Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μία γρήγορη ερώτηση έχω. Αγόρασα χθες wireless πληκτρολογιο + mouse. Επειδή τόσα χρόνια είχα τα ίδια αναρωτιέμαι αν πριν τα εγκαταστήσω πρέπει να κάνω απεγκατάσταση τα προηγούμενα απ'τον Πίνακα Ελέγχου. Και το προηγούμενο και το καινούριο είναι Microsoft αν παίζει αυτό ρόλο.

Δημοσ.

τελικά δεν έκανα απεγκατάσταση. έβαλα κατευθείαν το cd, έβαλα κ το usb στη θύρα. Το ποντίκι μου το διαβάζει μια χαρά. το πληκτρολόγιο όχι. έχει κανείς αυτό το ρημάδι το wireless desktop 2000 να μου πει τι έκανα λάθος?

Δημοσ.

Όταν λες τόσα χρόνια είχες τα ίδια δηλαδή και πριν είχες wireless desktop 2000 ; αν είχες αυτά πριν δεν χρειαζόταν να κάνεις τίποτα! Τώρα αν είχες διαφορετικά καλό θα ήταν να πήγαινες πρώτα στον πίνακα ελέγχου να έσβηνες τους παλιούς οδηγούς και να πέρναγες τους καινούργιους. Αλλά και πάλι οι οδηγοί αυτοί είναι συνήθως για να σου πετάνε κανένα μήνυμα για το εάν τελειώνει η μπαταρία σου. Το λειτουργικό σύστημα τα βλέπει και χωρίς να περάσεις οδηγούς το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πατήσεις τα κουμπιά συγχρονισμού και εντοπισμού σήματος που υπάρχουν στο ποντίκι, πληκτρολόγιο και κεντρικό αναμεταδότη.

Τώρα αυτό που πρέπει να κάνεις απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά τους drivers και μην ξεχάσεις τα κουμπιά συγχρονισμού πάνω στις συσκευές!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...