Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα και καλή χρονιά παιδιά!

ενδιαφέρομαι να αγοράσω βιβλία του αρκα. έχω κάνει μια μικρή ερευνά αγοράς πάνω κάτω τα περισσότερα e-shops έχουνε ίδιες τιμές. Γνωρίζετε κάποιο κατάστημα που μπορώ να πάρω περισσότερα από 3-4 σε χαμηλότερη τιμή;

Καλή Χρονιά ...

Τα παλιά αλμπουμάκια  "Συναναστροφές", "Αδιέξοδα", "Νυχτερινά Επεισόδια" κτλ , σε τι τιμή τα βρίσκεις ;

Επεξ/σία από agrio.imeros
  • Απαντ. 29k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλή Χρονιά ...

Τα παλιά αλμπουμάκια  "Συναναστροφές", "Αδιέξοδα", "Νυχτερινά Επεισόδια" κτλ , σε τι τιμή τα βρίσκεις ;

Συναναστροφές : 4 Link.png Site: εδω

Αδιέξοδα : 4,32 Link.png Site: εδω

Δημοσ.

.. φτηνό dual-sim κινητό , για χρήση ως δεύτερη συσκευή για μπλα-μπλα και κανά μήνυμα . 

Απαραίτητο είναι να έχει micro-usb υποδοχή για να χρησιμοποιώ έναν φορτιστή (του άλλου κινητού) , και μπαταρία που να βγάζει μια μέρα (08:00 - 22:00).

Άνευ σημασίας είναι η μάρκα , οι ίντσες της οθόνης , το λειτουργικό , καθώς και αν έχει camera , υποδοχή για microsd ή συνδεσιμότητα στο internet .

Μετά από λίγο ψάξιμο στο skroutz δεν βρήκα κάτι της προκοπής , σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που ζητάω .

έχει πάρει κάτι το μάτι σας ?

Λέγοντας φτηνό , εννοώ ταβάνι τα 40 ευρώ . ταβάνι όμως .

Δεκτές όλες οι προτάσεις , υπάρχει περίπτωση να μου έχει ξεφύγει κάτι στην αναζήτηση μου (μόνο σε ένα site κοίταξα εν τέλει)

Ευχαριστώ ! (και καλή χρονιά να έχετε)

Δημοσ.

.. φτηνό dual-sim κινητό , για χρήση ως δεύτερη συσκευή για μπλα-μπλα και κανά μήνυμα . 

Απαραίτητο είναι να έχει micro-usb υποδοχή για να χρησιμοποιώ έναν φορτιστή (του άλλου κινητού) , και μπαταρία που να βγάζει μια μέρα (08:00 - 22:00).

Άνευ σημασίας είναι η μάρκα , οι ίντσες της οθόνης , το λειτουργικό , καθώς και αν έχει camera , υποδοχή για microsd ή συνδεσιμότητα στο internet .

Μετά από λίγο ψάξιμο στο skroutz δεν βρήκα κάτι της προκοπής , σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που ζητάω .

Δεκτές όλες οι προτάσεις , υπάρχει περίπτωση να μου έχει ξεφύγει κάτι στην αναζήτηση μου (μόνο σε ένα site κοίταξα εν τέλει)

http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/355566/Dual-SIM.html?price_min=&price_max=40

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστώ για τον χρόνο σου ! από όσο μπορώ να διακρίνω (πάλι) μόνο 2 alcatel έχουν υποδοχή για micro-usb φορτιστή , και τα είχα αποκλείσει λόγω χαμηλής μπαταρίας (500mah) . ίσως θα πρέπει να συμβιβαστώ .

Δημοσ.

ZTE R221

http://www.ebw.gr/el/product/8215/ZTE-R221-DUAL-SIM-ELLINIKIS-ANTIPROSOPEIAS-WIND-KINITO

Πιθανόν να το έχουν και καταστήματα με κινητά εκτός σκρούτζ

• Like 1
Δημοσ.

Καρτες sd class 10 γνησιες απο που ?

Ebay μονο μαιμουδιες βλεπω .... καποιος αξιοπιστος πωλητης υπαρχει ?

Και απο Ελλαδα αν γνωριζετε οκ...

Δημοσ.

<p>Καρτες sd class 10 γνησιες απο που ?</p>

<p>Ebay μονο μαιμουδιες βλεπω .... καποιος αξιοπιστος πωλητης υπαρχει ?</p>

<p>Και απο Ελλαδα αν γνωριζετε οκ...</p>

Δες στο e-shop νομίζω έχει καλές τιμές

• Like 1
Δημοσ.

Δες στο e-shop νομίζω έχει καλές τιμές

Εχω βρει αυτές τις δύο.

Kingston: e-shop - Skroutz

Sandisk: e-shop - Skroutz

Επειδή αναφέρεται μόνο για sd και όχι microsd, θεωρώ πως κάνουν επειδή έχουν αντάπτορα και οι 2 κάρτες. Αν ξέρει κάποιος να μου πει αν θα είναι καλές για το Galaxy Note ή αν δεν χρειάζεται κάτι τόσο γρήγορο, θα ήμουν ευγνώμων.

• Like 1
Δημοσ.

Καρτες sd class 10 γνησιες απο που ?

Ebay μονο μαιμουδιες βλεπω .... καποιος αξιοπιστος πωλητης υπαρχει ?

Και απο Ελλαδα αν γνωριζετε οκ...

SD γράφει το παιδί, όχι micro SD. Εκτός κι αν... το εννοεί! :-D

Από mymemory παίρνω εγώ, με 2,5€ περίπου μεταφορικά για παραγγελία έως τριών προϊόντων, συν μία λίρα για κάθε επιπλέον.

• Like 1
Δημοσ.

SD γράφει το παιδί, όχι micro SD. Εκτός κι αν... το εννοεί! :-D

Από mymemory παίρνω εγώ, με 2,5€ περίπου μεταφορικά για παραγγελία έως τριών προϊόντων, συν μία λίρα για κάθε επιπλέον.

Ναι αυτο εννουσα !!! Micro sd .

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.

Παραγειλα απο το Mymemory , πολυ καλο !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...