Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλα μωρέ πρώτο εξάμηνο όλοι ψάρια είμασταν. Φοβόμασταν κτλ. Θυμάμαι δεν είχα χάσει ούτε μία ώρα και κάθε μέρα έτρωγα 4 ώρες μόνο στην συγκοινωνία. Ξερός έπεφτα μετα σπίτι, ούτε φαΐ. Εγω δεν κόπηκα σε κανένα, ένα 7 κάποια 8 μέχρι και 10 είχα. Φέτος είμαι 5ο έτος και πήρα το 3ο μου 10... Σκέψου

Υ.Γ. Συμβουλή που εγω δεν την κράτησα. Μην κάνεις το λάθος και τα έυκολα μαθήματα τα γράφεις στα @ρχίδια σου. Τα εύκολα μαθήματα σώζουν τα 5ρια. Δυστυχώς τα εύκολα συνήθως είναι και τα πιο βαρετά και όταν έχεις λιώσει για τα δύσκολα δεν κάθεσαι μετά να λιώσεις ένα ευκολάκι.

εγω παλι το αναποδο,τα πρωτα εξαμηνα ξυσιμο,και δε περναγα τιποτα,και ξαφνικα σε 4 εξαμηνα συνεχομενα περασα τ0 75% των μαθηματων.αλλα βαραγα 8ωρα στη σχολη...

Δημοσ.

Πότε έχουν γεννηθει οι φετινοί πρωτοετείς;

*εκτός του στάτους.

Στην εποχή μου πελεκούσαμε στην πέτρα τις απαντήσεις...

Δημοσ.

εχουν κατι sweet και αθωο τα πρωτακια ^_^ οχι σαν τα ρεμαλια σαν εμενα, 6ος χρονος πολυτεχνειο που τα γραφουν ολα στα @@ τους.

συμφωνω. αν και στην δικη μου περιπτωση ειναι κανονικα σαν δουλεια και ζω και μονη μου.

και για να καταλαβουν οσοι λενε περι ναφθαλινων παραθετω κλασσικο καθημερινο προγραμμα

6.15 ξυπνημα

7.15 φευγω απο το σπιτι

8.00 ειμαι στο πανεπιστημειο (μαθημα, ερευνα για την πτυχιακη, ραντεβου με καθηγητες κτλ)

18.00 σχολαω

18.45 ειμαι σπιτι

22.30 πεφτω για υπνο.

ας μου πει καποιος ποτε να βγω; το σαββατο; χαιρω πολυ! αν δεν εχει φτασει 11 η ωρα και κανω ακομα υπολογισμους.

νε.

Δημοσ.

Δηλαδή ποστάρει την ώρα που είναι στα ραντεβού ή στο γραφείο, τελικά ποιον δουλεύει;

Φοιτητής και 10ωρο, που ξυπνάει στις 6! Κωλοσύστημα, μόνο εσύ γαμάς...

Δημοσ.

Μολις έδωσα και κόπηκα μαθηματικά. 1ο εξάμηνο.

Θέλω να ξέρω αν θα φαίνεται στο πτυχίο ότι χρειάστικε να δώσω

και δεύτερη φορά. Τι είναι καλύτερο? Να περάσεις με 5-6 ή να

ξαναδώσεις και να περάσεις με βαθμό?

Άκου πως έχει το πράγμα. Στο πτυχίο αναγράφεται μόνο ο βαθμός του πτυχίου και τπτ άλλο. Στην αναλυτική βαθμολογία όμως που σου δίνουν συνήθως με το πτυχίο φαίνεται πόσες φορές κΑΙ σε ποιο εξάμηνο έδωσες το μάθημα με βαθμούς αναλυτικά κτλπ.

Θεωρητικά, ο βαθμός του πτυχίου μετράει είτε σε δουλειά είτε σε μεταπτυχιακό. Ξαναλέω ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ! Δημόσιο για δουλειά σίγουρα μετράει αλλά ξέρουμε όλοι πολυ καλά τι είδους "γνώσεις" χρειάζονται για να μπει κάποιος στο δημόσιο. Για μεταπτυχιακά και τέτοια εξαρτάται από τη σχολή και τη ζήτηση κυρίως.

Δλδ σε πολλά επαρχιακά πανεπιστήμια σε παίρνουνε και με 5 που λέει ο λόγος, σε πανεπιστήμια της Αθήνας πχ και σε δυνατές σχολές ιατρική, πολυτεχνείο και τέτοια μετράει ο βαθμός αλλά και άλλα "πράγματα".

Για μένα το καλύτερο είναι να περάσεις το μάθημα και ας είναι και με 5. Ακόμα καλύτερο όμως είναι να το περάσεις με ένα βαθμό 6,5 και πάνω πχ.

Ξαναλέω αυτά σε θεωρητικό επίπεδο, γιατί παίζει και το άλλο που μας είχε πει ένας διδάκτορας στη σχολή μου: "τι να το κάνω αν ο άλλος έχει πτυχίο με 7 και 8 και έχει κάνει σκονάκια και αντιγραφές και δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα και κάποιος έχει 6 στο πτυχίο αλλά κατέχει το αντικείμενο..." True!

Κοινώς μη ψαρώνεις και μη σκας. Λογικό βέβαια να ανυσηχείς και εμένα με πιάνουν κάτι τέτοια μερικές φορές αλλά ευτυχώς έχω ανεβάσει το μέσο όρο μου στις τελευταίες εξεταστικές. Πάντως για να σε πάρουν σε καλό πανεπιστήμιο στο εξωτερικό θες βαθμό πάνω από 7-7,5... Αλλά και εκεί είναι ανάλογα τη σχολή.

Επίσης καθαρα προσωπική άποψη: Οι ρήτρες είναι για φοιτητές που διαβάζουνε πολύ και τους αρέσει το συγκεκριμμένο μάθημα και θέλουν να το απογειώσουν και μαγκιά τους. Είναι αστείο όμως ένας μέτριος φοιτητής να τον χαλάει το 5 και να θέλει 10 σε ένα μάθημα... Εξάλλου έτσι όπως είναι η κατάσταση στο griechenland τώρα δεν ξέρουμε αν θα μετράνε τα πτυχία μας πρώτα από όλα, θα κάτσουν να κοιτάνε βαθμούς ή τι βαθμό είχες στο τάδε μάθημα;;; Αστεία πράγματα.

Δημοσ.

νε.

πτυχιακη, μονο αυτο σου λεω. σε μαθημα παω 1-2 φορες την εβδομαδα.

Δηλαδή ποστάρει την ώρα που είναι στα ραντεβού ή στο γραφείο, τελικά ποιον δουλεύει;

Φοιτητής και 10ωρο, που ξυπνάει στις 6! Κωλοσύστημα, μόνο εσύ γαμάς...

PM ελεγε παλικαρι την ωρα που ποσταρα. :P

Δημοσ.

Στο δημοτικό μας είναι ο αλβανός, σημειοφόρος. Του χρόνου στο γυμνάσιο, θα είναι η κουλίτσα από το 3ο που είναι αριστουχερότερη του.

Και το έψαξα, στις δικές μου αναλυτικές δε φαίνεται πότε πέρασα τα μαθήματα.

Δημοσ.

Πραγματι στο πολυτεχνειο δεν φαινεται

Λεει απλα 1ο εξαμηνο Αναλυση 1 - 8 η παυλα αν δεν το εχεις περασει. Δεν θυμαμαι μεσο ορο δειχνει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...