AnestiSafe Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Πρώτα από όλα να σας συγχαρώ για το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Συγχωρέστεμαι για τυχόν λάθη που ίσως προκύψουν διότι είναι η πρώτη φορά στο συγκεκριμένο forum. Θέλω να φτιάξω ένα forum με php αλλά το κακό είναι ότι δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα. Θέλω να το δουλέψω για αρχή στο σκληρό μου δίσκο κάτι σαν (lokalhost) μέχρι να το ολοκληρώσω από όλες τις απόψεις και μετά να προβώ στην αγορά domain και web hosting.Τέλος ποιά έκδοση php είναι η καλύτερη? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.
SpirosLouis Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Καλύτερα να αρχίσεις με phpbb ή vbulletin. Παράλληλα να διαβάζεις και την php/javascript/html/css/ajax και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. btw localhost
AnestiSafe Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Να σε ευχαριστήσω για την απάντηση. Απλά το θέμα είναι ότι ενώ μπαίνω στο site της php και μπαίνω στη κατηγορία download δεν ξέρω τι να κατεβάσω. Υ.Γ.Κατέβασα μια φορά μια έκδοση αλλά από εκεί και έπειτα δεν ήξερα πως να προχωρήσω.
mixalis8 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 το έχεις ξεκινήσει πολύ παράξενα το θέμα... τεσπα... ψαξε λιγο στο φορουμ και θα δεις πολλα χρησιμα πραγματακια... για αρχη βαλε το wamp (ή xampp)... το κανεις install και έτοιμο το lokalhost σου... 1 λεπτο υπόθεση... Δες πως λειτουργουν και μετα ψαξε αν χρειαζεσαι καποια άλλη εκδοση που δεν νομιζω δηλαδη να χρειάζεσαι....
antonisid Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μόλις με το καλό εγκαταστήσεις τον xampp που περιλαμβάνει apache για να τρέχει η php καθώς και mysql server είσαι έτοιμος για να γράφεις κώδικα.Για την έκδοση php μην ασχολείσαι,λογικά την τελευταία θα έχει το πακέτο. Στην συνέχεια δες αυτόν τον σύνδεσμο που παραθέτω.Αναφέρεται στο πως να φτιάχνεις φόρουμ με php και mysql,θα σε καλύψει νομίζω. http://net.tutsplus.com/tutorials/php/how-to-create-a-phpmysql-powered-forum-from-scratch/
AnestiSafe Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Να σας ξανα ευχαριστήσω για την βοήθειά σας. Θα δοκιμάσω όσα μου είπατε και θα το ψάξω. Σας ευχαριστώ και πάλι.
jenakos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Θα συμφωνήσω κι εγώ πολυ περίεργα το ξεκθνησες, κατευθείαν στα βαθειά. Ξεκινά με το xamp αλλά με κάτι πιο απλό για project όχι forum Sent from my iPhone using Insomnia Θα συμφωνήσω κι εγώ πολυ περίεργα το ξεκθνησες' date=' κατευθείαν στα βαθειά. Ξεκινά με το xampp με κάτι πιο απλό για project όχι forum Sent from my iPhone using Insomnia[/quote'] Sent from my iPhone using Insomnia
AnestiSafe Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Καλημέρα σε όλους. Τελικά έβγαλα άκρη και με το xampp αλλά και με την php. Αρχικά πειραματίστηκα σε joomla αλλά στην πορεία πέρασα σε php. Υ.Γ.Το ξέρω ότι το ξεκίνησα λίγο περίεργα το θέμα αλλά λόγω άγνοιας. Και πάλι να σας ευχαριστήσω για την βοήθεια σας :) :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα