Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ψάχνω 2x4gb ή 2x8gb sodimm ddr3 1600

για macbook pro. Παίζει καμια προσφορά αυτό τον καιρό?

• Απαντ. 28,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ξερεις τι απλα δεν θελω τοσο μικρο (5000 mah) γιατι το ταμπλετ μονο ειναι με μπαταρια 3500 και το κινητο με 2700 οποτε σκεφτομαι οτι θα τους κανω απο 1 φορτιση και τελος,απλα σκεφτομουν για κανενα μεγαλης χωρητικοτητας για να εχω καβαντζα  εστω 2 φορτισεις αν ειμαι εξω η πουθενα που δεν εχει ρευμα.γιατι τα δουλευω συνεχεια κινητο και ταμπλετ και μενουν αρκετα συχνα απο μπαταρια.

Δημοσ.

Ψάχνω 2x4gb ή 2x8gb sodimm ddr3 1600

για macbook pro. Παίζει καμια προσφορά αυτό τον καιρό?

οχι και τοσο,και δεν ξερω αν θα βγαλουν προσφορες που μπορεις να της πεις 'σημαντικες' , διοτι είναι μικρες οι ποσοτητες που πουλιουνται σε σχεση με τις κανονικες(διαφορες δεν ξερω.....ρωτα στο apple hardware)

το μονο που μπορει να πεις  συμπαθητικες είναι

http://www.skroutz.gr/s/3103643/Crucial-8GB-DDR3-1600MHz-for-Apple-CT8G3S160BMCEU.html

ξερεις τι απλα δεν θελω τοσο μικρο (5000 mah) γιατι το ταμπλετ μονο ειναι με μπαταρια 3500 και το κινητο με 2700 οποτε σκεφτομαι οτι θα τους κανω απο 1 φορτιση και τελος,απλα σκεφτομουν για κανενα μεγαλης χωρητικοτητας για να εχω καβαντζα  εστω 2 φορτισεις αν ειμαι εξω η πουθενα που δεν εχει ρευμα.γιατι τα δουλευω συνεχεια κινητο και ταμπλετ και μενουν αρκετα συχνα απο μπαταρια.

ηλιακο φορτιστη εχεις σκεφτει;

Δημοσ.

οχι και τοσο,και δεν ξερω αν θα βγαλουν προσφορες που μπορεις να της πεις 'σημαντικες' , διοτι είναι μικρες οι ποσοτητες που πουλιουνται σε σχεση με τις κανονικες(διαφορες δεν ξερω.....ρωτα στο apple hardware)

το μονο που μπορει να πεις  συμπαθητικες είναι

http://www.skroutz.gr/s/3103643/Crucial-8GB-DDR3-1600MHz-for-Apple-CT8G3S160BMCEU.html

ηλιακο φορτιστη εχεις σκεφτει;

πλακα κανεις ετσι??

• Like 1
Δημοσ.

Το ειδα το newsletter του you αλλά με 20 ευρω προτιμω απεξω να παρω.

Για τα άλλα: το 3ο λεει 5000 αλλά στην επιλογη δινει μονο 2600, οποτε οχι. Τα δυο πρωτα μ'αρεσαν αλλά ο πρωτος εχει πανακριβα μεταφορικά για κινεζος. Μαλλον στο 2ο καταληγω.

Ευχαριστωωωω! :-D

ρε παιδια κανα καλο power bank 10000 mah και ανω που παιζει να βρουμε σε σχετικα καλη τιμη?oxi ebay και τα σχετικα απο ελλαδα θελω γιατι το θελω αμεσα. απο μαρκα κατι καλο αξιοπιστο,πειτε καμια προταση...

οπως ειπε και ο dobro απεξω βρισκεις πολυ καλυτερα. Πχ αυτό στα 15ευρω το εχει ο φιλος μου και ειναι πολυ ικανοποιημενος. Αν θες σωνει και καλά απο ελλάδα παρε αυτό στα 19,90 που μου προτεινε ο dobro

• Like 2
Δημοσ.

οπως ειπε και ο dobro απεξω βρισκεις πολυ καλυτερα. Πχ αυτό στα 15ευρω το εχει ο φιλος μου και ειναι πολυ ικανοποιημενος. Αν θες σωνει και καλά απο ελλάδα παρε αυτό στα 19,90 που μου προτεινε ο dobro

μαλλον τελικα θα χτυπησω το XIAOMI απ εξω.

• Like 2
Δημοσ.

Σε τετοια τιμη και γω το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το παρω αλλά ειναι πολυ βαρυ για να το εχω στη τσαντα μου συνεχεια ρε γμτ....

Δημοσ.

ασε αυτες οι τσαντες τι κουβαλανε μαζι.... power bank-usb καλωδια-ακουστικα-μπαταριες-βαση-usb hub και οτι αλλο θες. εχει γινει 15 κιλα πια!! :)

Δημοσ.

Το ίδιο μου πρότεινε και ο dobro αλλά βρήκα ακριβά τα μεταφορικά για κινέζο...
Το έχω ήδη προσθέσει στη λίστα μου και με βλέπω κάποιο να παραγγέλνω μόλις πληρωθώ, μεσοβδόμαδα ελπίζω

Δημοσ.

τωρα βγαινει 15$, δλδ 11 ευρω. Και το γμτ ειναι πως με 20$ καλυτερα να παρω το xiaomi που ειναι και πιο σιγουρακι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...