mouxaxa Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Ψάχνω για υπεραυτόματη εσπρεσιέρα ~300€. Προτάσεις; Εμπειρίες χρηστών; Εμπειρίες καμένων;
Thesoundmakergr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, GeorgeHellas είπε Ψάχνω για ηλεκτρική ξυριστικη μηχανή, που να τα παίρνει σαν κόντρα, μέχρι 100 ευρώ. Ότι καλύτερο-λίγο πιο πάνω απο την τιμή που ζητάς. https://www.skroutz.gr/s/9130489/Wahl-Finale-08164-116.html 20 ώρες πριν, fiwi είπε Ψάχνω για μικρά κατσαβίδια σετ (π.χ. να βιδώνει βίδες από γυαλιά οράσεως). Πολύ πιο ποιοτικά απο τα κινέζικα και σε αρκετά καλές τιμές, εδώ.
dimitris_st13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, mouxaxa είπε Ψάχνω για υπεραυτόματη εσπρεσιέρα ~300€. Προτάσεις; Εμπειρίες χρηστών; Εμπειρίες καμένων; Δεν νομίζω να βρεις κάτι αξιόλογο σε αυτά τα χρήματα. Ασε που εννοείται η ποιότητα του καφέ δε συγκρίνεται με κάτι πιο χειροκίνητο το οποίο και ρυθμίζεται αναλόγως του εκάστοτε καφέ και των γούστων σου. Είναι σαν να αγοράζεις μηχάνημα fast food που φτιάχνει χάμπουργκερ μόνο του, χωρίς παραμετροποίηση στη ποσότητα των υλικών, στο ψήσιμο κλπ. Εκεί εννοείται αν το έφτιαχνες μόνος σου, το αποτελεσμα ποιοτικά δε συγκρίνεται.
giopa62 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, mouxaxa είπε Ψάχνω για υπεραυτόματη εσπρεσιέρα ~300€. Προτάσεις; Εμπειρίες χρηστών; Εμπειρίες καμένων; Παρακολούθα την ESAM 4200 απο αμαζον. Κατά καιρούς πέφτει η τιμή. 1
KilliK Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 απο gaming headset παιζει καμια καλη προσφορα;
logo15 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Παρήγγειλα ένα από τα λαπτοπ που πρότεινε ο @zacharis1955 από αμαζόν Αμερικα και σε άλλη αποστολή ένα switcher λόγο Black Friday. Το λαπτοπ με ups έφτασε εδώ και μου ζήτησαν εξουσιοδότηση από gsis. Είναι νορμάλ αυτό; 😯 Το switch με dhl και μου είπαν ότι θέλουν την απόδειξη, ενώ σε αντίστοιχο δέμα 1 βδομάδα πριν απλά ΑΦΜ. Τι φάση; Να αρχίσω να ανησυχώ;... 😔
Arkantos72 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Eχουμε καμιά καλή πρόταση για πληκτρολόγιο να συνοδεύσω το Logitech G502 Proteus Spectrum?
spysif Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Στις 23/11/2018 στις 8:22 ΜΜ, mwv είπε Θα χρειαστώ βοήθεια μιας και θέλω να κάνω το home πιο smart.τι να παραγγείλω απο πρίζες smart που μετράνε και τη χρέωση ρεύματος?τι άλλο χρειάζομαι σαν sos; (πανηγυρικά ανίδεη σε βαθμό που παραγγέλνω τριγωνικές πρίζες απο Κίνα γιατί μου αρέσει το σχέδιο κ φυσικά δεν ταιριάζουν!) ευχαριστώ όποιον βοηθήσει! Λίγο καθυστερημένα σε σχέση με την ανάρτησή σου (και μπορεί να το έχεις ήδη δει...), αλλά ρίξε μια ματιά σε αυτό το topic 1
zio10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, dimitris_st13 είπε Δεν νομίζω να βρεις κάτι αξιόλογο σε αυτά τα χρήματα. Ασε που εννοείται η ποιότητα του καφέ δε συγκρίνεται με κάτι πιο χειροκίνητο το οποίο και ρυθμίζεται αναλόγως του εκάστοτε καφέ και των γούστων σου. Είναι σαν να αγοράζεις μηχάνημα fast food που φτιάχνει χάμπουργκερ μόνο του, χωρίς παραμετροποίηση στη ποσότητα των υλικών, στο ψήσιμο κλπ. Εκεί εννοείται αν το έφτιαχνες μόνος σου, το αποτελεσμα ποιοτικά δε συγκρίνεται. Στα πόσα χρήματα μπορείς να πάρεις κάτι αξιόλογο στην κατηγορία; Επειδή το ψάχνω κι εγώ και θέλω κάτι που να βγάζει σταθερό αξιοπρεπές αποτέλεσμα χωρίς κάψουλες αλλά και χωρίς ρυθμίσεις, φασαρία, καθάρισμα κτλ.
pantelikas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Στις 25/11/2018 στις 8:21 ΜΜ, pantelikas είπε Ψάχνω κάποιο δοκιμασμένο hdmi splitter για να βλέπω otetv σε δεύτερη τηλεόραση Αν υπάρχει κάποια πρόταση για το hdmi splitter
stavros34 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά ψάχνω για ηλεκτροκίνητο παιδικό αυτοκίνητο κάτι καλό αλλά να μην φύγουμε σε τιμή πάνω από 120 ευρώ...κάτι ποιοτικό και καλό και γενικά vfm?
sstratos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, stavros34 είπε Παιδιά ψάχνω για ηλεκτροκίνητο παιδικό αυτοκίνητο κάτι καλό αλλά να μην φύγουμε σε τιμή πάνω από 120 ευρώ...κάτι ποιοτικό και καλό και γενικά vfm? Απλώς να σου πώ , ότι πάρεις να μήν έχει πλαστικές πίσω ρόδες , γιατί φαγώνονται γρήγορα και μετά δεν τσουλάει το αυτοκινητάκι. Σπινιάρουν εάν φαγωθούν.... Έτσι έχει παροπλιστεί τρακτερ john deer 200ευρώ
evans00 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Καμια προταση για TV για σαλονι 49-50 ιντσων μεχρι 450-460 ευρω?
arris Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για αγορά παιδικού-εφηβικου παπλώματος κατά προτίμηση πουπουλένιο. Κανείς καμιά ιδέα??
ioap Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, sstratos είπε Απλώς να σου πώ , ότι πάρεις να μήν έχει πλαστικές πίσω ρόδες , γιατί φαγώνονται γρήγορα και μετά δεν τσουλάει το αυτοκινητάκι. Σπινιάρουν εάν φαγωθούν.... Έτσι έχει παροπλιστεί τρακτερ john deer 200ευρώ Κόλλησε τους σαμπρελα ποδηλάτου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα