Aggeluska Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα! επειδη εχω ξεχασει των κωδικο που εχουνε δωσει απο τον ISP μου και θελω να αλλαξω ρουτερ,μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να δω ποιος ειναι ο κωδικος μου ? εριξα μια ματια στο user.ini του router,αλλα απο οτι ειδα ειναι κρυπτογραφιμενος! ευχαριστω προκαταβολικα
Marria Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Παρε τηλ τον isp σου ή πες μας ποιο μοντεμ εχεις
SPANK Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Το μοντέλο του router θα βοηθήσει οπως ειπε και η μαρία
Aggeluska Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 speedtouch 585. αμα ηθελα να να παρω τηλ θα το ειχα κανει. προφανως δεν θελω
Marria Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δοκιμασες τα γνωστα? πχ admin/admin , admin/password? Δεν ειχα ποτε speedtouch για να σε βοηθησω :/
SPANK Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δοκίμασε να βάλεις για username Administrator με A κεφαλαίο και κενο το password
isay Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Το login/password για τη σύνδεση ζητά, οχι το login/password για να μπει στο router.
SPANK Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Κατάλαβα οτι ήθελες τον κωδικό του router, για να μάθεις για τον isp σου αν δεν τον έχεις αποθηκεύσει πουθενά θα πρέπει να πάρεις τηλέφωνο τον provider.
Aggeluska Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 ακουστε ακουστε δεν θελω τον κωδικο να μπω στο ρουτερ....θελω τον κωδικο που σου δινει η forthnet για να συνδεθεις! δεν μπορω να τους παρω γιατι 1ον θα περιμενω 1 ωρα σαν μ*** στο τηλ και 2ον δεν θα μου τον δωσουνε γιατι θα θελουνε να μιλησουνε στην μανα μου και αυτη λειπει επαρχει και δν ξερω ποτε θα ερθει. επειδη εινα ιστο ονομα της μανας μου η συνδεση.. σιγουρα υπαρχει τροπος. το ρουτερ στανταρ αποθηκευη τα στοιχεια καπου.. το θεμα ειναι που και πως θα το βρω
jim_p Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Αν το ρουτερ ειχε αποθηκευμενο τον κωδικο που λες, τωρα θα ηταν συνδεδεμενο στο ιντερνετ! Αρα το μονο που σε σωζει ειναι να παρεις τηλεφωνο στην τεχνικη υποστηριξη. Νομιζω η forthnet εχει εναν guest λογαριασμο για τετοιες περιπτωσεις, του στυλ guest(at)forthnet.gr / guest.
Aggeluska Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 μα απο το πισι μου μπαινω τεσπα! αφηστετο ¨Π
geioannou Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 δυστυχως ειναι μονοδρομος να παρεις τηλεφωνο μιας και ειναι πληροφορια που δεν μπορεις να βρεις αλλιως. εαν μπορεις να βρεις το ΑΦΜ του κατοχου δεν θα χρειαστει κατι αλλο, ειναι βασικοτερο στοιχειο που ζητανε για επιβεβαιωση του κατοχου. ονοματα κλπ τα ξερεις, οποτε δεν θα εχεις αλλο προβλημα.
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 το guest της forthnet δεν ανοιγει τιποτα. β.θελει προγραμμα που να κανει Reveal τα αστερακια. αν δεν πετυχει αυτο τοτε πες μου. reveal τα αστερακια θα γινουν μεσα απο το μενου οχι απο το ini Που εσωσες.αν δεν τα καταφερεις στειλε pm
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Γιατί δεν λες στην μητέρα σου να πάρει τηλέφωνο;Κι εγώ παλιότερα που είχα σύνδεση στο όνομα της μητέρας μου,οι δικοί μου μένουν μονίμως επαρχία (εγώ μένω Αθήνα),είπα στην μητέρα μου να πάρει τηλ. και το πρόβλημα λύθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα