Hasta La Vista Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε Να μην κοιτάξεις... Δεν αξίζει όντως;;;
zacharis1955 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Hasta La Vista είπε Δεν αξίζει όντως;;; Όχι...
Hasta La Vista Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, zacharis1955 είπε Όχι... για να βρώ ένα decent laptop να κάνω την δουλειά μου θα πρέπει να σκάσω 500-700ευρώ ... σκεφτόμουν μεταχειρισμένο , άμεσο upgrade σε ssd και ram και του πετάω και debian και ηρεμώ.
dolomites Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, GeorgeAl92 είπε Δες εδώ από Γερμανία https://www.aliexpress.com/item/X620-wet-and-dry-smart-Robot-vacuum-cleaner-Auto-damp-Mapping-plan-path-Auto-change/32839740405.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.302d2e0ee4d8rr είναι πραγματικά έξυπνη σκούπα που δουλεύει με διάβασμα του χώρου όχι με τυχαίες κινήσεις. Πόσο καιρό την έχεις; Από ανταλλακτικά, υποστήριξη; Σε αυτά τα ποσά χωρίς paypal με φρενάρει λίγο....
cmour79 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, dolomites είπε Πόσο καιρό την έχεις; Από ανταλλακτικά, υποστήριξη; Σε αυτά τα ποσά χωρίς paypal με φρενάρει λίγο.... Σε αυτά τα ποσά το τελωνείο είναι αυτό που θα έπρεπε να σε φρενάρει και όχι η απουσία paypal. Άλλωστε το allipay έχει πολύ καλή ασφάλεια συναλλαγών κ όποτε προέκυψε κάτι με κάλυψε άμεσα. 1
zacharis1955 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Hasta La Vista είπε για να βρώ ένα decent laptop να κάνω την δουλειά μου θα πρέπει να σκάσω 500-700ευρώ ... σκεφτόμουν μεταχειρισμένο , άμεσο upgrade σε ssd και ram και του πετάω και debian και ηρεμώ. Δεν ηρεμείς, απλώς πετάς τα λεφτά σου! 1
GeorgeAl92 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, dolomites είπε Πόσο καιρό την έχεις; Από ανταλλακτικά, υποστήριξη; Σε αυτά τα ποσά χωρίς paypal με φρενάρει λίγο.... Όχι πολύ κανένα 2μηνο. Είναι καταπληκτική αλλά δεν ξέρω αν θα έχει υποστήριξη αν χρειαστώ κάτι. Ανταλλακτικά υπάρχουν. 1 ώρα πριν, cmour79 είπε Σε αυτά τα ποσά το τελωνείο είναι αυτό που θα έπρεπε να σε φρενάρει και όχι η απουσία paypal. Άλλωστε το allipay έχει πολύ καλή ασφάλεια συναλλαγών κ όποτε προέκυψε κάτι με κάλυψε άμεσα. Τελωνείο από Γερμανία το διαβάσαμε και αυτό εδώ μέσα.
zacharis1955 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, GeorgeAl92 είπε Τελωνείο από Γερμανία το διαβάσαμε και αυτό εδώ μέσα. Μιλάει για AliExpress με αποστολή από Κίνα ο φίλος... Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από zacharis1955 1
cmour79 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε Μιλάει για Aliexpress με αποστολή από Κίνα ο φίλος... Ακριβώς. 19 λεπτά πριν, GeorgeAl92 είπε Τελωνείο από Γερμανία το διαβάσαμε και αυτό εδώ μέσα. Αν έχει κ αποστολή από Γερμανία τότε: go for it.. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από cmour79
taxidriver109 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Θέλω να αγοράσω αυτο το TPMS https://m.gearbest.com/car-gadgets/pp_009955928788.html?wid=1433363 για να μην περάσει τελωνείο πρέπει να επιλέξω αποστολή με priority line?
zacharis1955 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, taxidriver109 είπε Θέλω να αγοράσω αυτο το TPMS https://m.gearbest.com/car-gadgets/pp_009955928788.html?wid=1433363 για να μην περάσει τελωνείο πρέπει να επιλέξω αποστολή με priority line? Ναι...
GeorgeAl92 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, zacharis1955 είπε Μιλάει για AliExpress με αποστολή από Κίνα ο φίλος... Ναι θα ήταν βέβαια λογικό πρωτού μιλήσει να κάνει τον κόπο να πατήσει το λινκ και να διαπιστώσει ότι έρχεται μέσω Γερμανίας...δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. Έτσι βοηθάει κάποιος (ψάχνοντας) όχι λέγοντας τη γνώμη χωρίς να γνωρίζει τίποτα περί του αντικειμένου. Φιλικά πάντα απλά διάβασα 4 μηνύματα που δεν είχαν λόγο να υπάρχουν ούτε λογική.
cmour79 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, GeorgeAl92 είπε Ναι θα ήταν βέβαια λογικό πρωτού μιλήσει να κάνει τον κόπο να πατήσει το λινκ και να διαπιστώσει ότι έρχεται μέσω Γερμανίας...δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. Έτσι βοηθάει κάποιος (ψάχνοντας) όχι λέγοντας τη γνώμη χωρίς να γνωρίζει τίποτα περί του αντικειμένου. Φιλικά πάντα απλά διάβασα 4 μηνύματα που δεν είχαν λόγο να υπάρχουν ούτε λογική. Δηλαδη θες να μου πεις ότι είπα λάθος για τελωνείο ενώ αναφέρουν για αγορά από Κίνα; Ρε περιμένετε όλοι στη γωνιά για να τη πείτε στον άλλον. Χαλαρώστε λίγο. Τη γνώμη μου τι λέω κ μπορεί να είναι κ λάθος. Έτσι θα ερθεις εσύ κ θα με διορθώσεις κ θα γίνει ένας διάλογος με αποτέλεσμα. Όχι με ειρωνεία κ χλευασμό. Επίπεδο έχουμε; Να το δω.. 1
angelucky Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Εχω το συγκεκριμενο λαπτοπ hp pro book 4510s με επεξεργαστη intel core 2 duo T6570 2.10Ghz με εγκατεστημενη ram 2gb. Το χρησιμοποιω μονο για ιντερνετ. Επειδη μετα και το τελευταιο update απο τα windowds παρατηρησα οτι αργει παρα πολυ εστω και να ανοιξει 4ιστοσελιδες ταυτοχρονα τι θα μου προτεινατε ως αναβαθμιση στο συγκεκριμενο μοντελο? Ειναι σχετικα ευκολα να το κανω μονος μου ή θα πρεπει να παω σε καποιο καταστημα?
tolious Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, angelucky είπε Εχω το συγκεκριμενο λαπτοπ hp pro book 4510s με επεξεργαστη intel core 2 duo T6570 2.10Ghz με εγκατεστημενη ram 2gb. Το χρησιμοποιω μονο για ιντερνετ. Επειδη μετα και το τελευταιο update απο τα windowds παρατηρησα οτι αργει παρα πολυ εστω και να ανοιξει 4ιστοσελιδες ταυτοχρονα τι θα μου προτεινατε ως αναβαθμιση στο συγκεκριμενο μοντελο? Ειναι σχετικα ευκολα να το κανω μονος μου ή θα πρεπει να παω σε καποιο καταστημα? 2 πράγματα αναβαθμίζονται σε ένα τόσο παλιό λάπτοπ Το ένα είναι η μνήμη Ram να πάει 4 gb και το δεύτερο είναι ένας σκληρός δίσκος ssd που δες τον σαν επένδυση καθώς θα μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις και μετά σε άλλο μηχάνημα Και τα 2 είναι εύκολα στην εγκατάσταση για έναν χρήστη με μέτριες γνώσεις καθώς πρέπει να ανοίξεις και να τα κουμπώσεις απλά έχουν 2 παραμέτρους : Η 1η είναι να έχει ελεύθερη θέση για να μπεί η μνήμη αλλιώς θα πρέπει να δώσεις παραπάνω χρήματα για μεγαλύτερη μνήμη και η 2η να μπορέσεις να μεταφέρεις με image τα αρχεία και λειτουργικό από τον παλιό δίσκο στον ssd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα