Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα! επειδη εχω ξεχασει των κωδικο που εχουνε δωσει απο τον ISP μου και θελω να αλλαξω ρουτερ,μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να δω ποιος ειναι ο κωδικος μου ? εριξα μια ματια στο user.ini του router,αλλα απο οτι ειδα ειναι κρυπτογραφιμενος! ευχαριστω προκαταβολικα :)

Δημοσ.

Κατάλαβα οτι ήθελες τον κωδικό του router, για να μάθεις για τον isp σου αν δεν τον έχεις αποθηκεύσει πουθενά θα πρέπει να πάρεις τηλέφωνο τον provider.

Δημοσ.

ακουστε ακουστε δεν θελω τον κωδικο να μπω στο ρουτερ....θελω τον κωδικο που σου δινει η forthnet για να συνδεθεις! δεν μπορω να τους παρω γιατι 1ον θα περιμενω 1 ωρα σαν μ*** στο τηλ και 2ον δεν θα μου τον δωσουνε γιατι θα θελουνε να μιλησουνε στην μανα μου και αυτη λειπει επαρχει και δν ξερω ποτε θα ερθει. επειδη εινα ιστο ονομα της μανας μου η συνδεση.. σιγουρα υπαρχει τροπος. το ρουτερ στανταρ αποθηκευη τα στοιχεια καπου.. το θεμα ειναι που και πως θα το βρω

Δημοσ.

Αν το ρουτερ ειχε αποθηκευμενο τον κωδικο που λες, τωρα θα ηταν συνδεδεμενο στο ιντερνετ! Αρα το μονο που σε σωζει ειναι να παρεις τηλεφωνο στην τεχνικη υποστηριξη.

Νομιζω η forthnet εχει εναν guest λογαριασμο για τετοιες περιπτωσεις, του στυλ guest(at)forthnet.gr / guest.

Δημοσ.

δυστυχως ειναι μονοδρομος να παρεις τηλεφωνο μιας και ειναι πληροφορια που δεν μπορεις να βρεις αλλιως.

εαν μπορεις να βρεις το ΑΦΜ του κατοχου δεν θα χρειαστει κατι αλλο, ειναι βασικοτερο στοιχειο που ζητανε για επιβεβαιωση του κατοχου. ονοματα κλπ τα ξερεις, οποτε δεν θα εχεις αλλο προβλημα.

Δημοσ.

το guest της forthnet δεν ανοιγει τιποτα.

β.θελει προγραμμα που να κανει Reveal τα αστερακια.

αν δεν πετυχει αυτο τοτε πες μου.

reveal τα αστερακια θα γινουν μεσα απο το μενου οχι απο το ini Που εσωσες.αν δεν τα καταφερεις στειλε pm

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατί δεν λες στην μητέρα σου να πάρει τηλέφωνο;Κι εγώ παλιότερα που είχα σύνδεση στο όνομα της μητέρας μου,οι δικοί μου μένουν μονίμως επαρχία (εγώ μένω Αθήνα),είπα στην μητέρα μου να πάρει τηλ. και το πρόβλημα λύθηκε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...