Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, kont είπε

Τηλεόραση 55" γύρω στο 500άρικο;

https://thesgadget.gr/index.php?id_product=864&controller=product

https://www.soundimage.gr/product/hyundai-55hyn5511-4k-ultra-hd-smart-led

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ.

Ψάχνω ταπεράκια ίδιου μεγέθους που κάνουν για φουρνό μικροκυμάτων, αν παίζει σετ των 3/6 ακόμα καλύτερα.
Θα χρησιμοποιούντε για να αποθηκεύω μερίδες γευμάτων.
Θεωρώ πως 1-1.5 λίτρο αρκεί το καθένα.

Δημοσ.

Ψάχνω φτηνά usb sticks από 4gb και πάνω, θέλω να είναι φτηνά (κάτω από 3€ έκαστο)  γιατί θα χρειαστώ αρκετά (περίπου 20).  Αγορά και από εξωτερικό χωρίς τελωνείο όμως 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, JustGud είπε

Ψάχνω ταπεράκια ίδιου μεγέθους που κάνουν για φουρνό μικροκυμάτων, αν παίζει σετ των 3/6 ακόμα καλύτερα.
Θα χρησιμοποιούντε για να αποθηκεύω μερίδες γευμάτων.
Θεωρώ πως 1-1.5 λίτρο αρκεί το καθένα.

Προτείνω να πάρεις γυάλινα. Στα πλαστικά για να είσαι σίγουρος μόνο επώνυμα.

Δημοσ.

Και τα καλά πλαστικά τα κρατάς πολλά χρόνια. Δοκίμασε 1-2 μεγέθη. Μην βιαστείς να πάρεις 6 ίδια και τελικά να είναι άβολα.

Δημοσ.

Ψάχνω κάθισμα αυτοκινήτου 9-35 kg (μάλλον πάω για το Cybex Solution S-Fix). Ξέρει κανείς κάποιο site από εξωτερικό που να στέλνει Ελλάδα; Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο skroutz ξεκινάει από €219. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση 40inch

Δεν θέλω να διαθέσω μεγάλο μπάτζετ γιατί την θέλω για το δωμάτιο, οπότε θ ήθελα να διαθέσω γύρω στα 200-300€

Απλά επειδή τη θέλω κυρίως για gaming, η μοναδική μου απαίτηση ειναι να είναι πάνω απο 50hz

Έχετε να προτείνετε κατι? Ευχαριστώ πολύ! 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, flatwave είπε

Ψάχνω κάθισμα αυτοκινήτου 9-35 kg (μάλλον πάω για το Cybex Solution S-Fix). Ξέρει κανείς κάποιο site από εξωτερικό που να στέλνει Ελλάδα; Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο skroutz ξεκινάει από €219. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το έψαχνα εγώ πριν από 2 χρόνια, αλλά λόγο όγκου + βάρους έχουν αρκετά μεταφορικά. Τελικά πήρα από Ελλάδα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, flatwave είπε

https://www.uberkids.com/eu/car-seats/

Έχω πάρει 2 καθίσματα από το uberkids 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, flatwave είπε

Το solution είναι 15-36, αν θες από 9 κιλά θα πρέπει να κοιτάξεις το pallas. Η διαφορά τους είναι η μπάρα που μπαίνει μπροστά και μια έξτρα βάση στο κάτω μέρος. Πριν 2 χρόνια που έψαχνα από εξωτερικό, δεν βρήκα μεγάλες διαφορές και αγόρασα από εδώ (κάτοχος solution M-fix). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...