nikolakis22 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σας, Θα μπώ κατευθείαν στο "ψητό"..Σκοπεύω να αγοράσω ένα Media Player μιας και είμαι movie fun και ήδη έχω γεμίσει 2ΤΒ σκηρών δίσκων οπότε χρειάζομαι ένα καλό media player πάνω στον οποίο να συνδέσω τον σκληρό μου δίσκο (LACIE αν παίζει ρόλο) για να μπορώ να έχω πρόσβαση ευκολότερα στις ταινίες μου μιας και τώρα πρέπει να ενσωματώνω τους υπότιτλους και να τις αντιγράφω σε stick για να τις δω απο το DVD(Κουραστική διαδικασία ε??)..Α και επίσης ήθελα να μάθω αν σε καποιο media player μπορώ να επιλέξω την ταινία που θα δώ απο το εξώφυλλο,κάτι σαν jukebox,μιας και σε κάθε ταινία υπάρχει και το αντίστοιχο εξώφυλλο..Τα περισσότερα αρχεία μου είναι avi,mp4 και mkv.. Το ξέρω σας κούρασα αλλα περιμένω τις προτάσεις σας....! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Το ψητό είναι το χρηματικό όριο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolakis22 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Sorry που δεν το ανέφερα το χρηματικό ποσό είναι γύρω στα 150-180 ευρώ/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 αυτό σε καλύπτει πλήρως http://www.skroutz.gr/s/412685/HiMedia-HD900A.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα