Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ με xp που θα αλλάξω μητρική και επεξεργαστή μπορώ να το ξεκινήσω χωρίς φορματ? έχω μέσα στους σκληρούς μαιλ της δουλειάς και δεν ξέρω πως να τα πάρω

Δημοσ.

Δεν είναι σίγουρο τίποτα. Μπορεί να δουλέψει και να σου πετάει άκυρα bsod και να μην ξέρεις από που είναι ή μπορεί να πάνε όλα οκ και να είσαι εντάξει. Κατά τα άλλα μπορείς να συνδέσεις το δίσκο σου σε ένα άλλο μηχάνημα και να πάρεις ότι θέλεις με φλασάκι.

Δημοσ.

έβαλα στο λαπτοπακι τον σκληρό που έχει μέσα τα xp να πάρω τα μειλ και δεν με αφήνει να δω τούς φακέλους

Δημοσ.

Με την εκκινηση πατας F8 και μπαινεις στο λειουργικο σε safe mode και παιρνεις τα mail σου.Τι εννοεις δεν σε αφηνει?Δεν υπαρχει τετοιο θεμα .

Επισης με τον ιδιο τροπο απεγκαθιστας ολους τους παλιους drivers συστηματος,οπως τσιπσετ,καρτα δικτυου κ.τ.λ. και κανεις εγκατασταση τους καινουργιους,κανεις reboot και μπαινεις κανονικα και εισαι ετοιμος.

Δημοσ.

εγώ με xp που θα αλλάξω μητρική και επεξεργαστή μπορώ να το ξεκινήσω χωρίς φορματ? έχω μέσα στους σκληρούς μαιλ της δουλειάς και δεν ξέρω πως να τα πάρω

φιλε μου, επειδη μιλησες για δισκους, οταν κανεις φορματ, ο μονος δισκος που επηρεαζεται, ειναι αυτος που γινεται το φορματ. οι αλλοι δεν επηρεαζονται.

αν λοιπον, τα μαιλ τα εχεις σε αλλο δισκο απο αυτον που ειναι τα XP, δεν μας πειραζει!!

τωρα..., για να μην κανεις φορματ στα ΧΡ (που δεν ειναι σιγουρο οτι θα το αποφυγεις), ο μονος τροπος που βλεπω εγω, ειναι να κατσεις και να "καθαρισεις" ΟΛΟΥΣ τους drivers και ΟΛΑ τα προγραμματα που εχουν σχεση με την παλια μητρικη.

δλδ, chipset, LAN, audio, graphics (αν υπαρχουν onboard) κλπ.

ΑΛΛΑ, πριν κανεις οτιδηποτε, παρε BACK-UP στα αρχεια που χρειαζεσαι!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...