Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Έχω ένα Toshiba L505-10v το οποίο παρουσίασε το εξής πρόβλημα. Στην αρχή, ενώ ήταν στο ρεύμα, σταματούσε να φορτίζει και κάποια στιγμή ξαναάρχιζε (πειράζοντας το καλώδιο τροφοδοσίας - πρέπει κάπου να είχε κόψει). Κάποια στιγμή σταμάτησε να φορτίζει γενικώς. Νομίζοντας ότι φταίει το τροφοδοτικό, πήρα καινούριο αλλά τα ίδια.

Όταν το συνδέω ανάβει το λαμπάκι του ρεύματος και της φόρτισης αλλά δεν φορτίζει. Ο υπολογιστής συνέχισε να δουλεύει μέχρι να μείνει από μπαταρία. Χωρίς την μπαταρία και μόνο με ρεύμα δεν ξεκινάει.

Είναι εκτός εγγύησης και η αντιπροσωπεία λέει αλλαγή μητρικής (παίρνω καινούριο...). Καμιά ιδέα; Μήπως φταίει κάτι από το βύσμα ρεύματος μέχρι τη μητρική;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Έχω ένα Toshiba L505-10v το οποίο παρουσίασε το εξής πρόβλημα. Στην αρχή, ενώ ήταν στο ρεύμα, σταματούσε να φορτίζει και κάποια στιγμή ξαναάρχιζε (πειράζοντας το καλώδιο τροφοδοσίας - πρέπει κάπου να είχε κόψει). Κάποια στιγμή σταμάτησε να φορτίζει γενικώς. Νομίζοντας ότι φταίει το τροφοδοτικό, πήρα καινούριο αλλά τα ίδια.

Όταν το συνδέω ανάβει το λαμπάκι του ρεύματος και της φόρτισης αλλά δεν φορτίζει. Ο υπολογιστής συνέχισε να δουλεύει μέχρι να μείνει από μπαταρία. Χωρίς την μπαταρία και μόνο με ρεύμα δεν ξεκινάει.

Είναι εκτός εγγύησης και η αντιπροσωπεία λέει αλλαγή μητρικής (παίρνω καινούριο...). Καμιά ιδέα; Μήπως φταίει κάτι από το βύσμα ρεύματος μέχρι τη μητρική;

Ευχαριστώ

Δηλαδή μόλις κουνούσες το βύσμα στο laptop φόρτιζε κανονικά ; :rolleyes:

Δημοσ.

Όχι, κουνούσα το καλώδιο σε σημείο κοντά στο τροφοδοτικό (όχι στο βύσμα)

Τώρα δεν ανταποκρίνεται καθόλου ; Λογικά τα έφτυσε το τροφοδοτικό , πες μας όλα τα στοιχεία που

βρίσκονται στην βάση του τροφοδοτικού σου ( input , output κ.λ.π ) , η εικόνα θα σε βοηθήσει !!

:rolleyes:

http://hotproducts.manufacturer.com/cimages/buyLeads/www.alibaba.com/0807/k/9V_5A_AC_DC_adapter_switching_power_supply.jpg

Δημοσ.

Τροφοδοτικό δοκίμασα κι άλλο αλλά τα ίδια. Ανάβουν τα λαμπάκια αλλά δεν φορτίζει, ούτε ανοίγει. Το τροφοδοτικό είναι νομίζω 9V και 4.7Α.

Δημοσ.

Τροφοδοτικό δοκίμασα κι άλλο αλλά τα ίδια. Ανάβουν τα λαμπάκια αλλά δεν φορτίζει, ούτε ανοίγει. Το τροφοδοτικό είναι νομίζω 9V και 4.7Α.

Πες μας τα ακριβή στοιχεία όπως βλέπεις στην εικόνα που σου έδωσα πριν , αν πιέσεις το

καλώδιο κάνει επαφή ; :rolleyes:

Δημοσ.

Εχει σπασει/στραβωσει το pin της τροφοδοσιας πανω στη μητρικη. Αν ειναι αποσπωμενο αγοραζεις ανταλλακτικο και το δινεις σε τεχνικο να στο βαλει αλλιως αγοραζεις νεα μητρικη.

Δημοσ.

Πες μας τα ακριβή στοιχεία όπως βλέπεις στην εικόνα που σου έδωσα πριν , αν πιέσεις το

καλώδιο κάνει επαφή ; :rolleyes:

Θα τα γράψω αύριο που θα το έχω μαζί. Πλέον, ούτε έτσι κάνει επαφή :mad: .

Εχει σπασει/στραβωσει το pin της τροφοδοσιας πανω στη μητρικη. Αν ειναι αποσπωμενο αγοραζεις ανταλλακτικο και το δινεις σε τεχνικο να στο βαλει αλλιως αγοραζεις νεα μητρικη.

Πιο πιθανό μου φαίνεται αυτό. Θα το κοιτάξω.

Ευχαριστώ και τους 2.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μου παρουσίασε και εμένα (toshiba l505-10v), αλλά στο δικό μου μάλλον έχει πρόβλημα το καλώδιο γιατί δεν ανάβει κανένα λαμπάκι φόρτισης

Στην αρχή όταν κούναγα λίγο το καλώδιο φόρτιζε αλλά τώρα δεν κάνει τίποτα

Μπορέις να μου πείς πόσο έκανε ο φορτιστής και απο που τον πήρες?

Να συμπληρώσω οτι ο φορτιστής δεν ζεσταίνεται καθόλου και ακουγεται ενα τουτ, τουτ ανα δευτερόλεπτο περίπου

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...