johnniewolker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δεν περνάς με copy paste το ISO στο φλασάκι αλλά με κάποιο ειδικό πρόγραμμα, π.χ. εγώ χρησιμοποιώ το WintoFlash της Novicorp. Για καθαρή εγκατάσταση εννοείται δεν έχει σημασία ποια Windows είχες. Για upgrade θα πρέπει να είναι στην ίδια γλώσσα, τώρα αν είχες 32άρια και θέλεις να περάσεις 64άρια δε γνωρίζω. Πάτα upgrade και αν στο δεχτεί είσαι OK. Σόρρυ για τον mavrospete ήταν. Αυτο εννοείται εγω σχετικα με τα βιτ αναφέρθηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnniewolker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δεν περνάς με copy paste το ISO στο φλασάκι αλλά με κάποιο ειδικό πρόγραμμα, π.χ. εγώ χρησιμοποιώ το WintoFlash της Novicorp. Για καθαρή εγκατάσταση εννοείται δεν έχει σημασία ποια Windows είχες. Για upgrade θα πρέπει να είναι στην ίδια γλώσσα, τώρα αν είχες 32άρια και θέλεις να περάσεις 64άρια δε γνωρίζω. Πάτα upgrade και αν στο δεχτεί είσαι OK. Σόρρυ για τον mavrospete ήταν. Αυτο εννοείται εγω σχετικα με τα βιτ αναφέρθηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnniewolker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δεν περνάς με copy paste το ISO στο φλασάκι αλλά με κάποιο ειδικό πρόγραμμα, π.χ. εγώ χρησιμοποιώ το WintoFlash της Novicorp. Για καθαρή εγκατάσταση εννοείται δεν έχει σημασία ποια Windows είχες. Για upgrade θα πρέπει να είναι στην ίδια γλώσσα, τώρα αν είχες 32άρια και θέλεις να περάσεις 64άρια δε γνωρίζω. Πάτα upgrade και αν στο δεχτεί είσαι OK. Σόρρυ για τον mavrospete ήταν. Αυτο εννοείται εγω σχετικα με τα βιτ αναφέρθηκα Δεν περνάς με copy paste το ISO στο φλασάκι αλλά με κάποιο ειδικό πρόγραμμα, π.χ. εγώ χρησιμοποιώ το WintoFlash της Novicorp. Για καθαρή εγκατάσταση εννοείται δεν έχει σημασία ποια Windows είχες. Για upgrade θα πρέπει να είναι στην ίδια γλώσσα, τώρα αν είχες 32άρια και θέλεις να περάσεις 64άρια δε γνωρίζω. Πάτα upgrade και αν στο δεχτεί είσαι OK. Σόρρυ για τον mavrospete ήταν. Αυτο εννοείται εγω σχετικα με τα βιτ αναφέρθηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 cooooooooombooooooooooo breaker! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Προς το παρον οχι και το ποιο γελιο της ολης υποθεσης ειναι πως ακομα και το desktop splitαρετε ενω το start screen ειναι το μονο που δεν γινετε (δυστιχος) να splitαριστει κατι που θα ειταν ιδιαίτερα πρακτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rosmodelo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Οπως υπεθεσα και στην αρχη, εχει προβλημα η εγκατασταση σου Άρα αυτό το πρόβλημα δεν το έχω μόνο εγώ αλλά κ άλλοι..χμμ άρα πάλη format μπας κ δουλέψουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Θα κάνεις Format, αλλά θα διαγράψεις όλα τα Partitions.. Πριν κάνεις Format, δοκίμασε να βάλεις στα Bios ως First Boot Device τον δίσκο στον οποίο πέρασες τα Windows. Αν σου ζητάει να αλλάξεις Boot Sector, δεν έχει γίνει ''σωστή'' εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rosmodelo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Θα κάνεις Format, αλλά θα διαγράψεις όλα τα Partitions.. Τι όλα τα part.?Στο laptop που κάνω τις δοκιμές έχω χωρίσει τον σκληρό στα 2,ένα που έχω το λειτουργικό κ στο άλλο έχω τα αρχεία μου...Διαγράφω μόνο αυτό που έχω το λειτουργικό?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Σβήστο τελείως και δημιούργησε νέο για το λειτουργικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rosmodelo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Σβήστο τελείως και δημιούργησε νέο για το λειτουργικό. Τέλος πα θα τα ξανά περάσω κ θα σου πω.. Λοιπόν έκανα το format πάω να κάνω τώρα setup το steam κ ιδού Link Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ε μπορεί να μην μπαίνει το Steam σε Windows 8 για την ώρα. Σημασία έχει, τα υπόλοιπα να δουλεύουν κανονικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ε μπορεί να μην μπαίνει το Steam σε Windows 8 για την ώρα. Post 278 Αλλο ειναι το προβλημα του. Το iso που εχεις κατεβασει ειναι σιγουρα οκ? Κανε ενα κοπο να επιβεβαιωσεις το md5 του, απλα και μονο για να απορριψεις και αυτη την περιπτωση. Επισης, ισως να δοκιμαζες την περιπτωση της vm πριν ξεκινησεις το format. Απλα για να γλυτωσεις τον κοπο που κανεις τωρα. Και οταν βγαλεις ακρη, τα κανεις native εγκατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rosmodelo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ε μπορεί να μην μπαίνει το Steam σε Windows 8 για την ώρα. Σημασία έχει, τα υπόλοιπα να δουλεύουν κανονικά.. Άκου ένα κουλό μου το άνοιξε αλλά πως?!Είχα backup μερικά games κ πάτησα σε ένα από αυτά setup κ έτσι...αλλά δεν μου το βγάζει στο pc το steam ότι είναι φορτωμένο τι κουλά είναι αυτά?Α κ της ati τους driver πάλ NSIS Error λοιπόν μπας κ κάτι δεν πάει καλά με το iso? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Εγώ ξαναλέω, δεν νομίζω να φταίει το ISO, διότι και' γω ''έτρωγα'' NSIS Error αλλά τώρα είναι Ok. Τι έγινε ; Έφτιαξε ξαφνικά το ISO, δεν νομίζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rosmodelo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Εγώ ξαναλέω, δεν νομίζω να φταίει το ISO, διότι και' γω ''έτρωγα'' NSIS Error αλλά τώρα είναι Ok. Τι έγινε ; Έφτιαξε ξαφνικά το ISO, δεν νομίζω.. Μπαααα κάτι δεν μου πάει καλά..Μήπως το bt στο usb η το iso έχουν θέμα με τους driver της ati έχει καταφέρει άλλος να τους περάσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα