kokalo21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Ψάχνω για αξιόπιστο και όσο το δυνατόν φθηνότερο wireless mouse για το laptop μου....? To HP που είχα έχει αρχίσει να τα χάνει..... πρέπει να πατάς 2-3 δευτερόλεπτα το κουμπί για να δουλέψει....
mary Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Ψάχνω για αξιόπιστο και όσο το δυνατόν φθηνότερο wireless mouse για το laptop μου....? To HP που είχα έχει αρχίσει να τα χάνει..... πρέπει να πατάς 2-3 δευτερόλεπτα το κουμπί για να δουλέψει.... Σε ποντικια/πληκτρολογια κλπ τη logitech να εμπιστευεσαι με κλειστα ματια. Πάρε ενα απλό
thephotoshoped Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδες ψαχνω για voice recorder για τη σχολη.. Βλεπω να γίνεται απαραιτητο. Βρηκα στο Αμαζον σε πολυ καλη τιμη sony icd px232 36 με μεταφορικα και οι ατιμοι το ανεβασαν στα 37 μονο του χωρις μεταφορικα. Τωρα κοιταω olympus 712 και sony px333 αλλα ειναι κοντα στο 50αρι. Ξερετε τιποτα;
mary Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδες ψαχνω για voice recorder για τη σχολη.. Βλεπω να γίνεται απαραιτητο. Βρηκα στο Αμαζον σε πολυ καλη τιμη sony icd px232 36 με μεταφορικα και οι ατιμοι το ανεβασαν στα 37 μονο του χωρις μεταφορικα. Τωρα κοιταω olympus 712 και sony px333 αλλα ειναι κοντα στο 50αρι. Ξερετε τιποτα; Εχμ....γιατι δε βαζεις απλα μια εφαρμογη στο κινητο σου σαν αυτή;; Αυτο ειχα κανει οταν χρειαστηκα να ηχογραφησω μαθημα στη σχολη.
thephotoshoped Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Εχμ....γιατι δε βαζεις απλα μια εφαρμογη στο κινητο σου σαν αυτή;; Αυτο ειχα κανει οταν χρειαστηκα να ηχογραφησω μαθημα στη σχολη. Δοκιμασα λιγο μεσα στο σπιτι με διαφορες εφαρμογες αλλα ενω ειχε απολυτη ησυχια μετα βιας ακουγα τη φωνη μου. Εχω το s3
mary Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δε ξερω...Ισως παιζει ρολο η εφαρμογη και οι ρυθμισεις της. Το προτεινα καθαρα απο οικονομικης αποψης, μιας και τα smartphones μπορουν να κανουν σχεδον τα παντα σημερα.
thephotoshoped Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Εχεις δικιο γιατι ειναι όντως πολλα λεφτα για αυτη τη δουλειά. . Θα δοκιμάσω με την εναρξη του εξαμηνου και βλεπουμε.
antreaslam Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 ψάχνω για κάρτες γραφικών 290 (γύρω στα 400 ευρώ), και τροφοδοτικά 1000αρια (γυρω στα 200), αλλά δεν παίζει τίποτα στην αγορά. Any tips?
Locke_John Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 έχει κανείς να προτείνει καποια ηλεκτρική σκούπα για μικρό σπίτι/διαμέρισμα αλλά να είναι επισης και δυνατή πολύ όσο γινεται σε Watt, ? επισης εννοείται οικονομική σε κοστος αγοράς.
jonkyr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Βαλε ενα πλαφον Τζον. Πες ενα ταβανι, την προηγουμενη εβδομαδα εψαχνα σκουπες και ισως μπορω να σε βοηθησω με λιγη τυχη.
Xor Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δοκιμασα λιγο μεσα στο σπιτι με διαφορες εφαρμογες αλλα ενω ειχε απολυτη ησυχια μετα βιας ακουγα τη φωνη μου. Εχω το s3 δοκιμασε το και με hands free
thephotoshoped Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντησεις. Και κατι ακομη.. Γνωριζουμε αν υπαρχει καμια προσφορα για τυπωση photobook;
lefta_yparxoun Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ψάχνω mp3 player με δυνατότητα επέκτασης μνήμης με κάρτα sd για ηλικιωμένο. (εύκολο χειρισμό αν είναι δυνατόν).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα