά δεν γράφουν και τα καλύτερα...

https://www.aliexpress.com/item/4000151369409.html

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Ψάχνω μια οποιαδήποτε λύση για μακροχρόνια αποθήκευση cpu (κυρίως 775 socket ) , για μια ποσότητα 50-60 επεξεργαστές....

για να βοηθήσω , ψάχνω τέτοια  cpu clamshell tray  ή κάτι τέτοιο : antistatic cpu tray , ή κάποια άλλη λύση που θα με βοηθήσει να οργανώσω επεξεργαστές (αλλά να φαίνεται λίγο κυριλέ :) )  

Μόνο από Ελλάδα προφανώς λόγο βιασύνης...

zacharis βάλε τα δυνατά σου :) 

edit : να αναφέρω οτι εχω δεί κασετίνες με κουτάκια , αλλα ολα αυτά εχουν μεγάλο ύψος και θα χοροπηδάνε οι επεξεργαστές μέσα. Κάτι που κανένας δεν θα ήθελε :) 

Επεξ/σία από sstratos
Δημοσ.
4 ώρες πριν, sstratos είπε

Καλησπέρα. Ψάχνω μια οποιαδήποτε λύση για μακροχρόνια αποθήκευση cpu (κυρίως 775 socket ) , για μια ποσότητα 50-60 επεξεργαστές....

για να βοηθήσω , ψάχνω τέτοια  cpu clamshell tray  ή κάτι τέτοιο : antistatic cpu tray , ή κάποια άλλη λύση που θα με βοηθήσει να οργανώσω επεξεργαστές (αλλά να φαίνεται λίγο κυριλέ :) )  

Μόνο από Ελλάδα προφανώς λόγο βιασύνης...

zacharis βάλε τα δυνατά σου :) 

edit : να αναφέρω οτι εχω δεί κασετίνες με κουτάκια , αλλα ολα αυτά εχουν μεγάλο ύψος και θα χοροπηδάνε οι επεξεργαστές μέσα. Κάτι που κανένας δεν θα ήθελε :) 

https://www.plaisio.gr/xartopoleio/arxeiothetisi/koutia/work-kouti-organosis-35-5x22x4-7cm_2005905

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την ώρα που σπατάλησες , οι διαστάσεις που αναφέρει 35.5x22x4.7cm ειναι ολου του κουτιού. Πως θα ξέρουμε οτι χωράει ενας 775 στα κουτακια ?

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, sstratos είπε

Ευχαριστώ για την ώρα που σπατάλησες , οι διαστάσεις που αναφέρει 35.5x22x4.7cm ειναι ολου του κουτιού. Πως θα ξέρουμε οτι χωράει ενας 775 στα κουτακια ?

Πας με τον επεξεργαστή στο Πλαίσιο και δοκιμάζεις...

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, sstratos είπε

To ίδιο με τον Ζάχαρη θα απαντούσα κι εγώ.

Απλά δεν υπάρχει λόγος να περιοριστείς στο Πλαίσιο.

Θα σου πρότεινα να πας σε κάποιο κατάστημα-πολυκατάστημα εργαλείων με τον επεξεργαστή και να ρίξεις ματιές στα organizer (ακόμη και στο jumbo θα βρεις 😮 )

Βέβαια ο κύριος λόγος αποφυγής μιας τέτοιας αγοράς είναι οτι δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει ακριβώς η διάσταση όπως και οτι μέσα το cpu θα είναι "χάρχαλο". Μπορείς να βάλεις κάτι να μην παίζει μέσα αλλά μετά δεν θα βλέπεις τι επεξεργαστές έχεις αποθηκευμένους.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε

Πας με τον επεξεργαστή στο Πλαίσιο και δοκιμάζεις...

Ειμαι επαρχεία , δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα δυστηχώς. Ελεγα μήπως ξερει κάποιος καποια ήδη δοκιμασμένη λύση....

Τέτοια πλαστικά διάφανα clamshel πως μπορώ να βρώ ?? εχω πάει σε 5-6 μαγαζιά της γειτονιάς με υπολογιστές , και με κοιτάνε λες και μιλάω χαβανέζικα.... ή δεν εχουν ή δεν ξέρουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, sstratos είπε

Ειμαι επαρχεία , δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα δυστηχώς. Ελεγα μήπως ξερει κάποιος καποια ήδη δοκιμασμένη λύση....

Τέτοια πλαστικά διάφανα clamshel πως μπορώ να βρώ ?? εχω πάει σε 5-6 μαγαζιά της γειτονιάς με υπολογιστές , και με κοιτάνε λες και μιλάω χαβανέζικα.... ή δεν εχουν ή δεν ξέρουν

Μόνο στο ebay: https://www.ebay.com/itm/125008783435...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sstratos είπε

https://www.ebay.com/itm/293462704099?hash=item4453bd7fe3:g:UUIAAOSwT~9WkAgi

Δημοσ.

Ψάχνω για οικονομική σκούπα - σκουπάκι stick ρεύματος για φοιτητικό διαμέρισμα με κατοικίδιο. Τιμή έως 50€ . Αν είναι δυνατόν πειτε μου δοκιμασμένες προτάσεις. Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, BigJim34 είπε

Ψάχνω για οικονομική σκούπα - σκουπάκι stick ρεύματος για φοιτητικό διαμέρισμα με κατοικίδιο. Τιμή έως 50€ . Αν είναι δυνατόν πειτε μου δοκιμασμένες προτάσεις. Σας ευχαριστώ.

https://www.apothema.gr/hoover-chorus-ch50pet-011-127840p?land=Product&term=hoover chorus ch50pet 011

Δημοσ.

Κάποιο οικονομικό android box για youtube και ελαφρύ σερφάρισμα; Δεν με ενδιαφέρει το 4k, από Ελλάδα ή εξωτερικό, δεν το βιάζομαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...