x0ntr0s Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα παιδια αντιμετωπιζω τωρα τελευταια ενα προβλημα με το pc...οταν κανω shut down τα windows ενω σβηνει η οθονη και το power button του πυργου η μητρικη,το τροφοδοτικο η καρτα γραφικων και οι ανεμηστηρεσ που εχω μεσα στο κουτι παραμενουν ανοιχτοι(ενω παλια εκλειναν ολα μαζι συγχρονως...και ενα ακομα θεμα ειναι οτι οταν παταω to reset button το pc σβηνει και ξεκιναει μετα απο λιγο env palia δεν το εκανε..το εκανα φορματ,εβγαλα περιτα ρευματα μηπωσ φταιει αυτο(απο ανεμηστηρες λαμπεσ και ενα fan controller που εχω)εκανα αναβαθμιση βιος εβαλα μετα default settings sto bios μπας και...και στο τελος εβγαλα την μπαταρια τησ μητρικησ αλλα τπτ απολυτωσ...αν γνωριζει καποιοσ κατι ασ μου πει... ευχαριστω πολυ specs toy pc moy: case: THERMALTAKE armor+ vh6000bws mother: MSI BIGBANG TRINERGY processor: ΙNTEL CORE I7 860 2.8GHz heatsink: COOLERMASTER V8 ram: GSKILL RIPJAWS 4GB graphic: ASUS GTX260 216 CORES KAI ENA 1000W TROFOΔΟΤΙΚΟ ΤΗΣ COOLERMASTER
stm00192 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Χτες μου παρουσιασε ακριβως τα ιδια συμπτωματα και ο δικος μου... αλλα δεν ειχα χρονο να το ψαξω... μολις ανακαλυψω τι φταιει θα σε ενημερωσω... αν και στην δικη μου περιπτωση ψιλιαζομαι τροφοδοτικο! Αποστολή από το Blade με τη χρήση Insomnia App
Boltaz Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Αποσυνδεσε τους σκληρους δισκους (για να αποκλεισεις οτι ειναι απο λειτουργικο) και δες αν κλεινει κανονικα ... Η μητρικη που εχεις ειναι για o/c (διαβασε αναλυτικα το manual της μητρικης) ... Εχει 3 buttons αφης (επανω στην μητρικη), δοκιμασε απο εκει για power on/off / το ενα button ειναι για εξοικονομηση ενεργειας (απενεργοποιησε το) , παρακατω εχει button για reset του bios , εχει button για ο/c (κλεισε το) και εχει και switch για ρευματα τα οποια και αυτα κλεισε ... Δοκιμασε με αλλο τροφοδοτικο να δεις ...
stm00192 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Αποσυνδεσε τους σκληρους δισκους (για να αποκλεισεις οτι ειναι απο λειτουργικο) Φαντάζομαι το παιδί όπως και εγώ έχουμε πρόβλημα όταν πατάμε shut down μεσα από τα windows οποτε αυτό που λές δεν έχει λόγικη.. Εννοειται ότι με παρατετμένο πάτημα του power button ειτε απο την μητρική είτε από το κουτί ο υπολογιστής κλεινει.. Δεν βρήκα χρόνο να το ψάξω ακομη ... αλλα συνήθως σε τετοιες περιπτώσεις τρία τινά παίζουν... 1) Προβλημα λειτουργικου (μας το εύχομαι) 2) Προβλημα τροφοδοτικου (δεν δέχεται το σήμα για shut down απο την μητρική) 3) Και το χειρότερο ... προβλημα μητρικής (δεν δίνει σήμα για shut down στο τροφοδοτικό) Στις πιο πολλες περιπτώσεις φταιχτης είναι το 2)
Thanos1972 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 2 φορες μου το εχει κανει σε ασχετα διαστηματα σε ενα χρονο μεσα με διαστημα 6 μηνων μεταξυ τους.οταν βρεις τι ειναι πες να το ψαξω και εγω.λειτουργικο δεν νομιζω γιατι εχει πεσει και φορματ στο ενδιαμεσο.
takis1984 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Θερμοκρασία επεξεργαστή ίσως; Είχα δει κάποιες μητρικές ότι είχαν στο bios ρύθμιση αν ο επεξεργαστής είναι πάνω από μια θερμοκρασία να συνεχίζουν να λειτουργούν τα fan μέχρι να πέσει. Επίσης στα ποσα rpm είναι ρυθμισμένα να fan από το bios;
Boltaz Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Φαντάζομαι το παιδί όπως και εγώ έχουμε πρόβλημα όταν πατάμε shut down μεσα από τα windows οποτε αυτό που λές δεν έχει λόγικη.. Εννοειται ότι με παρατετμένο πάτημα του power button ειτε απο την μητρική είτε από το κουτί ο υπολογιστής κλεινει.. Μπορει να εχετε το ιδιο προβλημα αλλα μπορει και να ειναι διαφορετικο ... Πρωτα αποκλειεις οτι δεν ειναι κατι απο hardware και μετα ασχολεισαι με το λειτουργικο ... Κανει reset το bios βγαζοντας την μπαταρια , ενω εχει button επανω στην μητρικη , αρα δεν γνωριζει τις λειτουργιες που εχει πανω η συγκεκριμενη μητρικη ... Ασε να απαντησει ο ιδιος αν κλεινει κανονικα χωρις δισκο ...
x0ntr0s Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 παιδες μολισ γυρισα απο δουλεια...κοιταξτε το pc κλεινει αλλα αργει..δηλαδη παταω shut down κλεινει η οθονη και το λαμπακι του power button περιμενω μερικα δευτερολεπτα μπορει και λεπτο και μετα κλεινει και ο πυργοσ...αλλα χθεσ μ εκανε ακομα ενα κουλο..πατησα να ανοιξει και στη ν αρχη που ο ανεμηστηρασ τησ καρτασ δουλευει στα φουλ και μετα χαλαρωνει...εεεεε δεν χαλαρωνε με αποτελεσμα να κλεισει το pc... μετα απο δυο φορεσ που τον ανοιξα και εκλεισε εεεε μετα δουλεψε... Μπορει να εχετε το ιδιο προβλημα αλλα μπορει και να ειναι διαφορετικο ... Πρωτα αποκλειεις οτι δεν ειναι κατι απο hardware και μετα ασχολεισαι με το λειτουργικο ... Κανει reset το bios βγαζοντας την μπαταρια , ενω εχει button επανω στην μητρικη , αρα δεν γνωριζει τις λειτουργιες που εχει πανω η συγκεκριμενη μητρικη ... Ασε να απαντησει ο ιδιος αν κλεινει κανονικα χωρις δισκο ... καλα οντωσ επειδη δεν την εχω ψαξει και πολυ την μητρικη για το λογω οτι δεν χρειαστηκε ν την κανω overclock..αλλα θα μ πεις καλα δεν ξερεις την μητρικη σου..θα σου πω boltaz οτι εχεισ δικιο.. :-D
x0ntr0s Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Χτες μου παρουσιασε ακριβως τα ιδια συμπτωματα και ο δικος μου... αλλα δεν ειχα χρονο να το ψαξω... μολις ανακαλυψω τι φταιει θα σε ενημερωσω... αν και στην δικη μου περιπτωση ψιλιαζομαι τροφοδοτικο! Αποστολή από το Blade με τη χρήση Insomnia App λοιπον φιλε stm00192 τα ψαξαμε ολα με ενα φιλαρακι και τελικα ητανε οι ram επειδη ειχαν πιασει λιγες σκονες στις επαφες και τραβουσε το βραχυκυκλωμα το σηστυμα..και μην φανταστεις δεν ειχαν πολυ σκονη ουτε καν φενοτανε..τωρα ολα κομπλε..δες το και εσυ μηπως φταιει αυτο.. ευχαριστω παντως ολουσ σασ για τις συμβουλεσ σας. :-D :-D :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα