disqualified Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Εχει περασει καιρος που ειχα forthnet αλλα αν ξερεις να μπαινεις στο mail σου της forthnet μαλλον ειναι ο ιδιος κωδικος Υ.Γ. Εκτος αν τον χρειαζεσαι για να μπεις στο mail...
poulinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Γιατί δεν λες στην μητέρα σου να πάρει τηλέφωνο;Κι εγώ παλιότερα που είχα σύνδεση στο όνομα της μητέρας μου,οι δικοί μου μένουν μονίμως επαρχία (εγώ μένω Αθήνα),είπα στην μητέρα μου να πάρει τηλ. και το πρόβλημα λύθηκε. εχει λυθει το θεμα ως ενα σημειο .ετσι και αλλιως σε μια βδομαδα και κατι αλλαζει παροχο. Εχει περασει καιρος που ειχα forthnet αλλα αν ξερεις να μπαινεις στο mail σου της forthnet μαλλον ειναι ο ιδιος κωδικος Υ.Γ. Εκτος αν τον χρειαζεσαι για να μπεις στο mail... ειναι ο ιδιος κωδικος με το email.σωστος
corrupted Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Γενικως... αν ο κωδικος δεν ειναι κρυπτογραφημενος, με ενα "view source" στη σελιδα του router που αναφερονται τα στοιχεια της συνδεσης, τον βλεπεις. Βεβαια ο/η Aggeluska, αναφερε πως ειναι κρυπτογραφημενος, οποτε εδω δεν θα ποιασει...
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 στο αρχειο που κατεβαζεις με τις ρυθμισεις πραγματι δεν φαινεται οσο θυμαμαι και εγω.αλλα με προγραμμα εκανα κανονικα Reveal τα αστερακια.δεν ηταν δυσκολο απλα δεν μπορουσα να βρω καποιο προγραμμα full και οχι να ειναι demo κτλ.υπαρχουν πολλα απλα δεν θυμαμαι ποιο ειχα κανει Use.αλλα τα περισσοτερα που κανουν html reveal θα το βγαλουν.
disqualified Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Πιστευω οτι αν παει στο router στη σελιδα που φαινεται ο κωδικος με τα αστερακια και πατησει προβολη πηγαιου κωδικα απο τον Browser και ψαξει κατι τετοιο θα το βρει <input type="hidden" name="PppoePasswd" value=...........
nickelodeon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Το Web Developer plugin του Firefox προσθέτει μία εργαλειοθήκη στον Firefox όπου αν επιλέξεις από το μενού Forms την επιλογή Show Paswords ενώ έχεις κάνει log in στο router και βρίσκεσαι στην σελίδα που έχει αποθηκευμένο τον κωδικό μετατρέπει τα αστεράκια σε κείμενο, δεν πιάνει όμως σε όλα τα router αλλά έχω ανακτήσει έτσι κωδικούς φίλων πολύ εύκολα.
achilleas_f Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Και το addon του firefox Show my password είναι καλό. Εμφανίζει τους χαρακτήρες πίσω απ' τα αστεράκια μ' ένα πέρασμα του ποντικιού. Στο δικό μου router δούλεψε.
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Πιστευω οτι αν παει στο router στη σελιδα που φαινεται ο κωδικος με τα αστερακια και πατησει προβολη πηγαιου κωδικα απο τον Browser και ψαξει κατι τετοιο θα το βρει <input type="hidden" name="PppoePasswd" value=........... se thomson δεν πετυχε σε εμενα παντως. Το Web Developer plugin του Firefox προσθέτει μία εργαλειοθήκη στον Firefox όπου αν επιλέξεις από το μενού Forms την επιλογή Show Paswords ενώ έχεις κάνει log in στο router και βρίσκεσαι στην σελίδα που έχει αποθηκευμένο τον κωδικό μετατρέπει τα αστεράκια σε κείμενο, δεν πιάνει όμως σε όλα τα router αλλά έχω ανακτήσει έτσι κωδικούς φίλων πολύ εύκολα. Και το addon του firefox Show my password είναι καλό. Εμφανίζει τους χαρακτήρες πίσω απ' τα αστεράκια μ' ένα πέρασμα του ποντικιού. Στο δικό μου router δούλεψε. δεν τα εχω δοκιμασει αυτα τα 2 αλλα σιγουρα ολο και κατι θα βρεθει.απειρα προγραμματα εκει εξω και με μορφη plugin και οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα