pOLoS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Ξέρει κανείς εταιρεία σταθερής τηλεφωνίας που με μικρό πάγιο μπορείς να βάλεις σταθερό τηλέφωνο μόνο για να λαμβάνεις κλήσεις? Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις skype voip phone?... αν και θα προτιμούσα κανονική σταθερή τηλεφωνία μπορείς να βάλεις viva
άδικος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 @ aristidis540 Σε κάθε περίπτωση θα σου συνιστούσα να πας πάνω από 1,1AHr, ειδικά αν είναι με 1 μόνο μπαταρία. Αυτό που έχεις δε σε καλύπτει; Για πες μας χρήση μπας & πέσει καμιά πρόταση (πχ όπως αυτή του Commendatore για την εναλλακτική 1 κρουστικό ρεύματος + 1 παλάμης που συμφωνώ & εφαρμόζω). Εξαρτάται από τις απαιτήσεις σου βέβαια. Μπαταρίες NiCD & όχι li-ion. Μακριά... Εδώ μάλλον παρεξηγήθηκα. αναφερόμουν στο link που παρέθεσα από το ποστ του φίλου pOLoS. Ότι είναι με μπαταρίες NiCD & όχι με Li-Ion, οπότε μακριά. Εννοείται Li-Ion με χίλια! Υπάρχει μελέτη που αναφέρει ότι για μεγάλα ρεύματα οι NiCd είναι καλύτερες. Ένα απλό ψάξιμο στο google αρκεί. π.χ. εδώ: http://www.greenbatt...com/nibafa.html Δε το έχω ξανακούσει, ίσα ίσα το αντίθετο. Έχεις διαβάσει κάτι σχετικό; Το link που παραθέτεις αφορά στη σύγκριση των NiCD με NiMH & όχι Li-Ion. Δεν είναι έρευνα αλλά βεβαίως είναι αληθή γεγονότα. Σε καμία περίπτωση δε νομίζω να ισχύει σε σχέση με τις λιθίου αλλά αν έχεις δει κάτι πόσταρε το.
papars Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Και εδώ (μια τυχαία) αναφορά για τα διάφορα είδη μπαταριών. Πάλι κάνει αναφορά για το μεγαλύτερο ρεύμα των NiCD. http://forum.drc.su/cordless-power-tool-batteries-nicd-vs-nimh-vs-liion-vt4187.html Φυσικά εξαρτάται από την σχετική χημεία της μπαταρίας Li-ion. Προσπαθώντας να ενημερωθώ και εγώ διάβασα και αναφορές που λένε ότι οι Li-Ion ζεσταίνονται πολύ όταν τραβάς μεγάλα ρεύματα και αυτός είναι ο λόγος που σε μερικές περιπτώσεις προτιμούνται οι NiCD. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι οι Li-ion είναι το μέλλον. Με πολλά πλεονεκτήματα σε σχέσει με τους άλλους τύπους μπαταριών. Απλά για μερικές εφαρμογές ακόμα είναι χρήσιμες οι NiCD.
άδικος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Πολύ καλή συγκεντρωτική αναφορά/σύγκριση. Και όντως εδώ το λέει ξεκάθαρα "- cannot provide as much current as NiCd". Αν & σε ισχύ/βάρος είναι πολύ ανώτερες. Γενικά είναι στοιχεία που είναι δίκοπο μαχαίρι για την επιλογή ως προς την απόδοση (& τι θεωρεί ο καθένας απόδοση). Όντως βέβαια οι λιθίου είναι το μέλλον. Ευχαριστώ για το link. Θα πέσει περαιτέρω ψάξιμο στο θέμα
manosfp Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Υπάρχει μαραφέτι που να ανοιγοκλείνει τη βρύση με τηλεχειρισμό, να ρυθμίζει τη ροή και να δουλεύει με μπαταρία;
dj_neo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Υπάρχει μαραφέτι που να ανοιγοκλείνει τη βρύση με τηλεχειρισμό, να ρυθμίζει τη ροή και να δουλεύει με μπαταρία; Σίγουρα υπάρχει με προγραμματισμό και χρησιμοποιείται για αυτόματο πότισμα. Με τηλεχειρισμό δεν ξέρω κάτι...
toulcas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Καλημέρα. Ψάχνω για επεξεργαστή phenom II x4 945 (HDX945WFK4DGM)ή κάποιον από τους phenom II που περιέχονται Εδώ Έχει κανείς τίποτα ή ξέρει που μπορώ να βρώ; Έχω φάει τον κόσμο , είδικα για τον 945 Thnx
Orfeus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Ψάχνω τον πιο φτηνο 2.5 1ΤΒ σκληρο με εγγυηση 2 ετων οσο πιο αξιοπιστο γιατι θα αγοραστει για παιδι που θα ταξιδευει εν πλω για 6 μηνες.
iguana Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Έχει κάποιος να προτείνει μια σκούπα ρομποτ (απο αυτές που καθαρίζουν μόνες τους). Είδα μία στο groupon αλλά μου φάνηκε πολύ κινεζιά και δεν την πήρα. Όσο το δυνατόν πιο οικονομική.Ευχαριστώ
louben Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 To carrefour ειχε δεν ξερω αν την εχει ακομη.ΓΙα ελεγξε το στο κατασημα της γειτονιας σου....
iguana Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 To carrefour ειχε δεν ξερω αν την εχει ακομη.ΓΙα ελεγξε το στο κατασημα της γειτονιας σου.... Φίλε μου σε εμένα πηγαίνει η απάντηση σου?Αν ναι εννοεις ότι το carefour εχει το συγκεκριμενο μοντελο που ειχε στο groupon ή απλα έχει κάποιο τέτοιο μοντέλο?
louben Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 NAi σε εσενα.Δεν ειχε το μοντελο του GROUPON αλλα δικο του.Την ειχε πριν κανενα χρονο περιπου (τη ζαχαρωνα) αλλα δεν ξερω αν υπαρχει ακομη και τι λεει σαν συσκευη.
terry308 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Tablet pc , με καλές κριτικές και καλή τιμή ... και μια βάση (του) για το αμάξι θέλω αν γίνεται να έχει και gps ...
doc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Ψαχνω για το πισω μερος απο nokia E51.Θελω το κομματι που εχει το power button.Το τρυπησε ο πιτσιρικας μου.Αν ξερει κανενας καποιο μαγαζι που να το πουλαει η εχει κανεις κανα E51 που του ειναι αχρηστο και του περισσευει θα ημουν ευγνωμων.
pOLoS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Ψαχνω για το πισω μερος απο nokia E51.Θελω το κομματι που εχει το power button.Το τρυπησε ο πιτσιρικας μου.Αν ξερει κανενας καποιο μαγαζι που να το πουλαει η εχει κανεις κανα E51 που του ειναι αχρηστο και του περισσευει θα ημουν ευγνωμων. κοίτα εδώ http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B006ZD4EQC/?ie=UTF8&redirect=true&tag=nokia-e51-fascia-21&linkCode=ur2&camp=1634&creative=19450&condition=all και εδώ http://www.skroutz.gr/c/583/antallaktika-kinhtwn-tilefwnwn.html?keyphrase=nokia+E51
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα