kakarame Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, υπαρχει καμια προταση - προσφορα για laptop γύρω στα 400 ευρω με ssd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enteacher04 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, με υγεία σε όλους παιδιά, Ψάχνω για μία κάμερα για το desktop του μικρού, που άρχισε τώρα να κάνει μαθήματα μέσω ίντερνετ. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μία παλιά κάμερα, αλλά έχει χαμηλή ανάλυση, και όλα φαίνονται "πιξελιασμένα". Δεν ψάχνω για κάτι ακριβό, ούτε με φοβερά features, απλά μια αξιοπρεπή και σχετικά φτηνή λύση για να μεταδίδει εικόνα χωρίς "πιξέλιασμα". Επειδή τη χρειάζομαι άμεσα, μόνο προτάσεις από Ελλάδα. Ευχαριστώ, και καλή συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roseblue Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, enteacher04 είπε Ψάχνω για μία κάμερα για το desktop του μικρού, που άρχισε τώρα να κάνει μαθήματα μέσω ίντερνετ. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μία παλιά κάμερα, αλλά έχει χαμηλή ανάλυση, και όλα φαίνονται "πιξελιασμένα". Αυτή τη στιγμή υπάρχει έλλειψη στην αγορά σε web cameras και οι τιμές τους έχουν σχεδον διπλασιαστεί. Μια ικανοποιήτική εναλλάκτικη λύση είναι η αγορά μιας φθηνής action cam που να έχει την δυνατότητα να λειτουργήσει και ως webcam. Ενδεικτικό παράδειγμα: https://www.germanos.gr/…/rollei-action-camera-f…/20388950/… . Θα έχεις άμεση παράδοση, μια ικανοποιητική web camera σε καλή τιμή και θα σου μείνει και η action camera για το καλοκαίρι . Έχε υπόψη σου βέβαια πως σε αυτά τα χρήματα δεν θα πάρεις κάτι εξαιρετικό....😉 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Απλά να ενημερώσω, πως πιθανότατα να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την καμερα καποιου κινητού ως web camera στον υπολογιστη. https://www.digitalcitizen.life/turn-android-smartphone-webcam-windows Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από sphinxgr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panaua Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα παιδια. Σκεφτομαι να την πάρω μια gaming καρέκλα ΑDX Race 19 που την έχει τώρα προσφορά o κωτσοβολος στα 150 αλλιώς μια Anda Axe στα 200 . Εχει κανεις εμπειρία αν αξίζουν τα 50 ευρώ για την Anda σε σχέση με την ΑDX ? Και εχω βρει και την SHARKOON ELBRUS 2 GAMING CHAIR στα 160. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tamiya Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, ψάχνω για ένα ψυγείο για να αντικαταστήσω το παλιό μου. Υπάρχει καμιά καλή πρόταση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ψάχνω μηχανή κουρέματος για να κουρευτω μόνος λόγω κλειστών κομμωτηρίων :') πέρα απ την πλάκα με κουρεύει η κοπέλα κάθε 20 μερες περίπου με μια φθηνή μηχανή του 25αρι και τώρα πήγα να κουρευτω και με εγκατέλειψε, κολλάει στα μαλλιά και δεν τα παίρνει και έχω μείνει σαν πανκας. Καμία πρόταση για καμιά decent μηχανή να με βγάλει μερικά χρονάκια; (τα κουρεύω πάντα αρκετά κοντά) Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από splanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, splanis είπε Καλησπέρα ψάχνω μηχανή κουρέματος για να κουρευτω μόνος λόγω κλειστών κομμωτηρίων :') πέρα απ την πλάκα με κουρεύει η κοπέλα κάθε 20 μερες περίπου με μια φθηνή μηχανή του 25αρι και τώρα πήγα να κουρευτω και με εγκατέλειψε, κολλάει στα μαλλιά και δεν τα παίρνει και έχω μείνει σαν πανκας. Καμία πρόταση για καμιά decent μηχανή να με βγάλει μερικά χρονάκια; (τα κουρεύω πάντα αρκετά κοντά) https://www.skroutz.gr/s/20831231/Philips-MG7735-25.html Αθανατη, αδιαβροχη, Li-On μπαταρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, narta είπε https://www.skroutz.gr/s/20831231/Philips-MG7735-25.html Αθανατη, αδιαβροχη, Li-On μπαταρία Είναι οκ για συχνό κουρέματακι; συνήθως τα παίρνω 0 πλάι και λίγο πιο μεγάλα πάνω ίσως με την 1 και ένα σβήσιμο ενδιάμεσα Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από splanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, splanis είπε Είναι οκ για συχνό κουρέματακι; συνήθως τα παίρνω 0 πλάι και λίγο πιο μεγάλα πάνω ίσως με την 1 και ένα σβήσιμο ενδιάμεσα Την χρησιμοποιω για κεφαλι και trim μουσι 2 φορες την εβδομαδα. Αλλαζω 10 κεφαλές καθε φορα. Μεχρι στιγμης δεν εχει κανει κιχ και την εχω φορτησει 2 φορες τις τελευταιες 40 ημερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, narta είπε Την χρησιμοποιω για κεφαλι και trim μουσι 2 φορες την εβδομαδα. Αλλαζω 10 κεφαλές καθε φορα. Μεχρι στιγμης δεν εχει κανει κιχ και την εχω φορτησει 2 φορες τις τελευταιες 40 ημερες εχει σκαλες αναμεσα σε 0 και 1 ετσι; Εντελώς τυχαία φωτό για να καταλάβεις το μήκος που θέλω Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazorik Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Έχω τη Remington HC 4250 εδώ και λίγους μήνες και κουρεύομαι κάθε βδομάδα μόνος μου. Χρησιμοποιώ το μικρότερο χτενάκι που τα κόβει στο 1,5mm. Χωρίς χτενάκι κόβει στο 1mm και τα μεγαλύτερα χτενάκια είναι στα 2/2,5/3/4,5/6/9/12/15 mm. Προσωπικά με έχει βολέψει πολύ. https://www.skroutz.gr/s/8832147/Remington-Quickcut-HC-4250.html#reviews Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 https://www.skroutz.gr/s/367208/Wahl-Chrome-Pro-79524-216.html αυτη πως σας φαινεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gapostolidis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ψάχνω για ένα smartphone μέχρι 120 ευρώ για ηλικιωμένο σε αντικατάσταση ενός mls που τα έπαιξε ( δεν ανταποκρίνεται η touch οθόνη, δεν κρατάει η μπαταρία ). Θα ήθελα να είναι από κατάστημα με εγγύηση καλή αυτονομία και μεγαλούτσικη οθόνη. Μήπως εκτός του Redmi 8A υπάρχει και κάτι άλλο αυτή την εποχή. Υπάρχει και το Ηonor 10 lite αλλά ποιο κατάστημα θεωρείται αξιόπιστο; Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από gapostolidis Προσθήκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskan22 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) ψαχνω για αδιαβροχο κινητο γυρω στα 200 ευρω Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από chriskan22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα