Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψάχνω για ισοθερμική μπλούζα και συγκεκριμένα κίτρινο χρώμα.  Εννοώ κάτι Link.png Site: τέτοιο αλλά σε κίτρινο. 

Δεν βρίσκω πουθενά  :fear:

Σου κάνει ;; 

(σε μπλέ την έχω για το γυμναστήριο και για τρέξιμο , αλλά έχει και σε "κιτρινάκι") 

ακόμα ένα κιτρινάκι 

Δημοσ.

Ψαχνω για μια καρτα γραφικων μεχρι 100 ευρω.Η χρηση ειναι σχεδον μονο για FSX flight simulator.

Βρηκα την παρακάτω GTX-680-TI 2GB σε τιμή χωμα!!!!! αν εχει τις ιδιες επιδοσεις.....

ριξτε μια ματια.....

http://www.aliexpress.com/item/GTX-680-Ti-2G-2048MB-384bit-DDR3-PCI-E-NVIDIA-Geforce-Desktop-PC-Game-Video-Graphic/1419181264.html

Δημοσ.

Ψαχνω για το Lenovo A390 στην καλύτερη τιμη που μπορει να υπάρχει στο INTERNET. (η κάποιο αντιστοίχων προδιαγραφών LENOVO)

Δημοσ.

Ψάχνω για ένα καλό desktop περίπου στα 500 ευρώ. Αν έχετε υπόψιν για κάποια προσφορά που είναι έτοιμο είτε προτάσεις για να το συνθέσω εγώ.Στο κόστος να συμπεριλαμβάνεται και η οθόνη.

Δημοσ.

Ψαχνω για μια καρτα γραφικων μεχρι 100 ευρω.Η χρηση ειναι σχεδον μονο για FSX flight simulator.

Βρηκα την παρακάτω GTX-680-TI 2GB σε τιμή χωμα!!!!! αν εχει τις ιδιες επιδοσεις.....

ριξτε μια ματια.....

http://www.aliexpress.com/item/GTX-680-Ti-2G-2048MB-384bit-DDR3-PCI-E-NVIDIA-Geforce-Desktop-PC-Game-Video-Graphic/1419181264.html

ειναι μαιμου nvidia!

ρίξε μια ματια στις αξιολογήσεις:

The info given about this card is fake, the FPS rate is three times under my GTX 275. This company probably uses Nvidia's name to sell their products. I doubt they got an actual contract to make these fake cards. Don't spend money on the products of this company, also all the happy and nice feedback with "Excelent!" is probably made with accounts created by this company. All in all this product is fake and not worth buying. And Alfred, don't respond on this message saying "We are sorry blablabla" i know you are. Sincerely, Karim

• Like 1
Δημοσ.

Ψαχνω για την logitech g27.Μου φαινεται αρκετα ακριβη στο skroutz.Εχετε κανα μαγαζακι που την εχει σε καλυτερη τιμη ή καποιο κωδικο-κουπονι που την μειωνει;Στο σκρουτζ ξεκιναει απο 285.

Ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω για pcie USB3 κάρτα αν έχει ξεμείνει σε κανέναν στη Θεσσαλονίκη br><br>

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Επεξ/σία από Federacion
Δημοσ.
Καλημέρα παιδιά.

ψάχνω για μια φτηνή μεταφορική για να μεταφέρω έπιπλα από Σέρρες σε Θεσσαλονίκη και Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Καμιά πρόταση

ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρει κανείς καμιά προσφορά για μηχανή καφέ dolce gusto... Πχ δωρεάν κάψουλες κτλ. Βλέπω στον κοτσοβολο αυτή :

www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/coffeemakers/multi-coffee-machines/113667-krups-melody-3

Που λέει 20% έκπτωση με κουπόνι αλλά ποιος είναι ο κωδικός για το κουπόνι;

Επίσης μήπως παίζει σε φτηνότερη τιμή από το εξωτερικό;

Επίσης είδα αυτή :

www.mediamarkt.gr/mcs/product/ILLY-SET-FRANCIS-X7.1-BLACK,99452,397629,737913.html?langId=-18

Που όμως δεν ξέρω τι κάψουλες παίρνει και οι κάψουλες της αν έχουν ποικιλία και αν είναι καλές.

Και αυτή :

www.mediamarkt.gr/mcs/product/KRUPS-KP-510-TGB-TITAN,99452,397629,824385.html?langId=-18

Που όμως δεν μπορώ να καταλάβω τι δώρο δίνει...

Επεξ/σία από Bezbozny
Δημοσ.

Ξέρει κανείς καμιά προσφορά για μηχανή καφέ dolce gusto... Πχ δωρεάν κάψουλες κτλ. Βλέπω στον κοτσοβολο αυτή :

www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/coffeemakers/multi-coffee-machines/113667-krups-melody-3

Που λέει 20% έκπτωση με κουπόνι αλλά ποιος είναι ο κωδικός για το κουπόνι;

Επίσης μήπως παίζει σε φτηνότερη τιμή από το εξωτερικό;

για δοκίμασε τον κωδικό VGT56710

Δημοσ.

Καλησπέρες, έχω μέχρι και την Κυριακή να προτείνω δίσκο -3,5'' / εξωτερικό / 2TB- σε φίλο. Έχει παίξει καμιά προσφορά ή έστω καλή περίπτωση που μου ξέφυγε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...