xouzel Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για την πρόταση. Μιας και είναι αμερικανικό όμως δεν θα έχω θέμα με τελωνείο κλπ; Δεν είναι Αμερικάνικο, Κινέζικο είναι. Και μέσω ενός τόπικ που είχα ανοίξει για τα ρολόγια πριν ένα περίπου χρόνο, πολλοί συμφορουμίτες είχαν γνωρίσει το συγκεκριμένο site και είχαν αγοράσει. Ουδείς είχε θέμα με τελωνεία Τώρα, αν σου κάτσει εσένα, τι να πω ;;
Scottas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 ψαχνω για φθηνο επεξεργαστη σοκετ 1155 και μνημη ραμ ddr3 !!!!! υπαρχει κατι καλο ? Ευχαριστω
giorginho Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Eιδα οτι σε ενα θεμα παρακατω ασχοληθηκαν καποιοι με μετατροπη VGA->HDMI και θελω κατι ισως λιγο πιο εξεζητημενο... Θελω να κανω μετατροπη (HD ει δυνατον) απο HDMI σε Component (3xRCA) Το προβλημα ειναι οτι διαβαζω οτι δε θα δουλεψουν τα "απλα" καλωδια και ψαχνω μηπως βρω κατι οικονομικο που να κανει την δουλεια. Αν καποιος μπορει να βοηθησει, ευχαριστω πολυ
NeOSL Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Eιδα οτι σε ενα θεμα παρακατω ασχοληθηκαν καποιοι με μετατροπη VGA->HDMI και θελω κατι ισως λιγο πιο εξεζητημενο... Θελω να κανω μετατροπη (HD ει δυνατον) απο HDMI σε Component (3xRCA) Το προβλημα ειναι οτι διαβαζω οτι δε θα δουλεψουν τα "απλα" καλωδια και ψαχνω μηπως βρω κατι οικονομικο που να κανει την δουλεια. Αν καποιος μπορει να βοηθησει, ευχαριστω πολυ τι συσκευές θες να συνδέσεις ? βρήκα απλό καλώδιο από ebay λιγο φθηνότερα από 1.5 ευρώ αλλά γράφει : •Mainly used in digital high-definition TV, plasma TV, LCD TV, rear projection TVs, projectors, DVD •NOTE: Unidirectional HDMI in to 3 RCA out;The line only support to connect HD Player to TV,Can't support to connect computer to TV •To use this cable, your display must be a high definition display. The cable doesn't own the chip to convert digital signals to analog signals, so it only fits for the devices which itself can convert digital signals to analog signals, this listing is for the Component Adapter Cable only! The convertor is not included!
mouxaxa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δεν δουλεύει το απλό καλώδιο. Το έχω δοκιμάσει όταν μου χάλασε η μοναδική HDMI είσοδος της τηλεόρασης μου και το παρήγγειλα με σκοπό να συνδέω το λάπτοπ στο component. Σκέτο δεν δουλεύει μιας και το ένα είναι ψηφιακό και το άλλο αναλογικό. Χρειάζεται μετατροπέας σήματος και αν θυμάμαι καλά παίζουν γύρω στο 50αρικο. Εγώ τελικά προς το παρόν μέχρι να έρθει η στιγμή για νέα τηλεόραση συμβιβάστηκα με το VGA
giorginho Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 τι συσκευές θες να συνδέσεις ? Δεν δουλεύει το απλό καλώδιο. Σκέτο δεν δουλεύει μιας και το ένα είναι ψηφιακό και το άλλο αναλογικό. Χρειάζεται μετατροπέας σήματος και αν θυμάμαι καλά παίζουν γύρω στο 50αρικο. Τον δεκτη του δορυφορικου OTE TV με το Emtec F200 movie cube που πηραμε απο κωτσοβολο... Ναι τα εχω δει κι εγω τα απλά καλωδια και ειναι απιθανο να παιξει. Γενικα εχουν βγει παρα πολλοι περιορισμοι προσφατα οσον αφορα τα αναλογικα σηματα, κυριως για προστασια απο την... αντιγραφη/αναμεταδοση απο οτι εχω καταλαβει. Γενικα για να παιζει το απλο καλωδιο πρεπει η συσκευη της πηγης να υποστηριζει μεταδοση αναλογικου σηματος μεσω hdmi (δεν εχω ιδεα αν το υποστηριζει ο KAON του οτε, κατα 99,9% παντως υποθετω οχι) και ακομα και ετσι οσοι κατασκευαστες το υποστηριζουν απο 1/1/2011 ηταν υποχρεωμενοι να κανουν downconvert σε SD το σημα... Απο 1/1/2014 νομιζω οτι δε θα ξαναβγει καν συσκευη με Component!! Σκοπος μου ειναι να βελτιωσω λιγο την ποιοτητα του streaming στο τοπικο δικτυο αφου τα 2,5Mbps του F200 υπερκαλυπτουν τις δυνατοτητες του Composite ή του SCART που διαθετει ο δεκτης και μεσω των οποιων το σημα εχει 'σημαδια' χαμηλης αναλυσης (οσο να 'ναι τι "ποιοτητα" να δεις μεσω composite? )
NeOSL Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 χμ .... με έβαλες σε σκέψεις . θενκς για την ενημέρωση , δεν το γνώριζα . (οτε tv έχω κι εγώ στο σπίτι αλλά μέσω δορυφόρου) . πάντως , αν υπάρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα με αυτά τα κινέζικα καλώδια από ebay να κάνεις την δουλειά σου , δοκίμασε μια αγορά . 1.5 ευρώ είναι . (αν και στις μέρες μας , ακόμα και το 1.5 ευρώ μπορεί να είναι σωτήριο για κάποιους και να μην περισσεύει , δυστυχώς ) .
Federacion Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Έφαγα τον κόσμο, στη Θεσσαλονίκη. Δεν μπορώ να βρώ ΠΟΥΘΕΝΑ μα πουθενά μικρό κι ωραίο σήμα EXIT... ότι βρίσκω είναι πέρα από πανάκριβο είναι και γκουμούτσες... οπότε άν ξέρει κανείς ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ σχετικό ας γράψει.. υγ. τις γκουμούτσες τις βρίσκω σκρουτζ στα 15 ευρά. υγ2. εψαξα ελληνικα κ κινεζικα βαρδαρίου, μηδεν το αποτέλεσμα...
silmarien Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ψάχνω για σεσουάρ για τα μαλλιά. Τα τελευταία δύο που είχα αυτοκτόνησαν. Τα σούφρωσα και τα δύο από το πατρικό μου άρα τώρα που ψάχνω για αγορά θέλω κάτι καλό που να μην καεί. Δεν έχω ιδέα γιατί παρέδωσαν πνεύμα. Σχετικά κοντό μαλλί έχω και τα χρησιμοποιούσα με το χωνί για 10 λεπτά την ημέρα με μια γυριστή βούρτσα πάνω στο μάλλι. Διάβασα για την μάρκα Parlux ότι μετράει αλλά είναι πάνω κάτω στα 60 ευρώ. Να κοιτάξω κάπου αλλού? Να κοιτάξω για σκουφάκια καλύτερα μήπως? p.s. someone please help γιατί μοιάζω με τον Bieber την τύχη μου μέσα 1
giorginho Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 χμ .... με έβαλες σε σκέψεις . θενκς για την ενημέρωση , δεν το γνώριζα . (οτε tv έχω κι εγώ στο σπίτι αλλά μέσω δορυφόρου) . πάντως , αν υπάρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα με αυτά τα κινέζικα καλώδια από ebay να κάνεις την δουλειά σου , δοκίμασε μια αγορά . 1.5 ευρώ είναι . (αν και στις μέρες μας , ακόμα και το 1.5 ευρώ μπορεί να είναι σωτήριο για κάποιους και να μην περισσεύει , δυστυχώς ) . Mα κι εγω δορυφορικο εγραψα οτι εχω Δεν με πειραζει τοσο το 1,5 ευρω αλλά σιχαινομαι να πεταω πραγματα και δυστυχως εχω πεσει μερικες φορες σε κινεζικα σκουπιδια, ειδικα σε καλωδια...
panosem Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ψαχνω για ενα Πολυμηχανημα, με Φαξ, και Wifi.. Αν ξερετε καποια απ τα μοντελα το οποιο να εχει αναλωσιμα σε λογικες τιμες, και να μην σας εχει βγαλει καποιο προβλημα.. Απ το Σκρουτζ εχω βρει, Canon Pixma MX455, Epson WorkForce WF-2510WF, HP Officejet 4620 e-All-in-One, Epson WorkForce WF-2530WF. καποιο αξιολογο αλλα οχι ανω των 90-100..Βεβαια οσο πιο νορμαλ τιμη μπορουμε.
jonkyr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ριξε μια ματια εδω Πανο. Δεν το προτεινω, δεν το εχω καν αγορασει ακομα, απλα επειδη βρηκα προχθες αυτο. Βγαινει περιπου στα 70 ευρω και βλεπω οτι στα ελαχιστα μαγαζια του σκρουτζ κοστιζει παραπανω και εχει φτασει ως τα 100 ευρω. Προσωπικα, το Αμαζον μου προσεφερε τη δυνατοτητα να βαλω τον 312 σε μια ηδη υπαρχουσα παραγγελια που θα εκτελεστει κανενα μηνα αργοτερα, χωρις να προστεθουν μεταφορικα (ακυρωσα επειτα απο μια επικοινωνια με το cc, αφου ανεφερα οτι τα μεταφορικα ειναι πολλα -10 ευρω- και σημερα το πρωι ελαβα μειλ που μου λενε να τα διαγραψουν). Ακομα κι ετσι δεν εχω αποφασισει ακομα, διοτι εχω μια σταδιακα αυξανομενη απεχθεια για το Αμαζον, παροτι ομολογουμενως εξακολουθει να εχει εξαιρετικες τιμες και προσφορες. Δεν μπορω να σου το προτεινω διοτι ειμαι κι εγω "τυφλος", πριν απο λιγο διαπιστωσα την εξελιξη μεσω μειλ και ηρθα εδω για να κανω μια αναζητηση εδω μεσα. Στο μεταξυ, ο 212 ειναι συνεχεια του 202, οποτε ο 312 ισως ειναι εξελιξη του 302.
NeOSL Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Mα κι εγω δορυφορικο εγραψα οτι εχω Δεν με πειραζει τοσο το 1,5 ευρω αλλά σιχαινομαι να πεταω πραγματα και δυστυχως εχω πεσει μερικες φορες σε κινεζικα σκουπιδια, ειδικα σε καλωδια... λάθος μου . διάβασα νωρίτερα "streaming στο τοπικο δικτυο" και μπερδεύτικα εκεί . Δεν έχω βρει κάτι άλλο για την περίπτωση σου :/ και συμφωνώ με το "σιχαίνομαι να πετάω πράγματα" Ψάχνω για σεσουάρ για τα μαλλιά. Τα τελευταία δύο που είχα αυτοκτόνησαν. Τα σούφρωσα και τα δύο από το πατρικό μου άρα τώρα που ψάχνω για αγορά θέλω κάτι καλό που να μην καεί. Δεν έχω ιδέα γιατί παρέδωσαν πνεύμα. Σχετικά κοντό μαλλί έχω και τα χρησιμοποιούσα με το χωνί για 10 λεπτά την ημέρα με μια γυριστή βούρτσα πάνω στο μάλλι. Διάβασα για την μάρκα Parlux ότι μετράει αλλά είναι πάνω κάτω στα 60 ευρώ. Να κοιτάξω κάπου αλλού? Να κοιτάξω για σκουφάκια καλύτερα μήπως? p.s. someone please help γιατί μοιάζω με τον Bieber την τύχη μου μέσα Εναλλακτική πρόταση : αν έχεις πρόσβαση σε κάποιο κομμωτήριο (εννοώ να είναι κάποιος/κάποια γνωστή σου που να δουλεύει σε ένα) ρώτησε εκεί , αν κάνουν σύντομα καμιά παραγγελία ή αν έχουν να σου δώσουν κανένα σε καλή κατάσταση και καλή τιμή . Πήραμε πριν από ... πολλά χρόνια ένα "πιστολάκι" επαγγελματικό (καινούριο) και δουλεύει απροβλημάτιστα μέχρι και σήμερα . φτου φτου φτου . έχει διάφορες σκάλες και είναι 2000W , ιταλικό (και όχι made in china) αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι τιμή και δεν βρίσκω χαρακτηριτικά μέσω google επειδή έχουν ξεβάψει τα διακριτικά πάνω του .
kokalo21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ψάχνω για σεσουάρ για τα μαλλιά. Τα τελευταία δύο που είχα αυτοκτόνησαν. Τα σούφρωσα και τα δύο από το πατρικό μου άρα τώρα που ψάχνω για αγορά θέλω κάτι καλό που να μην καεί. Δεν έχω ιδέα γιατί παρέδωσαν πνεύμα. Σχετικά κοντό μαλλί έχω και τα χρησιμοποιούσα με το χωνί για 10 λεπτά την ημέρα με μια γυριστή βούρτσα πάνω στο μάλλι. Διάβασα για την μάρκα Parlux ότι μετράει αλλά είναι πάνω κάτω στα 60 ευρώ. Να κοιτάξω κάπου αλλού? Να κοιτάξω για σκουφάκια καλύτερα μήπως? p.s. someone please help γιατί μοιάζω με τον Bieber την τύχη μου μέσα Κι εγώ είχα βρει πριν αρκετές ημέρες στα LIDL ένα πιστολάκι "Ιόντων", σε καλή τιμή, αλλά εκτός του ότι δεν το πρόλαβα, δεν ήξερα τι είναι αυτή η τεχνολογία ιόντων που έλεγε. Το πήρε κανείς που να ξέρει, και αν ναι τι διαφορετικό έχει? Είναι ικανοποιημένος?
silmarien Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Κι εγώ είχα βρει πριν αρκετές ημέρες στα LIDL ένα πιστολάκι "Ιόντων", σε καλή τιμή, αλλά εκτός του ότι δεν το πρόλαβα, δεν ήξερα τι είναι αυτή η τεχνολογία ιόντων που έλεγε. Το πήρε κανείς που να ξέρει, και αν ναι τι διαφορετικό έχει? Είναι ικανοποιημένος? Η τεχνολογία αυτή υποτίθεται ότι αποτρέπει το φριζάρισμα, δεν αφυδατώνει το μαλλί και το αφήνει λείο και απαλό. Κολοκύθια τούμπανα δηλαδή. Αλλά επειδή είμαι ταραμάς και δεν παίζει να ξαναπάω στην δουλειά σαν τον Bieber μάλλον σε λίγες ώρες θα χτυπήσω ένα Parlux επαγγελματικό πιστολάκι που το έχει φθηνότερα το Amazon.de. Πάει το 90άρι. Ψόφο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα