takinio Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, Deathmace είπε Κάτοχος από το περασμένο φθινόπωρο αυτού LG F4J6TM0W. Συγκριτικά με την πρότερη κατάσταση που σχετικά χοντρά ρούχα περίμενα να στεγνώσουν ρούχα 2 και 3 μέρες (και αν..) στη υγρασία της Θεσαλονίκης, είναι μέρα με τη νύχτα. Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα πολύ αλλά με τα βασικά προγράμματα είμαι ευχαριστημένος. Αν τηρείς τις οδηγίες, νομίζω θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου (πχ μην στριμώξεις 8 κιλά ρούχα και περιμένεις να βγούνε στεγνά...). Μετά εξαρτάται από τις συνθήκες. Πόσα άτομα είστε (ποσότητα ρούχων και συχνότητα) και μπάτζετ. Δεν θα ήθελα να ξεφύγω πολύ οικονομικα ,ελεγα να φτασω γυρω στα εξι κατοσταρικα βαζοντας και την πενταετη εγγυηση εξτρα. 4μελη οικογενεια ,συνηθως 4 με 5 πλυσίματα την εβδομαδα . Καμια ιδιαιτεροτητα σε σχεση με σκετο πλυντηριο υπαρχει ? Π.χ σε κριτικες στο σκρουτζ, οχι στο συγκεκριμενο ,λεει οτι μαζευουν χνουδι μετα απο καθε πλυσιμο στα λαστιχα και αν δεν καθαριστει ,κολλανε στα ρουχα που πλυνεις την επομενη φορα. Σε ευχαριστω .
ekkli Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Ηλιακό power bank που να έχει τουλάχιστον 15.000 πραγματικά mAh και να μην περνάει το εικοσάρικο, υπάρχει; Βλέπω άπειρα σε ali, με 20 και 30 χιλιάδες mAh αλλά κάτι μου λέει ότι έχουν ένα μηδενικό παραπάνω στην χωρητικότητα τους.
alexpwnz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα ! Ψάχνω έναν τρόπο να παίζω τραγούδια στο αυτοκίνητο από το κινητό (μέσω Bluetooth πχ). Το ραδιόφωνο που έχω δυστυχώς δεν έχει ούτε usb ούτε Bluetooth . Κάποιος αξιόπιστος τρόπος ; Απλά θέλω να παίζει μουσική από τα ηχεία του αυτοκινήτου ! Αν μπορώ να σηκώνω Κ κλείσεις του κινητού θα βοηθούσε , αλλά γενικά με ενδιαφέρει κυρίως η μουσική
andreasece Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 11 λεπτά πριν, alexpwnz είπε Καλησπέρα ! Ψάχνω έναν τρόπο να παίζω τραγούδια στο αυτοκίνητο από το κινητό (μέσω Bluetooth πχ). Το ραδιόφωνο που έχω δυστυχώς δεν έχει ούτε usb ούτε Bluetooth . Κάποιος αξιόπιστος τρόπος ; Απλά θέλω να παίζει μουσική από τα ηχεία του αυτοκινήτου ! Αν μπορώ να σηκώνω Κ κλείσεις του κινητού θα βοηθούσε , αλλά γενικά με ενδιαφέρει κυρίως η μουσική Auxiliary θύρα έχει;
andreasece Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 14 λεπτά πριν, alexpwnz είπε ναι~!! Βάζεις ένα bluetooth receiver στην aux θύρα και το κάνεις ασύρματο. Εγώ έχω αυτό κρυμμένο στο ντουλαπάκι και μόνιμα στο ρεύμα, ανάβει μαζί με το αυτοκίνητο και συνδέεται αυτόματα το κινητό απευθείας. Το μόνο κακό ότι δεν έχει μικρόφωνο κι έτσι δεν μπορείς να κάνεις κλήσεις. Υπάρχουν κι άλλα αν ψάξεις και με μικρόφωνο, αν και θα πρέπει να το έχεις πιο κοντά σου για να ακούγεται.
mp44christos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Έχει κανείς καμιά προσφορά για κάρτα γραφικών στα 150 περίπου? Κατά προτίμηση amd για freesync.
alexpwnz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 32 λεπτά πριν, andreasece είπε Βάζεις ένα bluetooth receiver στην aux θύρα και το κάνεις ασύρματο. Εγώ έχω αυτό κρυμμένο στο ντουλαπάκι και μόνιμα στο ρεύμα, ανάβει μαζί με το αυτοκίνητο και συνδέεται αυτόματα το κινητό απευθείας. Το μόνο κακό ότι δεν έχει μικρόφωνο κι έτσι δεν μπορείς να κάνεις κλήσεις. Υπάρχουν κι άλλα αν ψάξεις και με μικρόφωνο, αν και θα πρέπει να το έχεις πιο κοντά σου για να ακούγεται. Είσαι ευχαριστημένος ;;
andreasece Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 23 λεπτά πριν, alexpwnz είπε Είσαι ευχαριστημένος ;; Απόλυτα. Μου έχει λύσει τα χέρια, παλιότερα ήμουν με καρτούλα sd ή καλώδιο που ήταν βαβούρα και περνούσαν παντού καλώδια. Τώρα είναι εντελώς clean το look. Και ο ήχος τέλειος. Πήρα και 3-4 για φίλους και το χρησιμοποιούν όλοι καθημερινά.
Alexandros_D Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα. Ψάχνω αυτό το fan που είναι για GPU. αν κάποιος το έχει ή κάποιο παρόμοιο ας μου στείλει.
alexpwnz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, andreasece είπε Απόλυτα. Μου έχει λύσει τα χέρια, παλιότερα ήμουν με καρτούλα sd ή καλώδιο που ήταν βαβούρα και περνούσαν παντού καλώδια. Τώρα είναι εντελώς clean το look. Και ο ήχος τέλειος. Πήρα και 3-4 για φίλους και το χρησιμοποιούν όλοι καθημερινά. Φίλε μου δες τι έχω στο αμάξι! Αυτές τις εξόδους. Κανει, ε;
zacharis1955 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, alexpwnz είπε Καλησπέρα ! Ψάχνω έναν τρόπο να παίζω τραγούδια στο αυτοκίνητο από το κινητό (μέσω Bluetooth πχ). Το ραδιόφωνο που έχω δυστυχώς δεν έχει ούτε usb ούτε Bluetooth . Κάποιος αξιόπιστος τρόπος ; Απλά θέλω να παίζει μουσική από τα ηχεία του αυτοκινήτου ! Αν μπορώ να σηκώνω Κ κλείσεις του κινητού θα βοηθούσε , αλλά γενικά με ενδιαφέρει κυρίως η μουσική https://www.amazon.de/TaoTronics-Bluetooth-Empfänger-Audiogeräte-Lautsprechersystem-silber/dp/B017UVWD8I/ref=sr_1_8?keywords=TaoTronics%2BBluetooth%2BAdapter&qid=1561557227&s=gateway&sr=8-8&th=1
andreasece Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, alexpwnz είπε Φίλε μου δες τι έχω στο αμάξι! Αυτές τις εξόδους. Κανει, ε; Αν το μεσαιο είναι 3.5mm, που έτσι φαίνεται, τότε κομπλέ. Μόνο αυτό χρειάζεται.
makfil Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, alexpwnz είπε Καλησπέρα ! Ψάχνω έναν τρόπο να παίζω τραγούδια στο αυτοκίνητο από το κινητό (μέσω Bluetooth πχ). Το ραδιόφωνο που έχω δυστυχώς δεν έχει ούτε usb ούτε Bluetooth . Κάποιος αξιόπιστος τρόπος ; Απλά θέλω να παίζει μουσική από τα ηχεία του αυτοκινήτου ! Αν μπορώ να σηκώνω Κ κλείσεις του κινητού θα βοηθούσε , αλλά γενικά με ενδιαφέρει κυρίως η μουσική Για τα παλιά αυτ/τα που δεν έχουν Bluetooth, υπάρχει η λύση των FM transmitters που παίρνουν ρεύμα από τον αναπτήρα και βγάζουν 2 θύρες USB. Το πλεονέκτημά τους είναι ότι επικοινωνούν με τα ηχεία του αυτ/του σε μια συχνότητα (συνήθως στους 87.5 Khz) και αντικαθιστούν πλήρως την έλλειψη Bluetooth. Συνδέεις το transmitter με τα ηχεία μια φορά στην αρχή, και κάθε φορά που ξεκινάς τη μηχανή και ανοίγεις το ράδιο ακούς το σταθμό που θέλεις και αν έχεις συνδέσει το κινητό με τον transmitter θα μιλήσεις μέσω του μικροφώνου του και θα ακούσεις από τα ηχεία, αφού θα διακοπεί ο σταθμός. Φυσικά, μπορείς να φορτίσεις μέχρι δύο κινητά και να βάλεις στη μια θύρα ένα stick με την αγαπημένη σου μουσική. Εύκολο στη χρήση του και φτηνό. Ένα από τα πολλά που κυκλοφορούν είναι αυτό, αν το θέλεις άμεσα, αλλά μπορείς να το παραγγείλεις και από Κϊνα.
Deathmace Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 12 ώρες πριν, takinio είπε Δεν θα ήθελα να ξεφύγω πολύ οικονομικα ,ελεγα να φτασω γυρω στα εξι κατοσταρικα βαζοντας και την πενταετη εγγυηση εξτρα. 4μελη οικογενεια ,συνηθως 4 με 5 πλυσίματα την εβδομαδα . Καμια ιδιαιτεροτητα σε σχεση με σκετο πλυντηριο υπαρχει ? Π.χ σε κριτικες στο σκρουτζ, οχι στο συγκεκριμενο ,λεει οτι μαζευουν χνουδι μετα απο καθε πλυσιμο στα λαστιχα και αν δεν καθαριστει ,κολλανε στα ρουχα που πλυνεις την επομενη φορα. Σε ευχαριστω . Τα πλυντήριά μου πήγαιναν εναλλάξ, μάυρα (τζιν, chino, φούτερ/φόρμες, βαμβακερά, εσώρουχα), άσπρα (πόλο - πουκάμισα - κοντομάνικα) και λευκά είδη. Δεν θα έλεγα ότι είμαι και πολύ τακτικός με την καθαριότητα στα λάστιχα (εννοώντας ότι αν τα έβλεπα τα καθάριζα, αν όχι..), ωστόσο δεν παρατήρησα ούτε μία φορά χνουδάκια στα άσπρα ρούχα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα