cyberfreak1986 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα σας ειμαι νεος στη παρεα καλως σας βρηκα. εχω ενα προβλημα το paypal μου εφτασε το οριο και μου λεει πως δεν μπορω να βγαλω τα λεφτα που εχω εστειλα ταυτοτητα διπλωμα τα παντα αλλα θελουν και διευθυνση απο καποιο λογαριασμο κλπ αλλα δεν εχω στο ονομα μου τιποτα!!! το Proof of address, such as a postal bank statement τι ακριβως ειναι γιατι ειναι και αυτο στη λιστα με το οποιο μποροω να επικηρωσω τη διευθυνση επισης μου λενε και αυτα Any one of the following documents will be accepted as valid for proof of address: Utility bill e.g Gas, Electricity, Water Landline telephone bill Council tax bill Bank Statement Credit Card statement P.O. Box Mobile Phone bill Printed payslip We can accept screenshots of online statements as long as the following information is clear and contained in one screenshot: Logo of institution Name Address Valid date of issue (date can be shown in recent transactions) Transactions (if bank account) τι ακριβως πρεπει να κανω;
pOLoS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 αν δε στείλεις κάποιο έγγραφο με τη διεύθυνση σου δε πρόκειται να σου ξεμπλοκάρουν το λογαριασμό δεν έχεις τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα σου και κάποιο λογαριασμό από τη τράπεζα που να φαίνονται τα στοιχεία και η διεύθυνση σου ? κανένα άλλο λογαριασμό? μπορείς να μεταφέρεις το λογαριασμό του τηλεφώνου στο όνομα σου και περίμενε να έρθει ο επόμενος λογαριασμός με τα στοιχεία σου για α το στείλεις στο payapl
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 A review of recent transactions indicates that you might have received a payment that the PayPal account holder did not authorize. To protect you from problematic transactions, we sometimes request additional information about PayPal payments. We need more information about this transaction. Please log in to your PayPal account, click the "Resolution Center"tab, and provide more information by 3/8/2012. We recommend that you not ship the item until our investigation is complete. If you've already shipped the item, please log in and let us know where you shipped it. We have placed a temporary hold on the funds until we complete our investigation. If you need to provide information by fax, click and print a cover sheet: https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/?cmd=_complaint_resolve_tracking_fax&cid=PP-001-683-825-066. Please fax proof of shipment or proof of refund to +1-402-537-5760. Κατι συμβαινειΜιλαει για μια αποστολη 30 ευρω που ηδη την εχω παρει και την εχω χρησιμοποιησει Που παραξενο Επισης εχθες εστειλα χρηματα ,μου εβγαλε το μυνημα σαν τ φιλου απο πανω και τα λεφτα εχουν φυγει κανονικα..
cyberfreak1986 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 αν δε στείλεις κάποιο έγγραφο με τη διεύθυνση σου δε πρόκειται να σου ξεμπλοκάρουν το λογαριασμό δεν έχεις τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα σου και κάποιο λογαριασμό από τη τράπεζα που να φαίνονται τα στοιχεία και η διεύθυνση σου ? κανένα άλλο λογαριασμό? μπορείς να μεταφέρεις το λογαριασμό του τηλεφώνου στο όνομα σου και περίμενε να έρθει ο επόμενος λογαριασμός με τα στοιχεία σου για α το στείλεις στο payapl εστειλα λογαριασμο απο το σπιτι που μενω και ειπα πως δεν ειναιστο ονομα μου περιμενω απαντηση αλλιως παω αυριο σε τραπεζα να παρω βεβαιωση..βεβαια θελει και 15ευρω η τραπεζα αλλα τι να κανεις δεν γινετε αλλιως
pOLoS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 δε θα το δεχτούν , θέλουν να φαίνονται τα στοιχεία σου και η διεύθυνση σου
Marria Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Εκτος απο την φωτοτυπια της ταυτοτηας/διαβατηριου , το paypal για να κανει lift τον λογαριασμο σου θελει και ενα λογαριασμο του τηλεφωνου, ΔΕΗ, πιστωτικης καρτας που να ειναι στο ονομα σου αλλα ΚΑΙ να φαινεται η ημερομηνια. Θελουν μια ημερομηνια που να φαινεται ευκρινως αλλα και να μην ειναι παλια, πανω απο 1 χρονο.
cyberfreak1986 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 ε το χαρτι απο τραπεζα θα λεει και διευθυνση αφου ειναι και μεσα σε αυτα που ζηταει το paypal αντε να δουμε γιατι δεν εχωω στο ονομα μου τιποτα
Marria Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Να προσεχεις να εχει και ημερομηνια , γιατι αυτο τους ενδιαφερει. Το ονομα του κατοχου (να ειναι ιδιο με τον λογαριασμο στο paypal) και μια προσφατη ημερομηνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα