menostospitimou Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μολις έδωσα και κόπηκα μαθηματικά. 1ο εξάμηνο. Θέλω να ξέρω αν θα φαίνεται στο πτυχίο ότι χρειάστικε να δώσω και δεύτερη φορά. Τι είναι καλύτερο? Να περάσεις με 5-6 ή να ξαναδώσεις και να περάσεις με βαθμό?
RottenLungs Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Εγω σου λέω καλύτερα να βάζεις ρήτρα 8/10 και σε κάποια μαθήματα 9/10 ή ακόμα 10/10 (αν είναι απο τα εύκολα). Ρε θα είναι μαλκία να έχει πτυχίο με κάτω απο 9,5 δεν θα βρίσκεις δουλειά σίγουρα.
insomniaK Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δε φαίνεται. Αν Οπωσδήποτε θες να έχεις μεγάλο μέσο όρο, ξαναδινεις, αν θες να πάρεις το πτυχίο γρήγορα, πας για τη φοιτητική σταθερά: 5.
RottenLungs Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Αααα και κάτι τελευταίο, μην πείς παρέξω οτι έδωσες δεύτερη φορά μάθημα. Θα σε περάσουν για χαζό (αυτά εδώ μόνο στο ανώνυμο).
Praetorianos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δε φαίνεται. Φαίνεται στην Αναλυτική όμως που αυτή κοιτάνε όλοι. Εκεί που λέει σε ποια εξεταστική πέρασες το μάθημα. Απλά αν πας για μεταπτυχιακό ρίχνε ένα βλέφαρο στους βαθμούς να μην πέσεις στα πατώματα, υπάρχουν minimum requirements. Ένας φίλος τελευταία χρονιά έκανε τον κώλο θερμάστρα για να καταφέρει να φτιάξει τον μέσο όρο που είχε την προηγούμενη 3ετία. Αν πας για δουλειά ή έχεις κάποιον δικό σου να σε βάλει κάπου δεν σε ενδιαφέρουν οι βαθμοί παρά μόνο για δική σου "ευχαρίστηση". Κατά τα άλλα ανάλογα τις ορέξεις του καθενός. Άλλοι θέλουν να βλέπουν 9αρια σε πτυχία κι άλλοι (συμπεριλαμβανομένου εμού) πιστεύουν ότι δεν έχει αξία να κάνεις να βγάλεις 2ν χρόνια τη σχολή αναβαθμολογώντας τα πάντα.
xri_ni Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Εμενα παλι στην αναλυτικη που πηρα μαζι με το πτυχιο δεν αναφερει σε ποια εξεταστικη τα περασα.....Αλλα μικρο το προβλημα,μην αγχωνεσαι...κοιτα να μεινεις σε ενα καλο μεσο ρο 7,5+ κ εισαι οκ.
panos2171 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Στη δικη μου σχολη στην αναλυτικη ελεγε αν θυμαμαι καλα τα μαθηματα που περαστικαν σε καθε εξεταστικη. Στο πτυχιο παντως δεν αναγραφεται τιποτα, μονο ο βαθμος.
xri_ni Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Τοτε μαλλον εξαρταται απο το Πανεπιστημιο που εισαι.Ρωτα καναν παλιο που εχει παρει πτυχιο αν το ελεγε.Στο πτυχιο πανω εννοειται οτι λεει μονο το βαθμο.
gokuthelegend Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δεν φαίνεται πουθενά, εγώ έχω μαθήματα που τα έπερνα συνεχόμενα από το 1ο εξάμηνο και τα πέρασα 7ο ή 8ο εξάμηνο, στο πτυχίο φαίνεται μόνο ο τελικός βαθμός και τίποτα άλλο. Αλλά πέρα από το πτυχίο σου δείνουν και κάποια άλλα έγραφα (αναλυτική βαθμολογία κλπ, είναι επίσημα έγγραφα και καμιά φορά μπορεί να στα ζητήσουν), σε κάποιο από τα οποία φαίνεται πόσα χρόνια φοίτησες, οπότε αν θες να είσαι σωστός φρόντισε να τελειώσεις κανονικά στα 4 χρόνια που διαρκεί η φοιτησή σου.
Chrisxxx Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Me 7.5+ σε εμας λες τον ορκο. Εγω θα κυνηγουσα βαθμό μονο αν θα θελα καποιο μεταπτυχιακό που θελει συγκεκριμένο βαθμό ή μαζευα πτυχιά και ήθελα να παρω περισσότερα μορια στο δημόσιο αλλιως δεν έχει νόημα. Καλύτερα να επεκτείνεις μονος σου τις γνώσεις σου σε τομέα που σε ενδαιφέρει παρά να κυνηγας βαθμό σε αχρηστα μαθηματα που δεν θα σου χρειαστεί πουθενα. Ειδικά για ιδιωτικό τομέα παιζει να μη σου ζητησουν καν πτυχίο αλλά απλώς να τεστάρουν τις γνώσεις σου.. Οχι οτι υπάρχουν πλεον δουλειες.
gokuthelegend Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Me 7.5+ σε εμας λες τον ορκο. Εγω θα κυνηγουσα βαθμό μονο αν θα θελα καποιο μεταπτυχιακό που θελει συγκεκριμένο βαθμό ή μαζευα πτυχιά και ήθελα να παρω περισσότερα μορια στο δημόσιο αλλιως δεν έχει νόημα. Καλύτερα να επεκτείνεις μονος σου τις γνώσεις σου σε τομέα που σε ενδαιφέρει παρά να κυνηγας βαθμό σε αχρηστα μαθηματα που δεν θα σου χρειαστεί πουθενα. Ειδικά για ιδιωτικό τομέα παιζει να μη σου ζητησουν καν πτυχίο αλλά απλώς να τεστάρουν τις γνώσεις σου.. Οχι οτι υπάρχουν πλεον δουλειες. Από 7 και πάνω ζητάνε σε μεταπτυχιακά. Όσο για τον όρκο τον διαβάζει αυτός που έχει βγάλει τον μεγαλύτερο βαθμό από αυτούς που ορκίζονται, μπορεί όλοι να έχουν βγάλει 5 και ένας να έχει βγάλει 5.1, πάλι θα τον πει τον όρκο.
computeras13 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Από 7 και πάνω ζητάνε σε μεταπτυχιακά. Όσο για τον όρκο τον διαβάζει αυτός που έχει βγάλει τον μεγαλύτερο βαθμό από αυτούς που ορκίζονται, μπορεί όλοι να έχουν βγάλει 5 και ένας να έχει βγάλει 5.1, πάλι θα τον πει τον όρκο. Μπορεί και να σε πάρουν και με λίγο μικρότερο από 7. Εξαρτάται πάντα το πανεπιστήμιο/μεταπτυχιακό πρώτον καθώς και άλλους παράγοντες. Μετράει επίσης στα πόσα χρόνια τελείωσες, οι βαθμοί που είχες σε συγκεκριμένα μαθήματα που είναι παρεμφερή με το αντικείμενο του τίτλου του μεταπτυχιακού κτλ. Τώρα όσον αφορά το βαθμό πτυχίου γενικά μην το ψάχνετε. Κάθε σχολή είναι διαφορετική και με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας με αποτέλεσμα ένας ικανοποιητικός βαθμός πτυχίου να διαφέρει από σχολή σε σχολή.
ExaByte Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Για εμένα τα πράγματα είναι πιο απλά και δε χρειάζεσαι να αγχώνεσαι για βαθμούς, αφού συνήθως είναι φυσική απόροια του ενδιαφέροντος που έχειες για το αντικείμενο. Τί εννοώ; 1. Σου αρέσει η σχολή; Τότε τα περισσότερα μαθήματα θα σου αρέσουν, δε θα βαριέσαι να διαβάσεις και θα κάνεις συνολικά μια καλή προσπάθεια που μόνο να σου προσφέρει έχει --> Καλός βαθμός πτυχίου. 2. Δεν σου αρέσει η σχολή; Τότε όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο το καλύτερο ώστε να πας σε άλληλ σχολή/ να κάνεις κάτι άλλο. Δεν έχει νόημα να βρίσκεσαι κάπου που δε σου αρέσει/ το κάνεις με το ζόρι. Και θα πεδευτείς/πιεστείς και γνώσεις δε θα αποκτήσεις ούτε βέβαια και βαθμό.
evabb Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μολις έδωσα και κόπηκα μαθηματικά. 1ο εξάμηνο. Θέλω να ξέρω αν θα φαίνεται στο πτυχίο ότι χρειάστικε να δώσω και δεύτερη φορά. Τι είναι καλύτερο? Να περάσεις με 5-6 ή να ξαναδώσεις και να περάσεις με βαθμό? εχουν κατι sweet και αθωο τα πρωτακια οχι σαν τα ρεμαλια σαν εμενα, 6ος χρονος πολυτεχνειο που τα γραφουν ολα στα @@ τους.
RottenLungs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Έλα μωρέ πρώτο εξάμηνο όλοι ψάρια είμασταν. Φοβόμασταν κτλ. Θυμάμαι δεν είχα χάσει ούτε μία ώρα και κάθε μέρα έτρωγα 4 ώρες μόνο στην συγκοινωνία. Ξερός έπεφτα μετα σπίτι, ούτε φαΐ. Εγω δεν κόπηκα σε κανένα, ένα 7 κάποια 8 μέχρι και 10 είχα. Φέτος είμαι 5ο έτος και πήρα το 3ο μου 10... Σκέψου Υ.Γ. Συμβουλή που εγω δεν την κράτησα. Μην κάνεις το λάθος και τα έυκολα μαθήματα τα γράφεις στα @ρχίδια σου. Τα εύκολα μαθήματα σώζουν τα 5ρια. Δυστυχώς τα εύκολα συνήθως είναι και τα πιο βαρετά και όταν έχεις λιώσει για τα δύσκολα δεν κάθεσαι μετά να λιώσεις ένα ευκολάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα