Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμα τα Windows 8 Consumer Preview

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 414
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδια οταν παω να τρεξω ενα οποιοδηποτε εκτελεσιμο αρχειο μου λεει NSIS Error: Error Launching Installer.

Τι πρεπει να κανω για να μπορεσω να τρεξω τα setup που θελω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια μην το ψαχνουμε οντως αν δεν εχει καποιος touch screen που αυτοι ειναι και οι περισσοτεροι τοτε το νεο στυλακι των windows 8 ειναι παντελως αχρηστο και αν δεν το εχουν υπολογιζει να σε αφηνουν να εχεις και το κλασικο start τοτε θα πατωσουν κλασικα...

To visual studio 11 δεν τρέχει στην consumer preview.

H Microsoft σε διαψεύδει και το δίνει στα system requirements! Επομένως κάποιος από τους δυό σας γράφει μ@λ@κίες χωρίς να γνωρίζει. Ευκολάκι μου φαίνεται.. <_<

Visual Studio 11 Express Beta for Windows 8

System Requirements

Supported Operating Systems: Windows 8 Consumer Preview

Supported Architectures: 32-bit (x86) or 64-bit (x64)

Hardware Requirements: (...)

Πηγή

Σε 2 ώρες που θα ξεμπερδέψω από κάτι δουλίτσες θα το επιβεβαιώσω, ιδίοις όμμασι. B)

Όντος ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να αφαιρέσουμε το metro-ui κ να είναι η κλασική εμφάνιση?Η το ξεχνάμε αυτό πλέον?Απαντήστε όποιος γνωρίζει,την ίδια ερώτηση την έχουν κάνει κ άλλοι 2 αλλά δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει κανένας...

Παιδια οταν παω να τρεξω ενα οποιοδηποτε εκτελεσιμο αρχειο μου λεει NSIS Error: Error Launching Installer.

Τίποτα, απλά δεν δουλεύουν στα Windows 8..

ελεος δεν μπορουσαν να αφησουν το start μενου ; τι τους εφτεξε ; ας το αφηναν γι αυτους που γουσταραν να εχουν το desktop τους ταχτοποιημενο οπως πριν και οι αλλα ας επαιζαν με το metro .

αποτι βλεπω εχουν βαλει το touch πανω απο ολα ελεος δηλαδη

με λίγο ψάξιμο μέχρι τώρα στην έκδοση αυτή Consumer Preview έχει αφαιρεθεί εντελώς το κλασικό μενού έναρξη...

αν στην τελική έκδοση, όταν αυτή κυκλοφορήσει συνεχίσει να μν υπάρχει θα έχουν την τύχη των vista για 1382 λόγους!

με λίγο ψάξιμο μέχρι τώρα στην έκδοση αυτή Consumer Preview έχει αφαιρεθεί εντελώς το κλασικό μενού έναρξη...

αν δτην τελική έκδοση όταν αυτή κυκλοφορήσει συνεχίσει να μν υπάρχει θα έχουν την τύχα των vista για 1382 λόγους!

+100 σε ένα desktop περιβάλλων τα metro ειναι δύσχρηστα και αντιπαραγωγικά (κυρίως το start menu)

H Microsoft σε διαψεύδει και το δίνει στα system requirements! Επομένως κάποιος από τους δυό σας γράφει μ@λ@κίες χωρίς να γνωρίζει. Ευκολάκι μου φαίνεται.. <_<

Σε 2 ώρες που θα ξεμπερδέψω από κάτι δουλίτσες θα το επιβεβαιώσω, ιδίοις όμμασι. B)

Ωραία θα περιμένω feedback από κάποιον που θα το βάλει.

• Moderators

Κατι αλλο σημαντικο... ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ BOOTLOADER.... Εκανε restart οταν διαλεξα λειτουργικο και τα εκανα πανω μου....

VM for the win. Αλλα και παλι, αν ο bootloader ειναι η λαδια, μικρο το κακο. Filesystem και partitions να υπαρχουν κ οτι θελει ας γινει.

Ωραία θα περιμένω feedback από κάποιον που θα το βάλει.

To δοκιμασες και δεν..?

Τωρα ξεκινησα το download και γι αυριο μεσημερι με κοβω να ασχολουμαι με το VS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...