Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω ένα pc που υπολογίζω ότι καίει περίπου 370watt το τροφοδοτικο είναι 650watt έχω και μια samsung 22 206bw και ένα router που καεί περίπου 7watt, ψάχνω για ups που να έχει την επιλογή να μην ακούγεται εάν πέφτει το ρεύμα, μου είπαν για mge accupower, παίζει καμία προσφορά σε "καλό" ups ; Ευχαριστώ

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά!Χρειάζομαι τη βοήθεια σας σε κάτι.Θέλω να πάρω ένα μαγνητοφωνάκι για τη σχολή για τις διαλέξεις.

Το πρόβλημα είναι ότι το αμφιθέατρο είναι μεγάλο άρα θα πρέπει η να έχει μεγάλη εμβέλεια(είναι σωστός ο όρος? :huh: ) λήψης.Σχετικά επικρατεί ησυχία οπότε δεν νομίζω να έχω πρόβλημα με φασαρία.

Έχει κανείς να προτείνει κάποιο?

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά!Χρειάζομαι τη βοήθεια σας σε κάτι.Θέλω να πάρω ένα μαγνητοφωνάκι για τη σχολή για τις διαλέξεις.

Το πρόβλημα είναι ότι το αμφιθέατρο είναι μεγάλο άρα θα πρέπει η να έχει μεγάλη εμβέλεια(είναι σωστός ο όρος? :huh: ) λήψης.Σχετικά επικρατεί ησυχία οπότε δεν νομίζω να έχω πρόβλημα με φασαρία.

Έχει κανείς να προτείνει κάποιο?

Δες τα olympus, πολύ καλά δημοσιογραφικά μαγνητοφωνάκια.

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες! Ψάχνω ένα usb stick 16Gb! Ζαχαρώνω 1 cruzer στα 9 ευρώ στο amazon αλλά δεν σκοπεύω να ψωνίσω 25 λίρες για δωρεάν μεταφορικά! Ευχαριστώ! :rolleyes:

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ψάχνω για πολυμηχάνημα (εκτυπωτή και scanner, fax κτλ δεν με ενδιαφέρει)ασπρόμαυρο laser. Προτιμώ Samsung (διότι ξέρω πως να γεμίσω το tonner από το θείο). Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ψάχνω για εκπτωτικό κωδικό για ELECTROWOLRD επειδή θέλω να αγοράσω έναν εκτυπωτή από εκει

ευχαριστώ!

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά,

ψάχνω για το Logitech MX Anywhere Mouse, υπήρχε μια προσφορά στο amazon αλλά δεν την πρόλαβα..

Αν κάποιος έχει παραπάνω θα ήθελα να του αγοράσω το ένα tongue.gif

ΠΜ me! wink.gif

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες! Ψάχνω ένα usb stick 16Gb! Ζαχαρώνω 1 cruzer στα 9 ευρώ στο amazon αλλά δεν σκοπεύω να ψωνίσω 25 λίρες για δωρεάν μεταφορικά! Ευχαριστώ! :rolleyes:

Δημοσ.

Ψάχνω για εκπτωτικό κωδικό για ELECTROWOLRD επειδή θέλω να αγοράσω έναν εκτυπωτή από εκει

ευχαριστώ!

μπορεις να γραφτεις στην σελιδα της electroworld και θα σου στειλουνε email οπου θα σου δινουνε τον κωδικο που ζητας ;)

Δημοσ.

ευχαριστώ!

RFV18307

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...