Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμα τα Windows 8 Consumer Preview

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα τα κατεβασω οπωσδηποτε. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τα Win7 και απ' οτι εχω δει στα Win8 τα πραγματα ειναι ακομα πιο ωραια.

Βεβαια, χωρις να θελω να ανοιξω flame, δεν ειδα πουθενα να ευχαριστουν την Apple γιατι εγω το βλεπω καπως Copy&Paste. Τα ιδια πραγματα, με αλλο ονομα.

Ξερετε, πως γραφει στα Apple "Designed by Apple in California, Assembled in China"... ε, στα Win8 επρεπε καπου να λεει "Inspired by Apple, renamed by Microsoft" :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 414
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

να ρτωτησω κατι που ειμαι ασχετος:

αυτη η δοκιμαστικη εκδοση των W8 τι σημαινει? εινια για απεριοριστη χρηση η εχει καποιον περιορισμο? θα μας πει πχ σε 1 χρονο να τα αγορασουμε και οτι κλειδωνουν?

Απο το FAQ

Do I need a product key to install Windows 8 Consumer Preview?

If you install Windows 8 Consumer Preview using the Windows 8 Consumer Preview Setup program, you won't need to enter a product key—the setup program automatically provides the product key. If you create installation media, start your PC from the media, and then install Windows 8 Consumer Preview, you'll need to enter this product key: NF32V-Q9P3W-7DR7Y-JGWRW-JFCK8.

Ελληνικά Ελληνικά Ελληνικά

Κάτσε δώσανε και 2ο κλειδί γιατί στο site έχουν άλλο (http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/iso)

Θα τα κατεβασω οπωσδηποτε. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τα Win7 και απ' οτι εχω δει στα Win8 τα πραγματα ειναι ακομα πιο ωραια.

Βεβαια, χωρις να θελω να ανοιξω flame, δεν ειδα πουθενα να ευχαριστουν την Apple γιατι εγω το βλεπω καπως Copy&Paste. Τα ιδια πραγματα, με αλλο ονομα.

Ξερετε, πως γραφει στα Apple "Designed by Apple in California, Assembled in China"... ε, στα Win8 επρεπε καπου να λεει "Inspired by Apple, renamed by Microsoft" :D

Αρχισαμε...Λεω κι εγω. Δε μπορει να εχουν κυκλοφορησει τοση ωρα και να μην εχουν εμφανιστει οι λεξεις 'Apple' και 'αντιγραφη'. Αρα τωρα οκ. Λογικα μεχρι αυριο-μεθαυριο θα πρεπει να εμφανιστει και η λεξη 'μηνυση'. Καλα παμε.

Αρχισαμε...Λεω κι εγω. Δε μπορει να εχουν κυκλοφορησει τοση ωρα και να μην εχουν εμφανιστει οι λεξεις 'Apple' και 'αντιγραφη'. Αρα τωρα οκ. Λογικα μεχρι αυριο-μεθαυριο θα πρεπει να εμφανιστει και η λεξη 'μηνυση'. Καλα παμε.

Ειπα πως δεν θελω να κανω flame, αλλα εσυ μαλλον ναι. Και πες, δεν ειναι? Μονο τις ονομασιες αλλαξαν.

Ειπα πως δεν θελω να κανω flame, αλλα εσυ μαλλον ναι. Και πες, δεν ειναι? Μονο τις ονομασιες αλλαξαν.

Και καλά τώρα εσύ, δεν ήθελες να ξεκινήσεις Flame. Ναι.

Τέλος πάντων.

Με ψήνεται άγρια να τα περάσω στον σταθερό μου. :-(

Και καλά τώρα εσύ, δεν ήθελες να ξεκινήσεις Flame. Ναι.

Τέλος πάντων.

Με ψήνεται άγρια να τα περάσω στον σταθερό μου. :-(

Γιατι, με εχεις δει πουθενα να κανω flame?

Εκτος αυτου, ειπα τα Win7 ειναι πολυ ωραια. Δεν κρατιεμαι να δοκιμασω τα 8. ΔΕΝ εχω Mac... τι αλλο δηλαδη να κανω? :P

Γιατι, με εχεις δει πουθενα να κανω flame?

Εκτος αυτου, ειπα τα Win7 ειναι πολυ ωραια. Δεν κρατιεμαι να δοκιμασω τα 8. ΔΕΝ εχω Mac... τι αλλο δηλαδη να κανω? :P

Έλα τώρα. :-D Αστειεύομαι. Χαλάρωσε.

Τελικά για κύριο λειτουργικό, κάνει; Στο νετμπουκ θα είναι άνετα λέτε; (MSI Wind U100)

Guys εκεί που είπαν ότι μπαίνουν σε USB εννοούν να γίνει κανονικό install σε stickάκι ή απλά να bootάρουν για εγκατάσταση από στικάκι και το παρουσίασαν ως καινοτομία?

Guys εκεί που είπαν ότι μπαίνουν σε USB εννοούν να γίνει κανονικό install σε stickάκι ή απλά να bootάρουν για εγκατάσταση από στικάκι και το παρουσίασαν ως καινοτομία?

Σαν να κρατάς το user profile σου κατάλαβα. Εγώ έβαλα Windows Live ID για λογαριασμό και είναι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...