Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκ μέρους φίλου...

Φωτογραφική μηχανή compact χωρίς εξωτερικούς φακούς κλπ

καλή ανάλυση, αρκετό ζουμ.

Μέχρι 150-170 ευρώ

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

.................. το ΑΠΟΛΥΤΑ φθηνό tablet, ΙΣΑ ΙΣΑ να παίζει παιχνιδάκια. Βέβαια με wifi για να τα κατεβάζω !! Για τη σύζυγο, γιατί μου παίρνει το κινητό και μου λιώνει την υπερπολύτιμη μπαταρία του !! Δε με νοιάζει η χωρητικότητα της μπαταρίας γιατί θα είναι μονίμως στην πρίζα. Να παίζει παιχνιδάκια μόνο και να είναι ΠΑΜΦΘΗΝΟ !!

Δημοσ.

Εκ μέρους φίλου...

Φωτογραφική μηχανή compact χωρίς εξωτερικούς φακούς κλπ

καλή ανάλυση, αρκετό ζουμ.

Μέχρι 150-170 ευρώ

Ευχαριστώ πολύ

Πάμε παιδιά, καμιά πρόταση κανείς??? θενξ  :-)

Δημοσ.

Ναι, αλλά δε θα κλάψω πάνω από χυμένο γάλα !!! :) Κάποια άλλη πρόταση ;;;

.

.................. το ΑΠΟΛΥΤΑ φθηνό tablet, ΙΣΑ ΙΣΑ να παίζει παιχνιδάκια. Βέβαια με wifi για να τα κατεβάζω !! Για τη σύζυγο, γιατί μου παίρνει το κινητό και μου λιώνει την υπερπολύτιμη μπαταρία του !! Δε με νοιάζει η χωρητικότητα της μπαταρίας γιατί θα είναι μονίμως στην πρίζα. Να παίζει παιχνιδάκια μόνο και να είναι ΠΑΜΦΘΗΝΟ !!

ΚΑΜΙΑ πρόταση ;;

Δημοσ.

Πάμε παιδιά, καμιά πρόταση κανείς??? θενξ  :-)

Εγώ θα πήγαινα εδώ και θα σύγκρινα τις τιμές μέχρι που με παίρνει.

Εγώ έχω αυτή την πήρα έτσι με ανοιγμένη συσκευασία και την έχω χαρεί πάρα πολύ με το GPS και το 20Χ zoom. Βέβαια πάμε στα 180 ευρώ αλλά αξίζει.

Αν δεν την φτάνει ο φίλος σου στα χρήματα προτείνω αυτή.

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά!

ύπαρχε περίπτωση να μπορώ να βρω συσκευή που να έχει android, ψηφιακό αποκωδικοποιητή και dvd player; [μάλλον πολλά ζητάω ξέρω] η έναν συνδυασμό 2 σε 1;;

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά!

ύπαρχε περίπτωση να μπορώ να βρω συσκευή που να έχει android, ψηφιακό αποκωδικοποιητή και dvd player; [μάλλον πολλά ζητάω ξέρω] η έναν συνδυασμό 2 σε 1;;

Για να την χρησιμοποιήσεις που, τι συσκευη δηλαδη να ειναι αυτη?

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά!

android και ψηφιακό αποκωδικοποιητή θα βρείς για επιπλέον dvd δεν το νομίζω

http://www.ebay.com/bhp/android-tv-box-dvb-t

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω για ραδιόφωνο αυτοκινήτου, γιατί το δικό μου χάλασε, με θύρα usb και cd player στα 60-70 ευρώ.

Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο καλό μηχάνημα σε αυτή την τιμή ας απαντήσει, γιατί δεν έχω γνώση επί του θέματος.

Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από sokratis11314

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...