Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί δεν έχει γρήγορο επεξεργαστή γραφικών. Είναι πολλοί οι παράγοντες που καθορίζουν τις επιδόσεις μιας κάρτας. Η 6770 είναι άμεσα διαθέσιμη στο internet που σημαίνει ότι κάνεις παραγγελία και έρχεται σε 1 μέρα σπίτι σου χωρίς να πληρώσεις μεταφορικά. Κατά τα άλλα και η gt440 και η 6670 που μου έδειξες είναι πολύ κακές αγορές στα λεφτά τους.
jimmis1974 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 οκ χιλια ευχαριστω για τις συμβουλες σου , σε καταλαβα ΠΛΗΡΩΣ . Οχι οτι ειναι κακες οι 6570 , 6670 , gt440 , απλα δεν αξιζουν τα χρηματα τους αφου με 5 -- 10 ευρω παραπανω περνεις την 6770 λογο επεξεργαστη. Αν ηχαν κανα 50αρι οι 6570 η 6670 τοτε οκ , θα ταν καλη επιλογη. Θα παρω την MSI 6450 με 45 ευρω και θα μαι καλα, αλλωστε και με την 3650 που εχω τωρα δεν ειχα παραπονο , παρα πολυ καλη και ταινιες βλεπω και παιχνιδια απλα εχει τραβηξει για τα χρονακια της. Θελω να πηστευω οτι η 6450 θα ναι ενα τικ καλυτερη απο την 3650, οποτε με καλυπτει. (αλλωστε και αλλος λογος ειναι να συνδεσω την καρτα με την οθονη μου με HD εξοδο , εχω δει οτι υπαρχει διαφορα σε ποιοτητα με DVI που εχει μονο η 3650 μου)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Καλές για παιχνίδια δεν είναι. Κατά τα άλλα είναι μια χαρα. Αυτό που τις κάνεις κακές αγορές είναι οι επιδόσεις τους στα παιχνίδια σε συνάρτηση με την τιμή τους. Κατά τα άλλα dvi και hdmi δεν έχουν διαφορά στην ποιότητα της εικόνας. Απλά το hdmi καλώδιο μπορεί να μεταφέρει και ήχο.
8elwADSL Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 οκ χιλια ευχαριστω για τις συμβουλες σου , σε καταλαβα ΠΛΗΡΩΣ . Οχι οτι ειναι κακες οι 6570 , 6670 , gt440 , απλα δεν αξιζουν τα χρηματα τους αφου με 5 -- 10 ευρω παραπανω περνεις την 6770 λογο επεξεργαστη. Αν ηχαν κανα 50αρι οι 6570 η 6670 τοτε οκ , θα ταν καλη επιλογη. Θα παρω την MSI 6450 με 45 ευρω και θα μαι καλα, αλλωστε και με την 3650 που εχω τωρα δεν ειχα παραπονο , παρα πολυ καλη και ταινιες βλεπω και παιχνιδια απλα εχει τραβηξει για τα χρονακια της. Θελω να πηστευω οτι η 6450 θα ναι ενα τικ καλυτερη απο την 3650, οποτε με καλυπτει. (αλλωστε και αλλος λογος ειναι να συνδεσω την καρτα με την οθονη μου με HD εξοδο , εχω δει οτι υπαρχει διαφορα σε ποιοτητα με DVI που εχει μονο η 3650 μου) Αν θες να παίζεις αξιοπρεπώς πάρε την 6770,για οτιδήποτε άλλο εκτός παιχνιδιών πάρε όποια να ναι από αυτές.
jimmis1974 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 τελικα πηρα σημερα πρωι την MSI 6450 , καταρχην πολυ καλυτερη απο την 3650 που ειχα, πιο πεντακαθαρα γραφικα , ειτε στα windows , ειτε σε ταινιες. εβαλα και 2 games για δοκιμη, το pro 2012 και το Rome: Total War (που μου κολαγε με τη παλια μου 3650) Καμια σχεση , πανε σφαιρα !!! Ολα τελεια και εβαλα και full γραφικα στο Rome. Oλα καλα λοιπον, μονο μια ερωτηση: συνδεσα με HD εξοδο την καρτα με την οθονη και μικρυνε η οθονη , δεξια-αριστερα-πανω-κατω ειναι μαυρη , και δεν μπορεσα να το φτιαξω ας αλλαξα και την αναλυση. (η οποια ειναι σε 1920x1080) Μπορει να φταει η καρτα , η να βαλω νεους drivers γιατι εχει του 2011? (εχουν βγει και 2/2012) εχει ενα προγραμμα το afterburner που λεει οτι κανει overclocking. να το βαλω να αυξησω τιποτα η οχι μην κανω τιποτα κακο?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Παίξε με τις ρυθμίσεις που έχει πάνω το monitor ώστε να κάνει fit στην οθόνη. Κατά τα άλλα, όχι να μην το βάλεις το πρόγραμμα. Μόνο ζημιά μπορείς να κάνεις χωρίς κανένα απολύτως κέρδος.
8elwADSL Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 τελικα πηρα σημερα πρωι την MSI 6450 , καταρχην πολυ καλυτερη απο την 3650 που ειχα, πιο πεντακαθαρα γραφικα , ειτε στα windows , ειτε σε ταινιες. εβαλα και 2 games για δοκιμη, το pro 2012 και το Rome: Total War (που μου κολαγε με τη παλια μου 3650) Καμια σχεση , πανε σφαιρα !!! Ολα τελεια και εβαλα και full γραφικα στο Rome. Oλα καλα λοιπον, μονο μια ερωτηση: συνδεσα με HD εξοδο την καρτα με την οθονη και μικρυνε η οθονη , δεξια-αριστερα-πανω-κατω ειναι μαυρη , και δεν μπορεσα να το φτιαξω ας αλλαξα και την αναλυση. (η οποια ειναι σε 1920x1080) Μπορει να φταει η καρτα , η να βαλω νεους drivers γιατι εχει του 2011? (εχουν βγει και 2/2012) εχει ενα προγραμμα το afterburner που λεει οτι κανει overclocking. να το βαλω να αυξησω τιποτα η οχι μην κανω τιποτα κακο? Μπορείς να μου πεις σε τι ρυθμίσεις παίζεις το pes2012 (γραφικά,ανάλυση) γιατί ενδιαφέρεται ένας φίλος για οικονομική κάρτα να δω τι θα του προτείνω.
jimmis1974 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μπορείς να μου πεις σε τι ρυθμίσεις παίζεις το pes2012 (γραφικά,ανάλυση) γιατί ενδιαφέρεται ένας φίλος για οικονομική κάρτα να δω τι θα του προτείνω. θα το κοιταξω και θα σου πω καπια στιγμη οταν το ξαναβαλω γιατι του εκανα unistall επειδη το εχω στο xbox και δεν πολυπαιζω στο PC. Ετσι το ειχα βαλει πιο πολυ για δοκιμη της καρτας, δεν κοιταξα γραφικα.
jimmis1974 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Παίξε με τις ρυθμίσεις που έχει πάνω το monitor ώστε να κάνει fit στην οθόνη. Δεν μπωρο να το φτιαξω (το Monitor δεν εχει τετοια επιλογη), δοκιμασα τα παντα . Μπηκα και στο Catalyst Control Center και στο desktp properties οπου υπαρχουν settings για desktop area σε Basic και HDTV . Στο Basic εχει μεχρι αναλυση 1680 x 1050 και αν το βαλω εκει ειναι ολα ΟΚ , εχω full screen με μικρη παραμόρφωση. Στα HDTV εχει 648p-720p-1000i-1000p-1080i-1080p , και οπου να το βαλω δεν εχω full screen. (ασε που τρεμει και η οθονη) Kανονικα δεν επρεπε στο HDTV να εχω full screen αφου η οθονη μου το υπστιριζει ?? Mπορει να φτασει σε αναλυση 1980 x 1080 !!! ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169571 ) Μηπως το HDTV ειναι μονο για τηλεόραση ?? αν και δεν νομίζω , γαιτι να μην γηνεται και στο monitor ??
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δοκίμασες να την συνδέσεις με dvi? Είναι ακριβώς το ίδιο με το hdmi. Απλά δεν μεταφέρει ήχο αλλά αφού η οθόνη σου δεν έχει ηχεία είναι το ίδιο. Κατά τα άλλα ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης πόσο είναι? Ενδεχομένως να μην μπορείς να βάλεις 1920 χ 1080 σε πάνω από 60Hz
jimmis1974 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δοκίμασες να την συνδέσεις με dvi? Είναι ακριβώς το ίδιο με το hdmi. Απλά δεν μεταφέρει ήχο αλλά αφού η οθόνη σου δεν έχει ηχεία είναι το ίδιο. Κατά τα άλλα ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης πόσο είναι? Ενδεχομένως να μην μπορείς να βάλεις 1920 χ 1080 σε πάνω από 60Hz Mε DVI ειναι μια χαρα ολα , εχω την εντυπωση ομως ελαφρος χειρότερη ποιοτητα (ελαχιστα!!!) Ο ρυθμος ανανεωσης λες τα hertz? ειναι μεχρι 60 hertz (εχει επιλογες 25 , 29 , 30 , 50 , 59 , 60 Hertz) To εχω στο 60. Τελος παντων το εφτιαξα !!!!!!!!!!!!!!! ειμαι τωρα με συνδεση HD , σε 1920x1080 screen resolution και 60hertz και full οθονη χαρη σε αυτο !!! http://corpocrat.com/2011/03/14/asus-monitor-hdmi-resolution-issue/ Εβαλα την μπαρα τερμα γιατι ηταν στην μεση και την μεγαλωσε σε full screen (χωρης παραμορφώσεις) , αν την κατεβασεις την μπαρα τερμα την μικραίνει συνεχεια !!! (την οθονη ) Ευχαριστω , ΟΛΑ ΟΚ τωρα !!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Mε DVI ειναι μια χαρα ολα , εχω την εντυπωση ομως ελαφρος χειρότερη ποιοτητα (ελαχιστα!!!) Μάλλον ιδέα σου είναι, δεν υπάρχει καμία διαφορά. Κατά τα άλλα αφού έφτιαξε είσαι οκ.
jimmis1974 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μπορείς να μου πεις σε τι ρυθμίσεις παίζεις το pes2012 (γραφικά,ανάλυση) γιατί ενδιαφέρεται ένας φίλος για οικονομική κάρτα να δω τι θα του προτείνω. με αυτην ειναι μια χαρα , εβαλα αρκετα παιχνιδια δεν ειχα προβλημα . εχω βαλει λειτουργια πληρους οθονης και αναλυση (1920x1080) 16:9 και ποιοτητα υψηλη , απο το setings. Ολα ειναι τελεια !!
SOADNICK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Λογικο ειναι αυτο... εδω επαιζα με 4650 σε 1680χ1050 (δεν υποστηριζει η οθονη παραπανω) υψηλη ποιοτητα...
mainboardER Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 καλησπερα στο forum λιπον παιδια εν ταχυ εχουμε και λεμε, δυστιχος σημερα το μεσημερι μου καικε η asus gts250 μου και επειδη δεν εχω το χρημα και κυριος τον χρονο να ψαξω για καινουρια καρτα αυτη τη στιγμη θελω να παρω μια αρκετα οικονομικη καρτα για προσορινη χριση για το διαστημα μεχρι να παω σε αναβαθμιση σε καποια υσχιρη καρτα.με λιγο ψαξιμο κατελιξα στην msi 6450 (για αυτο ποσταρω κι ολας σε αυτο τε threat) η οποια πιστευω οτι θα με καλυψει για λιγο καιρο καθος δεν πολυ ασχολουμε με το gaming αυτο το διαστημα.το ερωτημα μου λιπον ειναι το εξης για αναπαραγωγη ταινιων 1080p ,χρειση απλων decktop εφαρμογων στην native αναλυση της οθονης μου (1920x1200) και ισος λιγο indie (λιγων απετισεων σε γραφικα) gaming θα ειναι εμφανεις καποια μιωση στης επιδωσεις η τιχον κοληματα σε καθιμερινη χρεισης; ευχαριστω πολυ για οποια αμεση απαντιση καθος θα ηθελα να τσυμπισω την καρτουλα αυριο για να μην μηνω το σαβατοκυριακο ξεκρεμαστος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα