Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αδελφια καπου ειχε παρει το τσακιρικο ματι μου ενα πραμα το οποιο κουμπωνε στο usb και ειχε θηκη οπου εωαζες το ποτηρι η το μπουκαλι της μπυρας κτλπ και το κρατουσε κρυο,νιωθει κανεις?θενξ

• Απαντ. 28,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αδελφια καπου ειχε παρει το τσακιρικο ματι μου ενα πραμα το οποιο κουμπωνε στο usb και ειχε θηκη οπου εωαζες το ποτηρι η το μπουκαλι της μπυρας κτλπ και το κρατουσε κρυο,νιωθει κανεις?θενξ

http://www.ebay.com/sch/i.html?LH_BIN=1&_from=R40&_sacat=0&_nkw=usb+freezer&_sop=12

Δημοσ.

Γιατί είναι κλειδωμένο! Δε μπορείς να βάλεις κάρτα άλλης εταιρείας

Της wind είναι συνήθως ξεκλείδωτα άρα μπορείς να βάλεις μέσα ότι κάρτα θέλεις.

Πριν αγοράσεις ρώτα πάλι εδύ γύρω για σιγουριά.

Δημοσ.

Ψαχνω για οθονη υπολογιστη με μαξ μπατζετ 200ευρω. Για 22-24' και δε θελω να ειναι πολυ μικρα τα γραμματα, δλδ πολυ μεγαλη η αναλυση. Αλλά να ναι ανετη και ευδιακριτα όλα. Δεν ξερω δλδ τι αναλυση ακριβως να κοιταξω αλλά θελω να ναι και HD. :P

Επισης, η καρτα γραφικων μου εχει θυρες vga + dvi.

Δημοσ.

Ψαχνω για οθονη υπολογιστη με μαξ μπατζετ 200ευρω. Για 22-24' και δε θελω να ειναι πολυ μικρα τα γραμματα, δλδ πολυ μεγαλη η αναλυση. Αλλά να ναι ανετη και ευδιακριτα όλα. Δεν ξερω δλδ τι αναλυση ακριβως να κοιταξω αλλά θελω να ναι και HD. :P

Επισης, η καρτα γραφικων μου εχει θυρες vga + dvi.

Τελικα θέλεις ή δεν θέλεις υψηλή ανάλυση; :P

Δημοσ.

Αν και δεν είμαι ειδήμων να σου προτείνω οθόνη, απλά επειδή την έχω δει από κοντά και έχω πάθει πλάκα, θα σου πρότεινα με σχεδόν κλειστά μάτια την Dell U2414H UltraSharp στα 240€. Βέβαια δεν έχει vga ή dvi συνδέσεις παρά μόνο hdmi και displayport. Υποθέτω βέβαια ο,τι με adaptorάκι λύνεται το πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα μπορείς να δεις την LG 23MA53D στις 23'' ή αν αντέχει η τσέπη σου την ίδια στις 27''. Θα φάω κράξιμο μάλλον για τις παραπάνω που έσβησα μιας και είναι monitor tvs. :P Είπαμε δεν ξέρω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 23 ίντσες υπάρχει καιLink.png Site: αυτό με ρυθμιζόμενη βάση και 3 χρόνια εγγύησης.

Σε σχέση με το u2414h λείπουν οι παραπάνω θύρες(αλλά έχει dvi),μέγαλύτερα bezel και δεν έχει προρυθμισμένα τα χρώματα.

Επεξ/σία από wakabanka
  • Like 1
Δημοσ.

Ψάχνω για αξιοπρεπές 64gb usb 3.0 φλασάκι, σε νορμάλ τιμή. Έχω σταμπάρει αυτά τα δύο. Το πρώτο είχε παίξει και στα 20 ευρώ, αλλά αυτοί που το πήραν, είπαν ότι η ποιότητα κατασκευής είναι ελεεινή. Έχουμε καμιά άλλη πρόταση? 

http://www.mymemory.co.uk/USB-Flash-Drives/Lexar/Lexar-64GB-Jumpdrive-S23-USB-3.0-Flash-Drive-100MB_s---Purple

http://www.mymemory.co.uk/USB-Flash-Drives/Corsair/Corsair-64GB-Flash-Voyager-Slider-USB-3.0-Flash-Drive

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...