ravend Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα, θα χρειαστεί να αποκτήσω κάποιο πακέτο mobile broadband γιατί φεύγω για δουλειά σε νησί που δεν θα έχω γραμμή ίντερνετ κ είπα να πάρω κάποιο για ίντερνετ με αυτόν τον τρόπο. ποια είναι η πιο οικονομική επιλογή για σερφάρισμα,όχι πολλά κατεβάσματα (άντε το πολύ 400-500mb αρχείων,αν χρειαστεί),σχετικά μέτρια χρήση youtube,και το κυριότερο να λειτουργεί απροβλημάτιστα σε mac λειτουργικό ? vodafone,cosmote η wind? ποια είναι η αποδοτικότερη κ συμφέρουσα? με το εκάστοτε πρόγραμμα παίζουν κ επιδοτήσεις όπως τα προγράμματα συμβολαίου των κινητών? γενικότερα λεπτομέρειες γιατί είμαι εντελώς εκτός τηνς κατηγορίας αυτής. τα φώτα σας! ευχαριστώ
nikoskon Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Πρωτίστως ενημερώσου και έλεγξε ο ίδιος την κάλυψη στο σημείο που θα διαμένεις και θα το χρησιμοποιείς. Από εκεί και πέρα Vodafone και Cosmote έχουν προσφορά για νέες συνδέσεις 10€ / μήνα για 1 GB. H εφαρμογή της Vodafone που θα σε συνδέει είναι σίγουρα συμβατή με OSX Lion. Για Cosmote δεν ξέρω. Το σημαντικότερο πάντως είναι η 3G/3G+ κάλυψη.
ravend Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 απ'ότι μου είπαν οι συνάδελφοι έχουν σήμα 3g κ οι τρέις εταιρείες,όποτε κ θα υποθέσω πως είναι έτσι. α κ ξέχασα να αναφέρω,λειτουργικό, Snow leopard,10.6.8
nikoskon Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Με Vodafone είσαι ΟΚ. Η εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband που διατίθεται στο vodafone.gr είναι συμβατή με 10.5.8 , 10.6.x , 10.7.x , οπότε είσαι καλυμμένος από θέμα software. edit: Όσο για τις επιδοτήσεις που λες, με δέσμευση για ένα χρόνο επιδοτείσαι και με έκπτωση παγίου(10€ αντί για 20€, 50% έκπτωση) και με συσκευή που συνήθως είναι συσκευή κόστους 30-40€. Επειδή έχω συμβόλαιο Vodafone Mobile Broadband θεωρώ πολύ σημαντικό το ό,τι ενημερώνεσαι και με sms, αλλά και σε πραγματικό χρόνο, για το υπόλοιπο του όγκου σου, μπαίνοντας απλά στην σελίδα www.vodafone.gr/myvmb καθώς και πολύ σημαντικό πως μόλις φτάσεις το 1GB, το Internet κόβεται. Έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος υπερχρέωσης. Και όταν κοπεί επιλέγεις πακετάκια όγκου (5€/200ΜΒ,10€/500ΜΒ) για να συνεχίσεις την πλοήγηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα