Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tornado είπε

4 ώρες πριν, tornado είπε

Ευχαριστώ, κουδούνι έχω, ψάχνω κάτι με intercom.

• Απαντ. 29k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alatonero είπε

υπάρχει τίποτα πιο ποιοτικό, έστω από εξωτερικό

ας είναι και κάπως ακριβότερο

https://www.bestdeals.gr/periferiaka/keyboards-mice/keyboard/logitech-wireless-combo-mk270-wireless-keyboard-and-mouse/

https://www.websupplies.gr/asirmato-desktop-combo-mk330-logitech-920-003989

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Έχω 2 καθίσματα recaro στην αποθήκη και θέλω να τα κάνω γραφείου 

Αξίζει τον κόπο έχει κάνει κανένας....

Τι θα χρειαστώ....

Δημοσ.

Καλημέρα

Αναζητώ βαλίτσα   σε μεγάλο μέγεθος , πάνω από 70 εκ , ανθεκτική και δοκιμασμένη από προσωπική σας χρήση

Δημοσ.
8 ώρες πριν, jimaros69 είπε

καλήμερα

πολύ θα ήθελα την δεύτερη λύση αλλά πονάει στην τσέπη χαχαχαχα

έχω βρει ένα site που πουλάει μεμονωμένα τα κομμάτια 0-EF3-F8-BB-2-A57-449-F-84-D1-1-D28-E961

πιστεύω αξίζει τον κόπο και χωρίς πολλή πατέντα....

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες. ποια ειναι η πιο χαμηλη τιμη που παιζει να βρουμε το smartwatch της xiaomi, to Stratos σε αξιοπιστο site που να μην εχουμε θεματα με τελωνεια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, kallair είπε

Καλησπερα παιδες. ποια ειναι η πιο χαμηλη τιμη που παιζει να βρουμε το smartwatch της xiaomi, to Stratos σε αξιοπιστο site που να μην εχουμε θεματα με τελωνεια;

$169.99 (καλύτερα σκρουτζ)

Επεξ/σία από andreasece
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.
4 ώρες πριν, geo29 είπε

έχω βρει ένα site που πουλάει μεμονωμένα τα κομμάτια 0-EF3-F8-BB-2-A57-449-F-84-D1-1-D28-E961

πιστεύω αξίζει τον κόπο και χωρίς πολλή πατέντα....

Μάλλον σου διαφεύγει το γεγονός οτι οι βάσεις για τα bucket είναι ~40εκ . 

Αν είναι να πάρεις το δρόμο της πατέντας σου προτείνω να πας praktiker , plaisio  skroutz κλπ και να πάρεις με κάτω από 65€ ολόκληρη καρέκλα με μεγάλο πιάτο (σαν αυτό που έχεις στη φώτο) για να κάνεις την δοκιμή σου (και να πιάσει σταθερότερα η καρέκλα), έτσι ώστε και να μη σου κάτσει η πατέντα να σου μείνει η καρέκλα. 

Καλό κουράγιο...

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, jimaros69 είπε

Μάλλον σου διαφεύγει το γεγονός οτι οι βάσεις για τα bucket είναι ~40εκ . 

Αν είναι να πάρεις το δρόμο της πατέντας σου προτείνω να πας praktiker , plaisio  skroutz κλπ και να πάρεις με κάτω από 65€ ολόκληρη καρέκλα με μεγάλο πιάτο (σαν αυτό που έχεις στη φώτο) για να κάνεις την δοκιμή σου (και να πιάσει σταθερότερα η καρέκλα), έτσι ώστε και να μη σου κάτσει η πατέντα να σου μείνει η καρέκλα. 

Καλό κουράγιο...

σωστό και αυτό αλλά θα σηκώσουν το βάρος του καθίσματος και του δικού μου η θα κλατάρει τ αμορτισέρ τον πρώτο μήνα....?

το αμορτισέρ που έχω στην φώτο είναι μέχρι 110 κιλά άρα με καλύπτει άνετα το βάρος μου και του καθίσματος  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...