Arwindan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Ψάχνω για θερμοστάτη για τα καλοριφέρ στο σπίτι. Νομίζω μέχρι 50-60 ευρώ είναι καλά. Αν με 100 ευρώ παίρνω κάτι με smart δυνατότητες (Wi-Fi, μέτρηση ωρών κατανάλωσης κυρίως) θα τα έδινα.
elenitsa1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Νομιζω πως εχει πολλα χαρακτηριστικα σε μια καλη τιμη εκτος black friday,αλλα δεν το εχει κανενα καταστημα σε προσφορα.Εχουν το 5 και το 3 σε προσφορα αλλ αοχι το4..Ειναι τοσο καλο και δεν το εχουν σε προσφορα;Έπειδη δεν τα παω καλαμε την τεχνολογια, αναφερει πως εχει χωρο 8 gb αλλα δεν εχει μνημη ram.Εχουν μνημη ram τα ακριβα ρολογια;;το εχετε βρει σε καλη προσφορα λογω black friday?; GARMIN Vivoactive 4 Black/Slate 1
OLIV Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Ψάχνω για τηλεόραση 55-65 ιντσών. Πολλές οι τεχνολογίες , μικρό το βαλάντιο , περιμένω μπας κ υπάρξει καμιά αληθινή προσφορά στο Black Friday...
andreasece Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, elenitsa1 είπε Νομιζω πως εχει πολλα χαρακτηριστικα σε μια καλη τιμη εκτος black friday,αλλα δεν το εχει κανενα καταστημα σε προσφορα.Εχουν το 5 και το 3 σε προσφορα αλλ αοχι το4..Ειναι τοσο καλο και δεν το εχουν σε προσφορα;Έπειδη δεν τα παω καλαμε την τεχνολογια, αναφερει πως εχει χωρο 8 gb αλλα δεν εχει μνημη ram.Εχουν μνημη ram τα ακριβα ρολογια;;το εχετε βρει σε καλη προσφορα λογω black friday?; GARMIN Vivoactive 4 Black/Slate Το vivoactive 4 βγήκε πριν λίγο καιρό. Μάλλον γι' αυτό δεν το έχουν ακόμα σε προσφορά. 5 δεν υπάρχει. Το δεύτερο σκέλος της ερώτησης δεν το κατάλαβα καλά, αλλά κρίνοντας από το όνομα, χωρίς να ξέρω τι ακριβώς ψάχνεις, θα σου πω ότι το πήρα στην κοπέλα μου πριν ένα μήνα και είναι πολύ ενθουσιασμένη. Δεν το βγάζει από το χέρι της. Αν θες να ρωτήσεις κάτι άλλο που μπορώ να απαντήσω, ρώτα με ελεύθερα. 1
asikis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Έχει βρει κανένας 2.5 εξωτερικό δισκο στα 2 ΤΒ σε καμία καλή τιμή;;;
Captain Nemo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ψάχνω για οικονομικό και αξιόπιστο φορτιστή Quick Charge 4+ 27w Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από Captain Nemo
gregorypap Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα στην παρεα. Ειμαι αναμεσα σε chuwi lapbook pro 14.1 και teclast f15 εχει κανεις εμπειρια; Σαν μαρκες ποιο αξιοπιστη ποια ειναι; Ιδια cpu ram ssd.
tornado Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, Arwindan είπε Ψάχνω για θερμοστάτη για τα καλοριφέρ στο σπίτι. Νομίζω μέχρι 50-60 ευρώ είναι καλά. Αν με 100 ευρώ παίρνω κάτι με smart δυνατότητες (Wi-Fi, μέτρηση ωρών κατανάλωσης κυρίως) θα τα έδινα. θες θερμοστατη για να ελεγχεις τις θερμιδες του καθε σωματος και να δουλευει αναλογα με την θερμοκρασια χωρου η ενα συνολικο απο αυτο που βαζουν στον τοιχο? 1
Arwindan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, tornado είπε θες θερμοστατη για να ελεγχεις τις θερμιδες του καθε σωματος και να δουλευει αναλογα με την θερμοκρασια χωρου η ενα συνολικο απο αυτο που βαζουν στον τοιχο? Όχι έναν θερμοστάτη για όλο το χώρο. Όπως έγραψα και πριν αν έχει και smart δυνατότητες και είναι εντός του budget θα το προτιμούσα.
Vexedness Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Kαλησπερα , Τωρα δεν ξερω για black friday η' οχι . ( Ειμαι πολυ αντιθετως καθως κανουμε που κανουμε αντιγραφη την κανουμε και εντελως λαθος - στην ουσια εβδομαδα που οι τιμες γινονται σκρουτζοτιμες και μπεστοτιμες ειναι !! ) Απλα θα ηθελα την γνωμη σας - προταση για τηλεοραση 55 εως 65 μεχρι 650€. Ευχαριστω!
sotiriadisc Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 καλημέρα, θελω να mp3 player για το τρεξιμο για να ακους μουσικη , υπαρχει καποια προταση δοκιμασμενη ? εχουν και radio αυτα ? εαν εχει θα ηθελα προταση με ραδιο μαζι
lookasgti Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, Vexedness είπε Kαλησπερα , Τωρα δεν ξερω για black friday η' οχι . ( Ειμαι πολυ αντιθετως καθως κανουμε που κανουμε αντιγραφη την κανουμε και εντελως λαθος - στην ουσια εβδομαδα που οι τιμες γινονται σκρουτζοτιμες και μπεστοτιμες ειναι !! ) Απλα θα ηθελα την γνωμη σας - προταση για τηλεοραση 55 εως 65 μεχρι 650€. Ευχαριστω! Φιλε βρηκα στον Γερμανο τηλεοραση Toshiba 55'' smart 4K στα 399. 1
nermain Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, gregorypap είπε Καλησπερα στην παρεα. Ειμαι αναμεσα σε chuwi lapbook pro 14.1 και teclast f15 εχει κανεις εμπειρια; Σαν μαρκες ποιο αξιοπιστη ποια ειναι; Ιδια cpu ram ssd. Εχω το teclast f15. Το μονο που δεν μου αρεσε ειναι η μπαταρια. Μεσα σε 1 ωρα λειτουργιας κλεινει η θελει πριζα. Ειναι επισης πολυ αδυναμο λαπτοπ, οποτε ξεχνα το gaming. Το καλοκαιρι που εδινα εξετασεις και ειχε χαλασει ο σταθερος με εσωσε. Διαφανειες, διαλεξεις κλπ ηταν οτι πρεπει. Το ειχα παρει 300 ευρω βεβαια(μαζι με μεταφορικα) και μου φαινεται πλεον Ehh τιμη για το τι ακριβως ειναι. Αν ηταν τωρα 220-230 θα σου ελεγα τρεχα να το παρεις.BTW αν το θες για σχεδιαση πρεπει ν α παρεις και τον stylus του αλλιως.. 1
Arkantos72 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 καλημέρα, ψαχνω Ledotainia για να το χρησιμοποιω με το κινιτο ή με το Alexa , υπαρχει καποια προταση δοκιμασμενη ?Σε οικονομικη τιμη,γιατι το Yeelight τις Xiaomi ειναι λιγο τσιμπημένο. 1
bluesattack Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μηπως εχετε πετυχει πουθενα , σε τιμη bf (oχι γιαλατζι ) το τελευταιο tomb raider για pc η το steam key ?>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα