Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην μου πειτε τωρα να αλλαξω τον τιτλο,αφου ετσι ειναι.την ειδε χμ... κουνιστη...

Στο θεμα μας οποιος ξερει.

Η αναμονη με την ψυχτρα τελειωσε (ευχαριστω Αγαπη και απο εδω).μπηκε επανω η Noctua NH-D14.

Το θεμα ειναι οτι δονειται,αρκετα μπορω να πω.

Αφου ειχα σιγουρευτει οτι την εχω βαλει καλα,αποσυνδεσα τον 14αρι και αφησα μονο τον 12αρι,τα ιδια.αποσυνδεσα τον 12αρι και αφησα τον 14αρι,ελαχιστη βελτιωση.

Την εβγαλα και την ξαναεβαλα αλλα παλι η βελτιωση ειναι μικρη (εαν υπαρχει καθολου).

Στο video εχω βαλει ενα μεταλλικο δεματικο να κρεμεται απο ενα fin για να δειτε πως δονειται.

Υπαρχει προβλημα να μεινει ετσι η ψυχτρα?αυτοι που την εχουν,εχουν κανενα τετοιο θεματακι?

http://www.youtube.com/watch?v=hqBvkyO6EE0&feature=youtu.be

Δημοσ.

μια χαρά είσαι no worries....σκέψου το δεματικό κουνιέται λιγα χιλιοστά όλα κ όλα...δηλαδή ακόμα λιγότερα στο σημείο που το έχεις στηρίξει(σαν εκκρεμές φαντάσου)!η ψύκτρα κουνιέται ελάχιστα (το u shape "φταίει" κ μεγαλώνει την ταλάντωση,ο χαλκός είναι μαλακός) άρα στο socket που κ καλά θα έτρωγε το ζόρι μεταφέρονται ακόμα λιγότεροι κραδασμοί κ ουσιαστικά είναι καραsafe αφού έχει κ backplate!

Δημοσ.

Σιγουρα ετσι?γιατι καλα τα λες αλλα ειναι πολυ εντονος ο κραδασμος για να πω οτι ειναι safe.ισως να μην το καταλαβαινεις καλα απο το video.εβαλα ενα μουκαλι με νερο επανω στο κουτι και βλεπω τις ταλαντωσεις του.μιλαμε νομιζω οτι κουνιεται ολο το γραφειο.....

Δημοσ.

το οτι κουνιέται το κουτί είναι πρόβλημα του κουτιού...το αντέχει όμως οπότε δεν μας νοιάζει αν δεν κάνει φασαρία!

βάλε το δαχτυλό σου στην βάση της ψύκτρας πάνω ακριβώς από τον επεξεργαστή...νιώθεις κ εκεί ταρακούνημα?

αν κάτι έιναι να έχει πρόβλημα θα είναι το pcb...αλλά δεν το πιστευω!

ταλαντώνονται τα heatpipes κ μεταφέρουν κραδασμούς παντού!πχ...καρφώνεις μαχαίρι σε ξύλο κ το κουνάς να ταλαντωθεί,θα ανοίξει το ξύλο άρα κερδίζει το μαχαίρι(τα heatpipes δηλαδή)...βαζεις το μαχαίρι σε τσιμέντο(aka socket με backplate κ τέτοια) κ κάνεις το ίδιο...δεν θα πάθει κανένα από τα δύο τίποτα!!

φταίει το u shape κ οτι παίρνει fan ανάμεσα,δες πχ την Mugen 3 που είναι σαν μικρες noctua μαζί....πολλά φιν είναι ενιαία κ ενώνουν όλα τα heatpipes γι'αυτό το λόγο!σε τραγική εξωπραγματική περίπτωση πρώτα θα έσπαγαν τα heatpipes κ το pcb δεν θα πάθαινε τίποτα!

αν σε βασανίζει όμως στο μυαλό σου (όλοι έχουμε τις εμμονές μας) προσπάθησε να κάνεις αυτό που κάνανε κ στην Mugen με πατέντα!

Δημοσ.

Μαλιστα.καταλαβα τι λες τωρα που ειδα την mugen.θα την πιασω με tiw wraps απο την μια πλευρα στην αλλη να γινει λιγο πιο στιβαρη και θα την αφησω ετσι εαν ειναι.ευχαριστω φιλε μου.

Δημοσ.

τίποτα!!

αν κ έτσι όπως λες πιστεύω

Νο1 θα στραβώσεις τα φιν εκεί που θα είναι το δεματικό κ

Νο2 θα ζουλιχτεί (πως τα λέω) το μεσαίο φουρφούρι!

τα λαστιχάκια τα έχεις βάλει κ από τις 2 μεριές του μεσαίου φαν?

Δημοσ.

Μαλιστα.καταλαβα τι λες τωρα που ειδα την mugen.θα την πιασω με tiw wraps απο την μια πλευρα στην αλλη να γινει λιγο πιο στιβαρη και θα την αφησω ετσι εαν ειναι.ευχαριστω φιλε μου.

Εγώ λέω να μου την στείλεις πίσω. :P

Ακου εκεί να την πιασει με δεματικά. Ασε την γε όπως είναι μια χαρά κάθεται

Δημοσ.

Δύο σενάρια μπορώ να φανταστώ:

-Βλαμμένο οff-balance φανάκι -> αντικατάσταση

-Οριακή παραμόρφωση στο board/case -> δεσ' την από πάνω με το case για να την αποφορτίσεις λιγάκι

...αλλα wait a minute, έχεις pc με δόνηση ε; B) :lol:

Δημοσ.

Δύο σενάρια μπορώ να φανταστώ:

-Βλαμμένο οff-balance φανάκι -> αντικατάσταση

-Οριακή παραμόρφωση στο board/case -> δεσ' την από πάνω με το case για να την αποφορτίσεις λιγάκι

...αλλα wait a minute, έχεις pc με δόνηση ε; B) :lol:

Θα σου πω καμια βαριά κουβέντα και σε σέβομαι :P

Δημοσ.

Και επειδη η ψυκτρα ηταν της κ.Καρμεν τι σημαινει ... off balance η ιδιοκτητρια.... off ballance και ψυκτρα.... :Ρ :Ρ λογικο δεν ειναι?

Αποστολή από το Blade με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...