Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Σήμερα καθώς έκανα εγκατάσταση τα 7 απο χπ ενώ είχα φτάσει εως το σημείο να επιλέγω γλώσσα πληκτρολογίου κλπ εκλεισε το pc.Μετα το ανοίγω και μου βγάζει 3 επιλογες windows 7 που όταν διαλέγω εκείνη ανοίγει και μου λέει pc startup preparing for first use τεσπα κάτι παρόμοιο και μετά ξαναανοίγει και μου βγάζει τις ίδιες επιλογές και έτσι συνεχίζεται αυτό.Με την δευτερη επιλογή ανοίγει δεν αλλά μου βγάζει ενα μαύρο παράθυρο που δεν μπορώ να γράψω τίποτα και μπορώ να πατήσω μόνο esc και ελαχιστοποίηση.Η τρίτη επιλογή μου προτείνει πολλούς τρόπους για να μπω στα 7 όπως safe mode και 5-6 ακόμα.Τα δοκίμασα όλα και πάλι μου βγάζει pc startup preparing for first use και με ξαναβγάζει στο αρχικό μενυ.Τι να κάνω πως να ξανα επαναφέρω το μενυ με την επιλογή γλώσσας και πληκτρολογίου ή υπάρχει κάποια άλλη λύση?

Δημοσ.

Ξανα κανε φορματ...

Βαλε το δισκακι, και ξεκινα την διαδικασια φορματ, ξανα απο την αρχη...

Σε 20 λεπτα [αν εχεις ssd, σε πολυ λιγοτερο] θα εχεις ομορφα, απλα και τακτοποιημενα τα παραθυρια 7...

Δημοσ.

Ξανα κανε φορματ...

Βαλε το δισκακι, και ξεκινα την διαδικασια φορματ, ξανα απο την αρχη...

Σε 20 λεπτα [αν εχεις ssd, σε πολυ λιγοτερο] θα εχεις ομορφα, απλα και τακτοποιημενα τα παραθυρια 7...

ναι βάζω το cd αλλα παλι μου βγαζει τις ιδιες επιλογες δεν το βρισκει τι να κάνω η κάνω κατι λαθος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...