agrio.imeros Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) καλησπέρα και καλή χρονιά παιδιά! ενδιαφέρομαι να αγοράσω βιβλία του αρκα. έχω κάνει μια μικρή ερευνά αγοράς πάνω κάτω τα περισσότερα e-shops έχουνε ίδιες τιμές. Γνωρίζετε κάποιο κατάστημα που μπορώ να πάρω περισσότερα από 3-4 σε χαμηλότερη τιμή; Καλή Χρονιά ... Τα παλιά αλμπουμάκια "Συναναστροφές", "Αδιέξοδα", "Νυχτερινά Επεισόδια" κτλ , σε τι τιμή τα βρίσκεις ; Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2014 από agrio.imeros
Xor Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Καλή Χρονιά ... Τα παλιά αλμπουμάκια "Συναναστροφές", "Αδιέξοδα", "Νυχτερινά Επεισόδια" κτλ , σε τι τιμή τα βρίσκεις ; Συναναστροφές : 4 Site: εδω Αδιέξοδα : 4,32 Site: εδω
NeOSL Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 .. φτηνό dual-sim κινητό , για χρήση ως δεύτερη συσκευή για μπλα-μπλα και κανά μήνυμα . Απαραίτητο είναι να έχει micro-usb υποδοχή για να χρησιμοποιώ έναν φορτιστή (του άλλου κινητού) , και μπαταρία που να βγάζει μια μέρα (08:00 - 22:00). Άνευ σημασίας είναι η μάρκα , οι ίντσες της οθόνης , το λειτουργικό , καθώς και αν έχει camera , υποδοχή για microsd ή συνδεσιμότητα στο internet . Μετά από λίγο ψάξιμο στο skroutz δεν βρήκα κάτι της προκοπής , σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που ζητάω . έχει πάρει κάτι το μάτι σας ? Λέγοντας φτηνό , εννοώ ταβάνι τα 40 ευρώ . ταβάνι όμως . Δεκτές όλες οι προτάσεις , υπάρχει περίπτωση να μου έχει ξεφύγει κάτι στην αναζήτηση μου (μόνο σε ένα site κοίταξα εν τέλει) Ευχαριστώ ! (και καλή χρονιά να έχετε)
anheron Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, ψάχνω για το the last of us (ps3). Το έχει κανένας; Ευχαριστώ!
newtech Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 .. φτηνό dual-sim κινητό , για χρήση ως δεύτερη συσκευή για μπλα-μπλα και κανά μήνυμα . Απαραίτητο είναι να έχει micro-usb υποδοχή για να χρησιμοποιώ έναν φορτιστή (του άλλου κινητού) , και μπαταρία που να βγάζει μια μέρα (08:00 - 22:00). Άνευ σημασίας είναι η μάρκα , οι ίντσες της οθόνης , το λειτουργικό , καθώς και αν έχει camera , υποδοχή για microsd ή συνδεσιμότητα στο internet . Μετά από λίγο ψάξιμο στο skroutz δεν βρήκα κάτι της προκοπής , σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που ζητάω . έχει πάρει κάτι το μάτι σας ? Λέγοντας φτηνό , εννοώ ταβάνι τα 40 ευρώ . ταβάνι όμως . Δεκτές όλες οι προτάσεις , υπάρχει περίπτωση να μου έχει ξεφύγει κάτι στην αναζήτηση μου (μόνο σε ένα site κοίταξα εν τέλει) Ευχαριστώ ! (και καλή χρονιά να έχετε) http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/355566/Dual-SIM.html?price_min=&price_max=40 1
NeOSL Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/355566/Dual-SIM.html?price_min=&price_max=40 ευχαριστώ για τον χρόνο σου ! από όσο μπορώ να διακρίνω (πάλι) μόνο 2 alcatel έχουν υποδοχή για micro-usb φορτιστή , και τα είχα αποκλείσει λόγω χαμηλής μπαταρίας (500mah) . ίσως θα πρέπει να συμβιβαστώ .
Captain Nemo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 .. φτηνό dual-sim κινητό , για χρήση ως δεύτερη συσκευή για μπλα-μπλα και κανά μήνυμα . Απαραίτητο είναι να έχει micro-usb υποδοχή για να χρησιμοποιώ έναν φορτιστή (του άλλου κινητού) , και μπαταρία που να βγάζει μια μέρα (08:00 - 22:00). Άνευ σημασίας είναι η μάρκα , οι ίντσες της οθόνης , το λειτουργικό , καθώς και αν έχει camera , υποδοχή για microsd ή συνδεσιμότητα στο internet . Μετά από λίγο ψάξιμο στο skroutz δεν βρήκα κάτι της προκοπής , σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που ζητάω . έχει πάρει κάτι το μάτι σας ? Λέγοντας φτηνό , εννοώ ταβάνι τα 40 ευρώ . ταβάνι όμως . Δεκτές όλες οι προτάσεις , υπάρχει περίπτωση να μου έχει ξεφύγει κάτι στην αναζήτηση μου (μόνο σε ένα site κοίταξα εν τέλει) Ευχαριστώ ! (και καλή χρονιά να έχετε) ZTE R221 http://www.ebw.gr/el/product/8215/ZTE-R221-DUAL-SIM-ELLINIKIS-ANTIPROSOPEIAS-WIND-KINITO Πιθανόν να το έχουν και καταστήματα με κινητά εκτός σκρούτζ 1
NeOSL Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 ZTE R221 http://www.ebw.gr/el/product/8215/ZTE-R221-DUAL-SIM-ELLINIKIS-ANTIPROSOPEIAS-WIND-KINITO 1000άρα μπαταρία . 'σ' ωραίος ! ευχαριστώ και τους δυο σας .
ducatirulez Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αξιοπρεπες tablet για χρηση ιντερνετ 90%, οσο πιο value for money τοσο το καλυτερο...κατα προτιμηση απο Ελλαδα και απο 8''
Avatar_GR Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Τηλεόραση με displayport υποδοχή, η αντάπτορα displayport(θηλυκό)-->HDMI(Αρσενικό)
snapy13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Καρτες sd class 10 γνησιες απο που ? Ebay μονο μαιμουδιες βλεπω .... καποιος αξιοπιστος πωλητης υπαρχει ? Και απο Ελλαδα αν γνωριζετε οκ...
alexiko Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 <p>Καρτες sd class 10 γνησιες απο που ?</p> <p>Ebay μονο μαιμουδιες βλεπω .... καποιος αξιοπιστος πωλητης υπαρχει ?</p> <p>Και απο Ελλαδα αν γνωριζετε οκ...</p> Δες στο e-shop νομίζω έχει καλές τιμές 1
panagob Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δες στο e-shop νομίζω έχει καλές τιμές Εχω βρει αυτές τις δύο. Kingston: e-shop - Skroutz Sandisk: e-shop - Skroutz Επειδή αναφέρεται μόνο για sd και όχι microsd, θεωρώ πως κάνουν επειδή έχουν αντάπτορα και οι 2 κάρτες. Αν ξέρει κάποιος να μου πει αν θα είναι καλές για το Galaxy Note ή αν δεν χρειάζεται κάτι τόσο γρήγορο, θα ήμουν ευγνώμων. 1
kondoras Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Καρτες sd class 10 γνησιες απο που ? Ebay μονο μαιμουδιες βλεπω .... καποιος αξιοπιστος πωλητης υπαρχει ? Και απο Ελλαδα αν γνωριζετε οκ... SD γράφει το παιδί, όχι micro SD. Εκτός κι αν... το εννοεί! Από mymemory παίρνω εγώ, με 2,5€ περίπου μεταφορικά για παραγγελία έως τριών προϊόντων, συν μία λίρα για κάθε επιπλέον. 1
snapy13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 SD γράφει το παιδί, όχι micro SD. Εκτός κι αν... το εννοεί! Από mymemory παίρνω εγώ, με 2,5€ περίπου μεταφορικά για παραγγελία έως τριών προϊόντων, συν μία λίρα για κάθε επιπλέον. Ναι αυτο εννουσα !!! Micro sd . Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Παραγειλα απο το Mymemory , πολυ καλο !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα