vasilisbilias Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 μπορει να μου πει καποιος τι περιορισμους μου δινει η δοκιμαστικη εκδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georger_volos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 βρήκε κάποιος τρόπο να απενεργοποιήσει το metro ui κ να επαναφέρει την κλασική έναρξη ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thessalonik Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Παιδια οταν παω να τρεξω ενα οποιοδηποτε εκτελεσιμο αρχειο μου λεει NSIS Error: Error Launching Installer. Τι πρεπει να κανω για να μπορεσω να τρεξω τα setup που θελω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Παιδια μην το ψαχνουμε οντως αν δεν εχει καποιος touch screen που αυτοι ειναι και οι περισσοτεροι τοτε το νεο στυλακι των windows 8 ειναι παντελως αχρηστο και αν δεν το εχουν υπολογιζει να σε αφηνουν να εχεις και το κλασικο start τοτε θα πατωσουν κλασικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavrospete Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Παιδιά πρέπει να βάλω το iso στο usb για να κανω boot απο αυτο? ή να περασω τα αρχεια του iso στο usb; και για να περασω τα 64bit πρεπει να εχω τα 7 64βιτ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 To visual studio 11 δεν τρέχει στην consumer preview. H Microsoft σε διαψεύδει και το δίνει στα system requirements! Επομένως κάποιος από τους δυό σας γράφει μ@λ@κίες χωρίς να γνωρίζει. Ευκολάκι μου φαίνεται.. Visual Studio 11 Express Beta for Windows 8 System Requirements Supported Operating Systems: Windows 8 Consumer Preview Supported Architectures: 32-bit (x86) or 64-bit (x64) Hardware Requirements: (...) Πηγή Σε 2 ώρες που θα ξεμπερδέψω από κάτι δουλίτσες θα το επιβεβαιώσω, ιδίοις όμμασι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rosmodelo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Όντος ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να αφαιρέσουμε το metro-ui κ να είναι η κλασική εμφάνιση?Η το ξεχνάμε αυτό πλέον?Απαντήστε όποιος γνωρίζει,την ίδια ερώτηση την έχουν κάνει κ άλλοι 2 αλλά δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει κανένας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Παιδια οταν παω να τρεξω ενα οποιοδηποτε εκτελεσιμο αρχειο μου λεει NSIS Error: Error Launching Installer. Τι πρεπει να κανω για να μπορεσω να τρεξω τα setup που θελω? Τίποτα, απλά δεν δουλεύουν στα Windows 8.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thessalonik Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Παιδια οταν παω να τρεξω ενα οποιοδηποτε εκτελεσιμο αρχειο μου λεει NSIS Error: Error Launching Installer. Τι πρεπει να κανω για να μπορεσω να τρεξω τα setup που θελω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavlamemos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Κατι αλλο σημαντικο... ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ BOOTLOADER.... Εκανε restart οταν διαλεξα λειτουργικο και τα εκανα πανω μου.... Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospat13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 ελεος δεν μπορουσαν να αφησουν το start μενου ; τι τους εφτεξε ; ας το αφηναν γι αυτους που γουσταραν να εχουν το desktop τους ταχτοποιημενο οπως πριν και οι αλλα ας επαιζαν με το metro . αποτι βλεπω εχουν βαλει το touch πανω απο ολα ελεος δηλαδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georger_volos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 με λίγο ψάξιμο μέχρι τώρα στην έκδοση αυτή Consumer Preview έχει αφαιρεθεί εντελώς το κλασικό μενού έναρξη... αν στην τελική έκδοση, όταν αυτή κυκλοφορήσει συνεχίσει να μν υπάρχει θα έχουν την τύχη των vista για 1382 λόγους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 με λίγο ψάξιμο μέχρι τώρα στην έκδοση αυτή Consumer Preview έχει αφαιρεθεί εντελώς το κλασικό μενού έναρξη... αν δτην τελική έκδοση όταν αυτή κυκλοφορήσει συνεχίσει να μν υπάρχει θα έχουν την τύχα των vista για 1382 λόγους! +100 σε ένα desktop περιβάλλων τα metro ειναι δύσχρηστα και αντιπαραγωγικά (κυρίως το start menu) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 H Microsoft σε διαψεύδει και το δίνει στα system requirements! Επομένως κάποιος από τους δυό σας γράφει μ@λ@κίες χωρίς να γνωρίζει. Ευκολάκι μου φαίνεται.. Σε 2 ώρες που θα ξεμπερδέψω από κάτι δουλίτσες θα το επιβεβαιώσω, ιδίοις όμμασι. Ωραία θα περιμένω feedback από κάποιον που θα το βάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Κατι αλλο σημαντικο... ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ BOOTLOADER.... Εκανε restart οταν διαλεξα λειτουργικο και τα εκανα πανω μου.... VM for the win. Αλλα και παλι, αν ο bootloader ειναι η λαδια, μικρο το κακο. Filesystem και partitions να υπαρχουν κ οτι θελει ας γινει. Ωραία θα περιμένω feedback από κάποιον που θα το βάλει. To δοκιμασες και δεν..? Τωρα ξεκινησα το download και γι αυριο μεσημερι με κοβω να ασχολουμαι με το VS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα