Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά θα μπω κατευθείαν στο θέμα έχω κάνει πάνω από 5 φορές format και όλες αυτές από θέματα υιών θα ήθελα την πολύτιμη άποψη σας για το πιο antivirus να βάλω διότι είχα το security essentials και μετά το eset nod 32 και δεν είδα να κάνουν δουλεία...θα μπορούσατε να με βοηθήσετε στο πιο θεωρείτε εσείς το καλύτερο...σας ευχαριστώ προκαταβολικά !!!

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά θα μπω κατευθείαν στο θέμα έχω κάνει πάνω από 5 φορές format και όλες αυτές από θέματα υιών θα ήθελα την πολύτιμη άποψη σας για το πιο antivirus να βάλω διότι είχα το security essentials και μετά το eset nod 32 και δεν είδα να κάνουν δουλεία...θα μπορούσατε να με βοηθήσετε στο πιο θεωρείτε εσείς το καλύτερο...σας ευχαριστώ προκαταβολικά !!!

Καλησπερα φιλε μου,για καλα antivirus αν θες να δωσεις καποια λεφτα φυσικα, και να παρεις κατι το καλο τοτε να παρεις ή το Bitdefender Antivirus Plus 2012 ή το Kaspersky 2012. Τωρα για κατι το δωρεαν μπορεις να κατεβασεις τον avast που ειναι αρκετα καλος!

Δημοσ.

Κατ' αρχάς αν έχεις πρόβλημα με υιούς καλύτερα να χρησιμοποιήσεις " Durex " ;) Εκτός και έχεις μαράζι για κόρη.

Σοβαρά τώρα, μου κάνει εντύπωση που έχεις τέτοιο πρόβλημα με ιούς αφού έχεις χρησιμοποιήσει το Eset Nod32. Τη συγκεκριμένη σουϊτα την χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια και δεν έχει περάσει τίποτε. Εξίσου καλή λύση είναι και το Kaspersky.

Μα που μπαίνεις τέλος πάντων και κολλάς τόσο εύκολα; B)

Δημοσ.

Βασικά εκτός από τα επι πληρωμή υπάρχει πάντα και η λύση του avira antivir μαζί με το malwarebytes. Με αυτά τα δύο και αν ξέρεις που τον βάζεις.... τον υπολογιστή σου ίσως να γλυτώσεις μερικά format.

Δημοσ.

Κατ' αρχάς αν έχεις πρόβλημα με υιούς καλύτερα να χρησιμοποιήσεις " Durex " ;) Εκτός και έχεις μαράζι για κόρη.

Σοβαρά τώρα, μου κάνει εντύπωση που έχεις τέτοιο πρόβλημα με ιούς αφού έχεις χρησιμοποιήσει το Eset Nod32.

Συγχαρητήρια για την ατάκα, αλλά δεν ξέρω εάν έγινε αντιληπτή, παρά την προσπάθειά σου, να ξεκαθαρίσεις τις δύο λέξεις και τις, τελείως διαφορετικές, έννοιες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...