Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ZTE V889S με 4" στα 53.5€.

Capacitive Screen, Multi-Touch, 800*480 pixels HD screen, 260K Colors, Dual Sim, Single Camera 3.2MP, GPS

Android 4.1, Dual Core MTK6577 Cortex A9 1.0GHz CPU, 512MB RAM, 4GB ROM

Μετά, για ακόμη πιο οικονομικό, πας σε τηλεβόα. :-D

• Like 1
  • Απαντ. 29k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψάχνω για .... Hard disk repair/replacement tool kit .

Κατσαβίδια και τσιμπιδάκι (tweezers) έχω , ψάχνω για τις πλαστικά εξαρτήματα που μπαίνουν ανάμεσα στα platters και τις κεφαλές , καθώς και το εργαλείο που αφαιρείς τον μαγνήτη , και μια φούσκα αέρος (στα αγγλικά αναφέρονται συνήθως ως magnet puller ή picker και air pump , τα πλαστικά δεν ξέρω) .

Αν δείτε μερικά videos στο YouTube για HDD head swap , θα καταλάβετε σε τι αναφέρομαι .

Σε eBay και κινέζικα ιντερνετοκαταστήματα που έψαξα , βρήκα τραγικές τιμές ... η καλύτερη τιμή 170 δολάρια (με μεταφορικά) .

Έχω σώσει , με αρκετή υπομονή και τύχη , παλιότερα δίσκο και πρόλαβα να τραβήξω όλα τα σημαντικά μου αρχεία . Τώρα πρέπει να τραβήξω αρχεία από 3 διαφορετικούς δίσκους που δε με παίρνει να γίνει λάθος . Σε εταιρίες ανάκτησης δεδομένων που ρώτησα ζητάνε τραγικά ποσά .

Έχετε κάτι υπόψιν ?

Ευχαριστώ .

Δημοσ.

Αυτές οι δουλειές θέλουν καλά εργαλεία αλλιώς δεν θα μπορείς να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δες με προσοχή παρακάτω, κατ΄εμέ το καλύτερο σχετικό site με εξαιρετικά εργαλεία σε λογικές (σχετικά) τιμές και δεκάδες tutorials & video για επισκευές παντός είδους

www.ifixit.com

Κανενας πως μπορω να βρω ενα καλο συμβολαιο κινητης γιατι στα μαγαζια μονο προσφορες δεν δινουν...

παραδειγμα εχει καταφερει φιλος να παρει 1500 λεπτα 1500 μηνυματα και 1,5γιγαμπαιτ με 19 ευρω με το γνωστο θεμα του αλλαζω παροχο.

δεν εχω συμβολαιο απλα θελω να κανω καινουριο

Αυτές οι προσφορές δίνονται περιστασιακά ανάλογα με τους μηνιαίους στόχους προσέλκυσης πελατών που έχουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και αναπροσαρμόζονται δυναμικά. Δεν υπάρχει κάποια φόρμουλα επιβεβαίωσης, ούτε καμία βεβαιότητα πώς ότι πέτυχε κάποιος γνωστός μας θα το πετύχουμε και εμείς.. ακόμα και παίζοντας το χαρτί της φορητότητας..

Δημοσ.

Αυτές οι δουλειές θέλουν καλά εργαλεία αλλιώς δεν θα μπορείς να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δες με προσοχή παρακάτω, κατ΄εμέ το καλύτερο σχετικό site με εξαιρετικά εργαλεία σε λογικές (σχετικά) τιμές και δεκάδες tutorials & video για επισκευές παντός είδους

www.ifixit.com

Κανενας πως μπορω να βρω ενα καλο συμβολαιο κινητης γιατι στα μαγαζια μονο προσφορες δεν δινουν...

παραδειγμα εχει καταφερει φιλος να παρει 1500 λεπτα 1500 μηνυματα και 1,5γιγαμπαιτ με 19 ευρω με το γνωστο θεμα του αλλαζω παροχο.

δεν εχω συμβολαιο απλα θελω να κανω καινουριο

Αυτές οι προσφορές δίνονται περιστασιακά ανάλογα με τους μηνιαίους στόχους προσέλκυσης πελατών που έχουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και αναπροσαρμόζονται δυναμικά. Δεν υπάρχει κάποια φόρμουλα επιβεβαίωσης, ούτε καμία βεβαιότητα πώς ότι πέτυχε κάποιος γνωστός μας θα το πετύχουμε και εμείς.. ακόμα και παίζοντας το χαρτί της φορητότητας..
Σε ευχαριστώ .
Δημοσ.

Λοιπον εψαχνα για την κοπελα μου ενα τηλεφωνο

Βρηκα αυτο και βγαίνει στα 128€

http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_roma_r2-5808.php

Αυτο που θελω ειναι

1)3,8 ~ 4.0 οθόνη

2)1gb τουλάχιστο

3)Επώνυμο (οχι τελείως κινεζια)

4)Dual Core

Σε αυτα τα λεφτα θα βρω κατι αξιολογο ή να παω σε αυτο?

Δημοσ.

Υπαρχει μαγαζι με μεταχειρισμενα στο κεντρο ή γενικα καπου αλλα να εχει καλες τιμες? Γιατι γυρω απο την Ομονοια που ειδα 6-7 νομιζουν οτι πουλανε καινουργια... Ψαχνω συγκεκριμενα κινητα και στις αγγελιες εδω δεν υπαρχουν. Υπαρχουν στο Ebay αλλα ειναι πολλα τα μεταφορικα ή εχει τελωνεια... Στην ομονοια βρηκα 2-3 καταλληλα κινητα αλλα οι τιμες δεν ηταν καλες...

Υπαρχει σαητ για αγορα μεταχειρισμενων εκτος απο ebay? (amazon και το ελληνικο ricardo ειναι για γελια...)

Δημοσ.

Ψάχνω για Media Player που να συνδέεται με Ethernet (κυρίως) και wireless (optional) με τον υπολογιστή μου και να παίζει (απροβλημάτιστα) HD ταινίες. Έχετε υπ' οψιν κανέναν καλό σε λογική τιμή;

Δημοσ.

<p>Ψάχνω για φθηνό 18αρι A/C.</p>

<p>Αν είναι και inverter ακόμα καλύτερα.</p>

<p>Bugdet μέχρι 350 ευρώ αυστηρά.</p>

Μην ξεχνάς και την εργασία για την τοποθέτηση . Χτυπάνε στα αυτιά !

Δημοσ.

Υπαρχει μαγαζι με μεταχειρισμενα στο κεντρο ή γενικα καπου αλλα να εχει καλες τιμες? Γιατι γυρω απο την Ομονοια που ειδα 6-7 νομιζουν οτι πουλανε καινουργια... Ψαχνω συγκεκριμενα κινητα και στις αγγελιες εδω δεν υπαρχουν. Υπαρχουν στο Ebay αλλα ειναι πολλα τα μεταφορικα ή εχει τελωνεια... Στην ομονοια βρηκα 2-3 καταλληλα κινητα αλλα οι τιμες δεν ηταν καλες...

Υπαρχει σαητ για αγορα μεταχειρισμενων εκτος απο ebay? (amazon και το ελληνικο ricardo ειναι για γελια...)

Αν έβαζες αγγελίες ζήτησης σε σχετικά fora ή σε αγγελιοχώρους; :)

Δημοσ.

Εχετε να προτεινετε καμια καλή - και οχι ακριβη- ζυγαρια κουζινας που να μετρά gr, kg και ml;;;

Αγορά ειτε απο ελληνικό ιντερνετικό καταστημα είτε απο ebay...

Δημοσ.

Ψάχνω μητρική για να αντικαταστήσω την (καμμένη πλέον) μητρική της υπογραφής.

Αν είναι από αυτές που παίρνουν και ddr2 και ddr3 ακόμα καλύτερα μιας και υπολογίζω σε κανά μήνα να κάνω αναβάθμιση στις ραμ.

Σκέφτομαι γι αυτή με 60 ευρώ http://www.asus.com/Motherboards/P5KC/ που υπάρχει σε αγγελία εδώ.

Είναι καλά τα λεφτά; Είναι ισάξια με αυτήν που θα αντικαταστήσει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...