Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι βρε 'συ! Το πιστωτικό είναι από άλλο προϊών που είχα αλλάξει τώρα τελευταία! :)

Η παραγγελία έχει "φύγει" τώρα γιατί τον θέλω άμεσα, τελικά πήρα αυτόν.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ καλή επιλογή (αν και τσιμπημένη η τιμή). Φρόντισε να έχει το τελευταίο firmware για να μην αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί και έχουν γεμίσει σελίδες στα forum. Ο ThReSh έχει τον ίδιο νομίζω οπότε θα σε κατατοπίσει σχετικά αν χρειαστεί...

Δημοσ.

Πολύ καλή επιλογή (αν και τσιμπημένη η τιμή). Φρόντισε να έχει το τελευταίο firmware για να μην αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί και έχουν γεμίσει σελίδες στα forum. Ο ThReSh έχει τον ίδιο νομίζω οπότε θα σε κατατοπίσει σχετικά αν χρειαστεί...

Σαν τι προβλήματα; :confused: Πως θα δω το firmware και πως θα το αλλάξω(αν χρειαστεί);

• Super Moderators
Δημοσ.

τον Vertex 3 έχω, αν και θα ήθελα τον Force GT για να κάνω συλλογή προϊόντων Corsair :P

Δημοσ.

Σαν τι προβλήματα; :confused: Πως θα δω το firmware και πως θα το αλλάξω(αν χρειαστεί);

Για το firmware εδώ: http://www.ocztechnology.com/ssd_tools/OCZ_Vertex_3,_Vertex_3_Max_IOPS,_Agility_3,_Solid_3,_RevoDrive_3,_RevoDrive_3_X2_and_Synapse_/

Για τα υπόλοιπα εδώ: http://www.ocztechnologyforum.com/forum/forum.php

Δημοσ.

τον Vertex 3 έχω, αν και θα ήθελα τον Force GT για να κάνω συλλογή προϊόντων Corsair :P

Όταν έρθει η ώρα εγώ λέω να έρθεις προς τα μέρη μας - Sammy rulez... ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

Όταν έρθει η ώρα εγώ λέω να έρθεις προς τα μέρη μας - Sammy rulez... ;)

πλέον μόνο για νέα γενιά, δεν αξίζει να δώσω λεφτά για την τωρινή...

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι, στους περισσότερους SSDs για να κάνεις firmware upgrade πρέπει να μην έχεις bootάρει από αυτόν...

Δημοσ.

Οκ thanks! Σε λίγο που θα μου τον φέρουν θα κάνω κατευθείαν upgrade πριν του βάλω λειτουργικό.

Δημοσ.

Firmware 2.15! Καλά είμαστε; γιατί bootαρα με άλλον σκληρό για να κάνω upgrade αλλά δεν κατάλαβα πως γίνετε, έκανε Download και μετά μου έλεγε κάτι για Downloading Sectors και εκεί τελείωνε...

Δημοσ.

Ναι το είχε εξαρχής. Στο Windows System Rating μου τον βγάζει με βαθμό 7.4 είναι καλό αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...