Vassilis_GR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά υπάρχει μήπως καμία τρέχουσα προσφορά σε nvidia gpu? Κατά προτίμηση σε GTX 1060/1070! Είχε κάποιες τις προηγούμενες μέρες αλλά δυστυχώς δεν τις πρόλαβα..
lorentzos323 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Ψάχνω για 4g modem για να αντικαταστήσει το σταθερό ιντερνετ του σπιτιου. Έχετε καποιο να προτείνετε; σε χαμηλή τιμή αν γίνεται; θα δω διαφορά από το να βάλω ενα παλιό κινητο με 4g να κάνει tethering;
spy_vlsi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Ψάχνω για καλές μπαταρίες τύπου 18650. Έχετε κάτι κατά νου; είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό
enteacher04 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μετά από 2 χρόνια στο εξωτερικό, επιστρέφω Ελλάδα (Αθήνα), και βασικά ψάχνω για...τα πάντα. Αν έχετε προτάσεισ για φτηνά έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, κτλ, θα το εκτιμούσα. Σε ηλεκτρικές συσκευές καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο να κάνει κανείς συγκεκρκιμένες προτάσεις, αλλά σε έπιπλα, θα ήθελα τη γνώμη σας για φτηνές λύσεις τύπου ΙΚΕΑ, Praktiker, ή ότι άλλο έχετε να μου προτείνετε. Πχ από πού να πάρω ένα διπλό κρεβάτι, στρώμα, κουρτίνες, κανά τραπέζι κουζίνας, κτλ; Έχω την εντύπωση ότι τα ΙΚΕΑ πχ δεν είναι καθόλου άσχημα, αρκεί να αποφύγεις τις εντελώς φτηνιάρικες σειρές τους. Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από enteacher04
dalain Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 38 λεπτά πριν, enteacher04 είπε Μετά από 2 χρόνια στο εξωτερικό, επιστρέφω Ελλάδα (Αθήνα), και βασικά ψάχνω για...τα πάντα. Αν έχετε προτάσεισ για φτηνά έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, κτλ, θα το εκτιμούσα. Σε ηλεκτρικές συσκευές καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο να κάνει κανείς συγκεκρκιμένες προτάσεις, αλλά σε έπιπλα, θα ήθελα τη γνώμη σας για φτηνές λύσεις τύπου ΙΚΕΑ, Praktiker, ή ότι άλλο έχετε να μου προτείνετε. Πχ από πού να πάρω ένα διπλό κρεβάτι, στρώμα, κουρτίνες, κανά τραπέζι κουζίνας, κτλ; Έχω την εντύπωση ότι τα ΙΚΕΑ πχ δεν είναι καθόλου άσχημα, αρκεί να αποφύγεις τις εντελώς φτηνιάρικες σειρές τους. Ευχαριστώ πολύ Με το καλό να γυρισεις στην πατρίδα.... Πρέπει να μας πεις λιγο ποσα χρήματα μπορεις να διαθεσεις γισ τα πράγματα...
mcret Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Έχει να προτείνει κάποιος κανένα δοκιμασμένο slow juicer γύρω στα 130-140; Ιδανικά να κάνει και για sorbet Ευχαριστώ
enteacher04 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, dalain είπε Με το καλό να γυρισεις στην πατρίδα.... Πρέπει να μας πεις λιγο ποσα χρήματα μπορεις να διαθεσεις γισ τα πράγματα... Ευχαριστώ, Δεν είμαι σίγουρος πόσά χρήματα να διαθέσω...γιατί δεν ξέρω πόσο κοστίζει το κάθε τι 🙂 Ψάχνω για κάτι φτηνό, αλλά αξιόπιστο, δε με ενδιαφέρει το design, κτλ Να τονίσω παντως κάτι που ξέχασα να αναφέρω πριν - επειδή δεν υπάρχει ασανσέρ, και θα είμαισ τον τρίτο όροφο, θα με ενδιαφέρε να υπάρχει η δυνατότητα από κάποιο κατάστημα όχι απλά να φέρουν κάτι μέχρι την πόρτα μου, αλλά να το "εγκαταστήσουν" μέσα στο διαμέρισμα, δηλαδή να αναλάβουν και το κουβάλημα, έστω για τα πιο βαριά. Επίσης, αν είναι κάτι συναρμολογούμενο, να το συναρμολογήσουν, κτλ. Δεν ξέρω αν αυτό είναι εύκολο/εφικτό/φτηνό, αλλά πάντω αν κάποιο μαγαζί προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, θα με ενδιαφέρε
dalain Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, enteacher04 είπε Ευχαριστώ, Δεν είμαι σίγουρος πόσά χρήματα να διαθέσω...γιατί δεν ξέρω πόσο κοστίζει το κάθε τι 🙂 Ψάχνω για κάτι φτηνό, αλλά αξιόπιστο, δε με ενδιαφέρει το design, κτλ Να τονίσω παντως κάτι που ξέχασα να αναφέρω πριν - επειδή δεν υπάρχει ασανσέρ, και θα είμαισ τον τρίτο όροφο, θα με ενδιαφέρε να υπάρχει η δυνατότητα από κάποιο κατάστημα όχι απλά να φέρουν κάτι μέχρι την πόρτα μου, αλλά να το "εγκαταστήσουν" μέσα στο διαμέρισμα, δηλαδή να αναλάβουν και το κουβάλημα, έστω για τα πιο βαριά. Επίσης, αν είναι κάτι συναρμολογούμενο, να το συναρμολογήσουν, κτλ. Δεν ξέρω αν αυτό είναι εύκολο/εφικτό/φτηνό, αλλά πάντω αν κάποιο μαγαζί προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, θα με ενδιαφέρε Θα σου πω την δικη μου εμπειρία που σχετικα πρόσφατα ετοιμασα το σπίτι για να μεινω με την γυναίκα μου Επιπλα Ξεκινησαμε περνοντας τα απολύτως απαραίτητα για αρχη και σιγα σιγα πηραμε τα υπόλοιπα και καποια τα έφτιαξα εγω. Πηραμε φθηνα επιπλα για το σαλονι για να εξοικονομησουμε χρηματα αλλα και για να τα αλλαξουμε πιο ευκολα οταν τα βαρεθουμε....Το λαθος μας ηταν οτι πηραμε φτηνο καναπε...Περναμε την περισσοτερη ωρα μας εκει πανω και θα ήθελα κατι πιο ανετο Υπνοδωμάτιο Δωσε προσοχή στο στρώμα.Παρε κατι καλό.Εγω πηρα ενα πλαισιο με ορθοπεδικες σανίδες και 4 πόδια σχετικα φθηνα αλλα εδωσα 700 ευρω για στρωμα...Δεν το μετανιωσα στιγμη.. Αργότερα εφτιαξα κεφαλάρι για το κρεββατι με κρεμαστα κομοδίνα. Ηλεκτρικες συσκευές Εδω το θεμα σου είναι καθαρά οικονομικο και τι χρηση θα κάνεις Ποσο μαγειρευεις;Ποσο πλενεις;κτλ Εμεις ψωνισαμε απο ΙΚΕΑ,Praktiker και sioutishome (η καπως ετσι) Συρναμολογηση και μεταφορά γίνεται με το αναλογο κόστος παντα 1
sacarelis22 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα... Ψάχνω για κλιματιστικό 18000btu οικονομικό στην κατανάλωση... Μπάτζετ 600-750€. Ευχαριστώ
tornado Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, enteacher04 είπε Έχω την εντύπωση ότι τα ΙΚΕΑ πχ δεν είναι καθόλου άσχημα, αρκεί να αποφύγεις τις εντελώς φτηνιάρικες σειρές τους. Ευχαριστώ πολύ και οι νορμαλ φτηνιαρικες για πεταμα ειναι, αλλα οτι δωσεις αυτο θα παρεις, αυτο να το εχεις υποψη σου. Πχ σκοπευεις να μεινεις εκει η πιθανον να ξαναμετακομισεις μετα απο 2-3 χρονια? εχει σημασια αυτο γιατι τα επιπλα που εχουν δεν ειναι για πολλα λυσε - δεσε. 1
zacharis1955 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, stelios18120 είπε Ευχαριστω ζάχαρη Να σε ρωτήσω,η συγκεκριμένη μάρκα τι λέει; Δεν την έχω ξαναδεί..αξιόπιστη η θα μας μείνει στα χέρια σύντομα λες; (Βέβαια είδα καλά λόγια λένε στο Σκρουτζ αλλά εκεί είναι μερικοί ότι να ναι...) 😁 Όλα ΟΚ!!! 7 ώρες πριν, lorentzos323 είπε Ψάχνω για 4g modem για να αντικαταστήσει το σταθερό ιντερνετ του σπιτιου. Έχετε καποιο να προτείνετε; σε χαμηλή τιμή αν γίνεται; θα δω διαφορά από το να βάλω ενα παλιό κινητο με 4g να κάνει tethering; http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=49899&cat=13
lorentzos323 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Σε ευχαριστω! κατι σε ποιο οικονομικό υπάρχει; Επίσης αν για αρχή χρησιμοποιήσω ένα παλιο 4g κινητό θα ειναι λιγότερο σταθερο/πιο αργο από ένα μόντεμ;
spidy22100 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, mcret είπε Έχει να προτείνει κάποιος κανένα δοκιμασμένο slow juicer γύρω στα 130-140; Ιδανικά να κάνει και για sorbet Ευχαριστώ Το συγκεκριμένο είναι καλό και λίγο πιό οικονομικό απο 130 https://www.skroutz.gr/s/16038467/Kenwood-JMP400WH.html?keyphrase=JMP400WH Ελπίζω να βοήθησα Ευχαριστώ 1
spy_vlsi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, lorentzos323 είπε Σε ευχαριστω! κατι σε ποιο οικονομικό υπάρχει; Επίσης αν για αρχή χρησιμοποιήσω ένα παλιο 4g κινητό θα ειναι λιγότερο σταθερο/πιο αργο από ένα μόντεμ; https://banggood.com/Portable-3G-4G-Router-LTE-4G-Wireless-Router-Mobile-Wifi-Hotspot-SIM-Card-Slot-for-Mobile-Phone-p-1215362.html?rmmds=search
KenJiNx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, ψάχνω ακουστικά για το pc, είχα τα hyperx cloud αλλά από τα χτυπήματα έχει χαλάσει το δεξί ακουστικό. Καταλήγω προς τα Logitech G533, αλλά θέλω να μπορώ να τα συνδέω και με μια 32" smart tv που έχω στο υπνοδωμάτιο για να βλέπω χωρίς να ενοχλώ την γυναίκα. Γνώμες ; budget 100-120 Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από KenJiNx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα