plasTOST Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Στις 24/10/2021 στις 12:28 ΜΜ, chrisde είπε Thanks. Κάποια συγκεκριμένη πρόταση υπάρχει; Κάποιο VFM, δεν ξέρω, τι πρέπει να κοιτάζω γενικώς; Μπορώ να δώσω κάτι παραπάνω προκειμένου να πάρω κάτι καλύτερο. Να κοιτάξω τα LG που λες; Είναι καλύτερα από το Bosch που έχει autoclean; Εκτός και αν δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα και όλα κάνουν πάνω κάτω την ίδια δουλειά. Ειλικρινά δεν γνωρίζω καθόλου. Και εγώ LG έχω. Αυτό που προτείνω να προσέξεις είναι να έχει αντλία θερμότητας για οικονομία. Βέβαια αυτό εξαρτάται πόσο συχνά κάνεις χρήση. Επίσης κοίτα αυτά που έχουν μεγαλύτερη εγγύηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bennito Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα. Ψάχνω για οικονομικό USB C universal docking station με ethernet και δυνατότητα φόρτισης της συσκευής στην οποία συνδέεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
titikos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα. Ψάχνω για την αγορά ενός dvd player. Σε πρώτη φάση ψάχνω κάτι δοκιμασμένο χωρίς να έχω πολλές απαιτήσεις. Δεν ξέρω αν οι συσκευές προσφέρουν πλέον κ κάτι άλλο εκτός από αναπαραγωγή dvd. Αν ναι είμαι ανοιχτός σε προτάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galgio21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Θέλω να επεκτείνω την εμβέλεια του WiFi στο εξοχικό ώστε να δίνω ίντερνετ και στον γείτονα τα Σαββατοκύριακα. Η απόσταση είναι περίπου 10 μέτρα από το ρουτερ. Ψάχνω για αξιόπιστη και φθηνή λύση. Η ταχύτητα είναι 24αρα άρα μιλάμε για απλή χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, titikos είπε Καλησπέρα. Ψάχνω για την αγορά ενός dvd player. Σε πρώτη φάση ψάχνω κάτι δοκιμασμένο χωρίς να έχω πολλές απαιτήσεις. Δεν ξέρω αν οι συσκευές προσφέρουν πλέον κ κάτι άλλο εκτός από αναπαραγωγή dvd. Αν ναι είμαι ανοιχτός σε προτάσεις https://www.electrostudio.gr/product/15820/eikona-ixos-dvd-bluray-media-playersdvd-players-dvd-player-dp132-/ 1 ώρα πριν, galgio21 είπε Θέλω να επεκτείνω την εμβέλεια του WiFi στο εξοχικό ώστε να δίνω ίντερνετ και στον γείτονα τα Σαββατοκύριακα. Η απόσταση είναι περίπου 10 μέτρα από το ρουτερ. Ψάχνω για αξιόπιστη και φθηνή λύση. Η ταχύτητα είναι 24αρα άρα μιλάμε για απλή χρήση. https://www.cosmoprice.gr/product/7427/edup-usb-adapter-exwterikoy-xwroy-ep-8523-16dbi-5m.html, θα το βάλει ο γείτονας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defbond Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 αφυγραντήρας budget περίπου 200ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimaros69 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Στις 24/10/2021 στις 10:25 ΜΜ, GEORGIOSZ είπε Ευχαριστώ πολύ κ.Ζαχάρη! Είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν.. Λεπτή 3.99€ Χοντρή 4.99€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, defbond είπε αφυγραντήρας budget περίπου 200ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, jimaros69 είπε Λεπτή 3.99€ Χοντρή 4.99€ Ποιότητα κατασκευής εντελώς γτπ, είχα πάρει την χοντρή και πριν τελειώσει ο μήνας χάλασε το φερμουάρ, πεταμένα λεφτά! 2 ώρες πριν, defbond είπε αφυγραντήρας budget περίπου 200ευρώ https://www.kokotas.gr/el/eshop/epeksergasia-aera/afygrantires/afugrantiras-kullhaus-qualis-12l-ion.html https://panelektriki.gr/morris-mdp-16300i Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από zacharis1955 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslol8 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα. Έχω ένα κινητό με τη θύρα φόρτισης που φαίνεται στη φώτο και στο αυτοκίνητο έχω τις θύρες της άλλης φώτο (σόρι για την ποιότητα). Τι καλώδιο πρέπει να χρησιμοποιήσω για να συνδέσω κινητό με αυτοκίνητο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, koslol8 είπε Καλησπέρα. Έχω ένα κινητό με τη θύρα φόρτισης που φαίνεται στη φώτο και στο αυτοκίνητο έχω τις θύρες της άλλης φώτο (σόρι για την ποιότητα). Τι καλώδιο πρέπει να χρησιμοποιήσω για να συνδέσω κινητό με αυτοκίνητο; Ποιό κινητό έχεις? Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2021 από zacharis1955 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslol8 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε Ποιό κινητό έχεις? Redmi note 9 pro και Samsung galaxy a22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, koslol8 είπε Redmi note 9 pro και Samsung galaxy a22 USB A to USB Type C cable https://phoneparts.gr/ugreen-usb-3-0-usb-type-c-cable-1m-3a-black-20882 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslol8 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 22 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε USB A to USB Type C cable https://phoneparts.gr/ugreen-usb-3-0-usb-type-c-cable-1m-3a-black-20882 Μπορώ με αυτό το καλώδιο να συνδέσω κινητό με αυτοκίνητο.. ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 12 λεπτά πριν, koslol8 είπε Μπορώ με αυτό το καλώδιο να συνδέσω κινητό με αυτοκίνητο.. ; Tι εννοείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα