Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μες στην βδομαδα θα παρω μια απο τις δυο :

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-6570-PCI-Express-GDDR3-2GB-11191-02-20G.htm

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10097618

πειτε μου την γνωμη σας πια ειναι καλυτερη , πιο πολυ για αναπαραγωγη HD ταινιών , γιατι εχω καλο monitor 24" LG με HD συνδεση και θελω οσο το δυνατον καλυτερη εικονα .

Για πειτε γιατι αυριο - μεθαυριο να παω να την παρω.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν ειναι μονο για αναπαραγωγη ταινιων και οχι παιχνιδια κανεις ανετα την δουλεια σου και με πολυ φθηνοτερη καρτα... Πχ... Μια 6450

Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia

Δημοσ.

Την θέλεις μόνο για ταινίες ή και για παιχνίδια? Ποιό είναι το υπόλοιπο σύστημά σου ακριβώς? Η δεύτερη δεν υπάρχει καν ως επιλογή πάντως. Στα λεφτά της παίρνεις κάρτα που παίζει καλά και παιχνίδια.

Δημοσ.

Την θέλεις μόνο για ταινίες ή και για παιχνίδια? Ποιό είναι το υπόλοιπο σύστημά σου ακριβώς? Η δεύτερη δεν υπάρχει καν ως επιλογή πάντως. Στα λεφτά της παίρνεις κάρτα που παίζει καλά και παιχνίδια.

τι εννοεις δεν υπαρχει καν σαν επιλογη ???

πιο πολυ για ταινιες HD ,θα βαλω και μερικα games (οχι πολυ απαιτητικά πχ pro 2012)

ε για προτεινεται καποια αλλη , αλλα επειδη τις βρηκα διαθεσιμες αυτες τις δυο και εχουν καλες προδιαγραφες μπηκα σε επιλογη μεταξυ τους .

Το συστημα μου , core duo 6600 2.4GHz - memory 2GB DDR2 - καρτα ηχου sb X-Fi - τροφοδ 500watt

Δεν εχω δουλεψει ΝVidia , ΑΤΙ ειχα παντα , τωρα εχω την Sapphire ATI HD 3650 την οποια θα δωσω στον αδελφο μου γιατι χαλασε η παλια του.

Αν ειναι μονο για αναπαραγωγη ταινιων και οχι παιχνιδια κανεις ανετα την δουλεια σου και με πολυ φθηνοτερη καρτα... Πχ... Μια 6450

Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia

σαν αυτες ??

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-6450-PCI-Express-1-GB-DDR3-LP.htm

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-6450-PCI-Express-GDDR3-1GB-11190-02-20G.htm

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καν σαν επιλογή γιατί με τα λεφτά της παίρνεις πολύ καλύτερες κάρτες. Κατά τα άλλα για την δουλειά που θέλεις η πρώτη σου επιλογή είναι καλή και υπερβολική θα έλεγα.. Αν θέλεις να παίζεις και σύγχρονα απαιτητικά παιχνίδια και δίνεις μέχρι 100 ευρώ πας σε 6770.

Δημοσ.

οποτε καλύτερα να προτιμήσω σε ΑΤΙ αφου την θελω για ταινίες .

Μπορω να διαθεσω το ποσο για την 6570 η οποια εχει και 2GB μνημη και 128bit , κατι θα λεει αυτο !!

Να μην παω σε πιο χαμηλη , πχ στην 6450 την οποια σκεφτομουν και εχει και αρκετα φτηνοτερα , αλλα γιατι να μην παω σε κατι καλο ?? ετσι και αλλιως μια φορα θα την παρω , και δεν βαζω απαιτιτικα παιχνιδια , και αν θα βαλω κιολας .... γιατι εχω το Xbox360 για παιχνιδια.

Δημοσ.

Μπορω να διαθεσω το ποσο για την 6570 η οποια εχει και 2GB μνημη και 128bit , κατι θα λεει αυτο !!

Να μην παω σε πιο χαμηλη , πχ στην 6450 την οποια σκεφτομουν και εχει και αρκετα φτηνοτερα , αλλα γιατι να μην παω σε κατι καλο ??

Κι όμως, τίποτα δεν λέει αυτό, ειδικά για τη συγκεριμένη κάρτα και τη χρήση που την θέλεις. Αυτή που σκέφτεσαι δεν είναι καλύτερη από αυτήν που σου πρότεινε ο stm στις ταινίες ακόμα και 8gb να είχε.

Δημοσ.

ωραια τοτε η την MSI 6450 η την Sapphire 6570

Aυριο πρωι θα παω στο πλαισιο να την παρω , τις εχει και τις δυο.

Το θεμα ειναι πια απο τις δυο ειναι οντος καλυτερη ? (ας αφησουμε το οικονομικο στην ακρη)

Φιλε Δεινοσ μου προτείνεις την 6450 ? γιατι ?

οσο ανεβάζουν τα μοντελα δεν ειναι και καλύτερες ?

και εδω φενεται χαοδης διαφορα μεταξυ τους .

Δημοσ.

Οκ θα παρω την MSI 6450 , πηστευω να με καλυψει . Νόμιζα οτι η 6570 ειναι καπως καλυτερη .

Πηστευω να τραβηξεις και games και να μην εχει προβλημα. Δεν θα βαλω οπως ειπα απαιτητικά αλλα ολο και κατι θα βαλω, κυριως το pro 2012 και αρκετα RPG ( Fable , Mass Effect , Avatar )

Δημοσ.

Οκ θα παρω την MSI 6450 , πηστευω να με καλυψει . Νόμιζα οτι η 6570 ειναι καπως καλυτερη .

Πηστευω να τραβηξεις και games και να μην εχει προβλημα. Δεν θα βαλω οπως ειπα απαιτητικά αλλα ολο και κατι θα βαλω, κυριως το pro 2012 και αρκετα RPG ( Fable , Mass Effect , Avatar )

Δεν παιζει να παιξεις game με αυτη την καρτα αξιοπρεπως.Οτι να ναι.

Δημοσ.

δεν την εχει την MSI 6770 το πλαισιο , εχει την ΜSI 6450 , την Sapphire 6570και την Sapphire 6670

Τοτε εκλεισε , μην τα πολυλεμε :-D θα παιξω αναμεσα σε 6570 και 6670 δεν εχουν τεραστια διαφορα στην τιμη, με προτιμηση στην 6670 να μαι ΟΚ , φενεται αρκετα καλη .

Δημοσ.

Πώς δεν την έχει, αφού σου έστειλα λινκ. Κατά τα άλλα θα επαναλάβω:

Αν θες μόνο ταινίες τότε 6450

Αν θες και παιχνίδια τότε 6770. Δεν έχει νόημα να πας στις άλλες δύο που λες αν θέλεις να παίζεις παιχνίδια. Δεν αξίζουν τα λεφτά τους.

Με ποιά κριτήρια κρίνεις όταν λες "φαίνεται αρκετά καλή"?

Ειδικά η 6670 που λες είναι πολύ κακή αγορά.

Επειδή απ ότι κατάλαβα κοιτάς τα 2gb να σε ενημερώσω ότι και οι δύο κάρτες που έδειξες έχουν αργή (ddr3) μνήμη και χειρότερο πυρήνα γραφικών από την 6770. Το 1gb μνήμης παραπάνω που έχουν δεν μπορείς να το αξιοποιήσεις πρώτον γιατί οι κάρτες αυτές έτσι κι αλλιώς δεν έχουν επιδόσεις στα παιχνίδια και δεύτερον γιατί δεν έχεις πολύ υψηλή ανάλυση στην οθόνη σου.

Δημοσ.

περασα απο το πλαισιο το πρωι , δεν την ειχε την συγκεκριμενη . Μπορει να ειναι σε Αθηναικα καταστηματα η και για online αγορα. Εδω Πατρα δεν την ειχε.

Τελος παντων , καταλαβα απο τα λεγομενα σου οτι ρολο εχει και η μνημη αν ειναι DDR3 η DDR5 , οποτε και η NVidia GT 440γιατι να μην ειναι καλη ? (εφοσον εχει DDR5 μνημη)

Θα ρωτησω παντως αυριο στο πλαισιο που θα παω αν μπορει να ερθει η 6770 , αν οχι θα αρκεστω στη 6450 και παιχνιδακια στο XBox μου :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...