Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, zio10 είπε

Στα πόσα χρήματα μπορείς να πάρεις κάτι αξιόλογο στην κατηγορία; Επειδή το ψάχνω κι εγώ και θέλω κάτι που να βγάζει σταθερό αξιοπρεπές αποτέλεσμα χωρίς κάψουλες αλλά και χωρίς ρυθμίσεις, φασαρία, καθάρισμα κτλ. 

Στις 26/11/2018 στις 10:19 ΠΜ, mouxaxa είπε

Ψάχνω για υπεραυτόματη εσπρεσιέρα ~300€. Προτάσεις; Εμπειρίες χρηστών; Εμπειρίες καμένων;

Delonghi Magnifica S ECAM 22.110.B

Έχω πιει από αυτήν, για αυτόματη μηχανή είναι τίμια και με καλή γεύση. 

Η τιμή τους έχει πέσει πολύ από τότε που είχα ξαναδεί για τις συγκεκριμένες (μιας και πλέον δε θα με απασχολούσε ποτέ μια τέτοια). 

Σε αυτά τα λεφτά (περίπου 300) για κάποιον που δε θέλει να μπλέξει με ψάξιμο και πολλές δοκιμές, και δεν έχει τρελές απαιτήσεις για το τελικό αποτέλεσμα είναι τίμια επιλογή. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, sstratos είπε

Απλώς να σου πώ , ότι πάρεις να μήν έχει πλαστικές πίσω ρόδες , γιατί φαγώνονται γρήγορα και μετά δεν τσουλάει το αυτοκινητάκι. Σπινιάρουν εάν φαγωθούν.... Έτσι έχει παροπλιστεί τρακτερ john deer 200ευρώ

Βρήκα ένα στο Σκρουτζ στυλ mini cooper που έχει 119 και έχει στις Ρόδες ένα κομμάτι λάστιχο γύρω γύρω γι'αυτό το λόγο. Είναι καλό αλλά δεν ξέρω από αυτά και εμένα μου φαίνεται καλό...είναι αυτό η μπαταρίες του κάνουν ή θα πηγαίνει με 1 στον δρόμο και δεν θα ανέβει ούτε ανηφοριτσα γλυκιά?

https://www.blablatoys.gr/paidiko-ilektrokinhto-mini-cooper-style-12v-red-5246011-scorpion-wheels.html

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, stavros34 είπε

Βρήκα ένα στο Σκρουτζ στυλ mini cooper που έχει 119 και έχει στις Ρόδες ένα κομμάτι λάστιχο γύρω γύρω γι'αυτό το λόγο. Είναι καλό αλλά δεν ξέρω από αυτά και εμένα μου φαίνεται καλό...είναι αυτό η μπαταρίες του κάνουν ή θα πηγαίνει με 1 στον δρόμο και δεν θα ανέβει ούτε ανηφοριτσα γλυκιά?

https://www.blablatoys.gr/paidiko-ilektrokinhto-mini-cooper-style-12v-red-5246011-scorpion-wheels.html

Έχω αγοράσει παρόμοιο 12v από αυτους στα 170€. Γενικά μέτρια προς καλή ποιότητα. Το έχω 1χρονο+ μέχρι τώρα οκ. Διάρκεια μπαταρίας 1,30-2,00 ώρες. Φορτιση 4-5 ώρες. Έχει 3 διαφορετικες ταχύτητες και γενικά πάει καλά με βάρος παιδιού 15 κιλά. Το θέμα με αυτά είναι ότι θέλουν ειδικό χώρο για βόλτα μεγάλη πυλωτη-αυλη, κοντινό αλσος-παρκο κλπ αλλιώς είναι πεταμένα λεφτα. Γιατί με το ζόρι χωράει σε πορτμπαγκάζ μικρομεσαίου ιχ. Εμείς το βγάζουμε 2-3 φορές το μήνα εξω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stavros34 είπε

Καλό θα ήταν να πας να το δεις από κοντά για να είσαι σίγουρος για το μέγεθος. Και εγώ αγόρασα μία μηχανή από αυτούς την προηγούμενη εβδόμαδα, αλλά όταν πήγα να παραλάβω είδα ότι αυτή που είχα παραγγείλει ήταν πιο μικρή από ότι πίστευα και την άλλαξα. Μην αρκεστείς στο ότι μπορεί να γράφουν κατάλληλο για παιδιά έως 6 ετών π.χ.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, panosno1com είπε

Καποια τίμια ηλεκτρικη σκουπα στο 50ρικο -60ρικο υπαρχει ωρε παιδια? 

Κοίτα Lidl φίλε, αν δε κάνω λάθος έχει αυτή τη βδομάδα ηλεκτρική σκούπα.

Την έχω αρκετά χρόνια και είναι τζετ

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κολλάει εδώ αλλά το πλαίσιο μόλις ξεκίνησε δόσεις ανα μήνα χωρίς κάρτα όπως του Κώτσου. Δεν είναι κακό νομίζω 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vargas είπε

Δεν ξέρω αν κολλάει εδώ αλλά το πλαίσιο μόλις ξεκίνησε δόσεις ανα μήνα χωρίς κάρτα όπως του Κώτσου. Δεν είναι κακό νομίζω 

Άμα δεν έχεις το πόσο να πληρώσεις μετρητής ,  Δεν Αγοραζεις , Μακριά απο Δόσεις!

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, VaggD είπε

Kαλημέρα παιδιά.  Θέλω να αγοράσω αυτόν τον θερμοπομπό αλλά δε θέλω να τον βάλω στον τοίχο και ψάχνω για βάση. Μήπως ξέρει κανείς κάποια οικονομική λύση με ή χωρίς ροδάκια για να μπορώ να τον μεταφέρω.?

Πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα να ρωτήσεις γιατι ενας παρόμοιος nobo που πηρα πέρσι είχε μέσα τα ροδάκια

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, VaggD είπε

Kαλημέρα παιδιά.  Θέλω να αγοράσω αυτόν τον θερμοπομπό αλλά δε θέλω να τον βάλω στον τοίχο και ψάχνω για βάση. Μήπως ξέρει κανείς κάποια οικονομική λύση με ή χωρίς ροδάκια για να μπορώ να τον μεταφέρω.?

Εγω μηχανολογικά θα σου πω πως θα χρειαστεί σημαντικά μεγαλύτερη επιφάνεια βάσης από το μέγεθος του ώστε να μην ανατρέπεται εύκολα (έχει ψηλά και συγκεντρωμενα το βάρος του) οπότε και θα χάσει κάμποση από την εργονομία του (compact μέγεθος). Και θα μπλέξεις με πατέντες. 

Γιατί απλά δε παίρνεις ένα συρόμενο καλοριφέρ λαδιού;; όλα αυτά τα διαφορετικά θερμαντικά την ίδια απόδοση έχουν, αρκεί να είναι τα ίδια watt. 

Επεξ/σία από dimitris_st13
Προσθήκη
Δημοσ.

Ψάχνω για όσο πιο φτηνό ασύρματο τηλέφωνο, μαξ 30€, που να έχει την standard υποδοχή για hands free και ανοιχτή ακρόαση.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, diplo είπε

αυτην λες ε? Ρουφαει ικανοποιητικα σε χαλιά ? Δεν εχουμε κατοικιδιο και προφανως δεν περιμενω να ειναι και ρουφηχτρα ,προφανως :P ΠΑρολαα αυτα να μην χρειαζεται «σκαψιμο» για να καθαρισεις ! :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...