Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για vfm Gps ή tablet, που να μπορεί να μου κάνει κι αυτή την δουλειά. Δεν με ενοχλεί και κινέζικο, ουτέ το χρειάζομαι άμεσα..Όποιος έχει κάτι στο νου του, που ξέρει αυτή την αγορά, ας  βοηθήσει!! :-)

• Απαντ. 29k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψάχνω για σεσουάρ για τα μαλλιά. Τα τελευταία δύο που είχα αυτοκτόνησαν. Τα σούφρωσα και τα δύο από το πατρικό μου άρα τώρα που ψάχνω για αγορά θέλω κάτι καλό που να μην καεί. Δεν έχω ιδέα γιατί παρέδωσαν πνεύμα. Σχετικά κοντό μαλλί έχω και τα χρησιμοποιούσα με το χωνί για 10 λεπτά την ημέρα με μια γυριστή βούρτσα πάνω στο μάλλι. Διάβασα για την μάρκα Parlux ότι μετράει αλλά είναι πάνω κάτω στα 60 ευρώ. Να κοιτάξω κάπου αλλού? Να κοιτάξω για σκουφάκια καλύτερα μήπως?  :fear:

p.s. someone please help γιατί μοιάζω με τον Bieber την τύχη μου μέσα  :cry:

εχει το crazy sunday του e-shop http://www.e-shop.gr/crazysundays.phtml

Δημοσ.

εχει το crazy sunday του e-shop http://www.e-shop.gr/crazysundays.phtml

Προτίμησα το επαγγελματικό. Ευχαριστώ όμως που με σκέφτηκες!  :) 

Για όποιον ενδιαφέρεται για την προσφορά:

Δημοσ.

ψαχνω για λαπτοπ ειχα δει την προσφορα του κοτσοβολου αλλα ειτε γιατι ο i3 ηταν U Που σημαινει ultra low power ειτε αντε να περιμενουμε τα χριστουγγενα εχασα την προσφορα.

βρηκα αυτο εδω http://www.e-shop.gr/product?id=PER.910167 αλλα με χαλαει η 8570m αλλη γραφουν ειναι ddr3 64Βιτ  οποτε μακρια :shifty:  στο site τη radeon ομως λεει Gddr5 για 2 gb μνημης οχι 1 που εχει το συγκεκριμενο

ποια η γνωμη σας  τα 420 ειναι ηδη εκτος οριου δεν παω στα 449.

Δημοσ.

Ψάχνω για ακουστικά ψείρες 3,5mm για μουσική χρήση με όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα ήχου. Ο προυπολογισμός είναι το μέγιστο 15 ευρώ. Έχω βρει αυτά τα Sony και αυτά τα Sennheiser: MX365  και MX170.

Αν τα έχει κάποιος να μου πει μία γνώμη ή ξέρει κάποια άλλα ακουστικά θα με βοηθούσε πολύ.

Ακόμα επειδή έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω αυτά που μπαίνουν μέσα στο αυτί (όπως τα Sony), είναι βολικά ή ενοχλούν;

Δημοσ.

καλημερα

εχω βρει βασικα τα nike air max απο καποιο site εξωτερικου αυτα παιζει να ξερει καποιος που πιθανον εχει παραγγειλει αν ειναι γνησια , εφοσον το εχει καταλαβει μιας και δεν εχουν διαφορες και πολλα καταστηματα παιρνουν απο παρομοια site παπουτσια

μιλαω συγκεκριμενα για τα Nike air max 2013 που τα βρισκω σε διαφορα site απο 45-60 ευρω

Δημοσ.

καλημερα

εχω βρει βασικα τα nike air max απο καποιο site εξωτερικου αυτα παιζει να ξερει καποιος που πιθανον εχει παραγγειλει αν ειναι γνησια , εφοσον το εχει καταλαβει μιας και δεν εχουν διαφορες και πολλα καταστηματα παιρνουν απο παρομοια site παπουτσια

μιλαω συγκεκριμενα για τα Nike air max 2013 που τα βρισκω σε διαφορα site απο 45-60 ευρω

Γιατί δεν μας λες και εμάς το site αυτό; Δεν νομίζω ότι απαγορεύεται.

Δημοσ.

Ψαχνω για εκτυπωτη ρε παιδια, δεν εχω ειδεα απο εκτυπωτες, θελω να βγαζει ενχρωμες για τις επιθημιες, εκτυπωσεις του word της μικρης για το σχολειο γενικα απλα πραγματα. Οποιος ξερει κατι καλο σε προσφορα η οτιδιποτε ας μου απαντησει. Θα ηταν ακομη καλυτερο αμα ειχε και scaner. Βαλτε σας παρακαλω και οτι αλλο χρειαζετε μαζι ξερετε μελανια κτλπ. Ευχαρισω!

Δημοσ.

Ψαχνω για εκτυπωτη ρε παιδια, δεν εχω ειδεα απο εκτυπωτες, θελω να βγαζει ενχρωμες για τις επιθημιες, εκτυπωσεις του word της μικρης για το σχολειο γενικα απλα πραγματα. Οποιος ξερει κατι καλο σε προσφορα η οτιδιποτε ας μου απαντησει. Θα ηταν ακομη καλυτερο αμα ειχε και scaner. Βαλτε σας παρακαλω και οτι αλλο χρειαζετε μαζι ξερετε μελανια κτλπ. Ευχαρισω!

Από εμπειρία .. πήγαινε σε κάποιο πολυμηχάνημα με ξεχωριστά μελάνια για τα 3 χρωματιστά συν 1 το μαύρο . Είναι πιο οικονομικό σε σχέση με κάποιο που έχει τα 3 χρώματα σε ένα cartridge .

Σκέψου την επιλογή ενός ασύρματου πολυμηχανήματος αν στο σπίτι έχεις περισσότερους του ενός υπολογιστή , ιδιαίτερα αν βρίσκονται σε ξεχωριστά δωμάτια .

Sorry , δεν έχω link διαθέσιμο αυτή την στιγμή , θα κάνω edit σε λίγο . Edit : HP 3525 . Ενδεικτικά :http://www.msystems.gr/index.php?category=2610&product=14605Σχεδόν 75 ευρώ . Ασύρματο , με 4 ξεχωριστά μελάνια (περίπου 7ευρώ το κάθε cartridge) , και αυτόματη εκτύπωση μπρος-πίσω (χωρίς να χρειάζεται να γυρίζεις τις σελίδες εσύ)Μην το χτυπήσεις με κλειστά τα μάτια . Δεν ξέρω αν είναι ποιοτικό , αλλά φαίνεται πολύ καλό για τα λεφτά του .Περίμενε να πάρεις κι άλλες προτάσεις .

Δημοσ.

Από εμπειρία .. πήγαινε σε κάποιο πολυμηχάνημα με ξεχωριστά μελάνια για τα 3 χρωματιστά συν 1 το μαύρο . Είναι πιο οικονομικό σε σχέση με κάποιο που έχει τα 3 χρώματα σε ένα cartridge .

Σκέψου την επιλογή ενός ασύρματου πολυμηχανήματος αν στο σπίτι έχεις περισσότερους του ενός υπολογιστή , ιδιαίτερα αν βρίσκονται σε ξεχωριστά δωμάτια .

Sorry , δεν έχω link διαθέσιμο αυτή την στιγμή , θα κάνω edit σε λίγο . Edit : HP 3525 . Ενδεικτικά :http://www.msystems.gr/index.php?category=2610&product=14605Σχεδόν 75 ευρώ . Ασύρματο , με 4 ξεχωριστά μελάνια (περίπου 7ευρώ το κάθε cartridge) , και αυτόματη εκτύπωση μπρος-πίσω (χωρίς να χρειάζεται να γυρίζεις τις σελίδες εσύ)Μην το χτυπήσεις με κλειστά τα μάτια . Δεν ξέρω αν είναι ποιοτικό , αλλά φαίνεται πολύ καλό για τα λεφτά του .Περίμενε να πάρεις κι άλλες προτάσεις .

Δεν με ενδιαφερει να ειναι ασυρματο γιατι θα το βαλω στον σταθερο και εχουμε μονο ενα λαπτοπ ακομα που αμα θελω το μετακινω κοντα στον εκτυποτη πολυ ευκολα οποτε αν γλιτονουμε χρηματα απο αυτο θα προτημουσα να μη ειναι ασυρματο. Ευχαριστω παντος

Δημοσ.

Γεια σας Κυριοι και Κυριες φυσικα....

ενδιαφερομαι για την αγορα στεγνωτηριου και βρηκα αυτο http://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/washing-machines/dryers/111552-aeg-t86590ih που στο Κωτσο ειναι στην χαμηλοτερη τιμη αλλα με κουπονι -10% πεφτει κι αλλο.

αλλα το κουπονι δε το ξερω.

μπορει να βοηθησει κανεις αν εχει το κουπονι?

ξερω οτι ισως δεν ταιριαζει πολυ εδω. Αλλα ειναι στην χαμηλοτερη τιμη + (-10%) και βοηθαμε και εναν συμφορουμιτη.

MATRIXX ευχαριστω για την κατανοηση!!!! χεχε

Δημοσ.

Νομίζω κάποιος είχε αναφέρει ότι άμα επικοινωνήσεις μαζί τους μπορεί να σου δώσουν κάποιο κουπόνι για την αγορά σου.

οφφτοπικ

Ενεργειακή Κλάση Α+++++

:-)  :-)  :-)

• Moderators
Δημοσ.

...

ενδιαφερομαι για την αγορα στεγνωτηριου και βρηκα αυτο...

αλλα το κουπονι δε το ξερω.

μπορει να βοηθησει κανεις αν εχει το κουπονι?

ξερω οτι ισως δεν ταιριαζει πολυ εδω. Αλλα ειναι στην χαμηλοτερη τιμη + (-10%) και βοηθαμε και εναν συμφορουμιτη.

MATRIXX ευχαριστω για την κατανοηση!!!! χεχε

Μεταφερθηκε εδω και εφυγαν τα ποστ περι του οφτοπικ.

Αν βρειτε τροπο να παρετε κουπονι, μπορειτε να κανετε νεο χωριστο θεμα, αν οχι αφου δεν ειναι τιμη που μπορει να εχει ο καθενας πιστευω πως συμφωνεις οτι "δεν". ;)

Δημοσ.

Ψαχνω για φακο sel35f18 η μεταχειρισμενο η καινουριο και επειδη εδω τσουζει λιγο  τιμη του εχετε καποια προταση απο εξωτερικο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...