eftaxiaskostas Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 http://goo.gl/4rhe8 Καλησπέρα. Επειδή έχω το desktop pc μου με wifi στο δίκτυο και λόγω αλλαγής θέσης δεν πιάνει όπως παλιά, σκέφτομαι τη κεραία παραπάνω! Λέει πως είναι 25 DBi 2.4GHz, ενώ αυτή που έχω τώρα π.χ. είναι μόλις 5 DBi.. Θα θελα να ρωτήσω τι παίζει με τα GHz που αναφέρει! Δεν ξέρω πόσα GHz είναι η τωρινή μου! Παίζει ζήτημα συμβατότητας? τα GHz έχουν να κάνουν με την ισχύ λήψης ή μονο τα DBi? Ευχαριστώ πολύ!
SPANK Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Φαντάζομαι οτι ο υπολογιστής σου ειναι μεσα στο σπίτι, αν ναι δεν χρειάζεσαι τέτοια κεραία η οποία ειναι για εξωτερική χρήση. Βλέπω ομως οτι εχεις ηδη κεραία αλλα παρολααυτά δεν πιάνεις πολύ, δώσε μας μερικα στοιχεία οπως αν ειναι μεσα στο σπίτι αν ειναι σε αλλο όροφο , ποσο πιάνεις τώρα κτλπ , και ποια εχεις.
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Επειδή έχω το desktop pc μου με wifi στο δίκτυο και λόγω αλλαγής θέσης δεν πιάνει όπως παλιά, σκέφτομαι τη κεραία παραπάνω! Λέει πως είναι 25 DBi 2.4GHz, ενώ αυτή που έχω τώρα π.χ. είναι μόλις 5 DBi.. Θα θελα να ρωτήσω τι παίζει με τα GHz που αναφέρει! Δεν ξέρω πόσα GHz είναι η τωρινή μου! Παίζει ζήτημα συμβατότητας? τα GHz έχουν να κάνουν με την ισχύ λήψης ή μονο τα DBi? Ευχαριστώ πολύ! τα περισσοτερα wifi παιζουν σε 802.11 g και ειναι στα 2,4 ghz. τα ghz ειναι η συχνοτητα.συνηθως θα δεις 2,4 που ειναι το b,g και μερικα N και θα δεις και 5 ghz που ειναι το α και μερικα n. τωρα περισσοτερα dbi= καλυτερα γενικως μεχρι καποιο σημειο γιατι ειναι και τα Mw που βγαζει το ρουτερ και επισης καθε τυπος κεραιας ειναι διαφορετικος.η yagi που εχεις βαλει ειναι αρκετα μεγαλη και β.ειναι κατευθυντικη και για εξωτερικο χωρο συνηθως για Links.οποτε πες μας ποσο πιανεις τωρα αν η καρτα ειναι Usb η pci κτλ κτλ.επισης αν το pc ειναι σε κανα επιπλο μεσα και εχεις Pci λογικο ειναι να μην πιανεις καλα αφου η καρτα ειναι χωμενη.αν πας σε αλλη καρτα καλες καρτες και πιο δυνατες ειναι http://www.skroutz.gr/s/312424/Alfa-AWUS036H.html αν το ρουτερ ειναι σε συγκεκριμενο σημειο μετα μπορεις να αλλαξεις την ηδη υπαρχουσα κεραια που εχεις με ενα Panelaki οχι με Yagi που ειναι μεγαλη με ntype βυσμα οποτε θες και Pigtail και που ειναι για εξωτερικο χωρο. px κατι σαν αυτο ειναι το Panel http://i00.i.aliimg.com/photo/v1/420348440/gsm_wifi_panel_antenna.jpg μετα η καθε καρτα εχει δικαι της ευαισθησια στην ληψη που το αναφερει ποσο σημα εχεις τωρα?το ρουτερ δεν μπορει να μπει σε καλυτερο σημειο? το λεω γιατι πολλες φορες και καλυτερη καρτα να παρεις στο Pc Μην περιμενεις θαυματα διοτι οκ εσυ μπορει να εχεις καλυτερη και πιο δυνατη καρτα η καποιο panel αλλα απο την αλλη πλευρα παραμενει μια Omni κεραια σε ενα απλο ρουτερ των 100 Mw.υπαρχουν και access point παραπανω mw μετα ,υπαρχουν και Powerlines για να περασεις δικτυο υπαρχουν και Repeaters.διαφορες λυσεις.πες μας πως παιζει τωρα αποστασεις τοιχους τι ρουτερ ειναι τι καρτα ειναι (Pci η usb) κτλ για να σου πουμε παραπανω. δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα για να σου πουμε οτι θα κανεις αυτο και τερμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα